FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni za ovo FKS koje se stvara niti jedna karta nije skupa, ne znam sta hocete koji khurac. Kupi godisnju, uclani se u klub, ako ti u godinu dana nije usput da naletis do kluba nemoj ni dolaziti na utakmice
klub se ne dize iznad cijenom ulaznica nego brojem gledalacalafomamone je napisao/la:uclanite se u klub i karta ce biti jeftinija, ovim sto pale baklje nije puno ni 30 KM. Hocemo klub da dignemo na veci nivo, a da placas 5 KM kartu, e pa nece da moze
Sit gladnom ne vjeruju.
Postali smo klub koji je postao zajebancija za imucne. Samo naprijed.
Ramazan je raja posti( i ja isto) koristim autobuski prevoz nezaposlen pa skontaj onda pasa moj
Postali smo klub koji je postao zajebancija za imucne. Samo naprijed.
Ramazan je raja posti( i ja isto) koristim autobuski prevoz nezaposlen pa skontaj onda pasa moj

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sto meni idu na rac ovi pojedinci koji svojataju klub. Kao ako nemas clansku nisi navijac, ako ne dolazis sve utakmice nemoj nikako itd. Nemaju ljudi para i tacka. Nije malo izdvojiti 100 KM za period od oko mjesec dana ako te iste pare ne moraju dati. Izuzmemo li grijanje zimi, mjesecno u prosjeku mogu skoro namiriti rezije sa tom cifrom.
-
- Kontakt:
Pa sta hoces koji klinac, hoces dobar fudbal, lijep ugodjaj na stadionu itd. plati jarane, hoces da Tan sve finansira a ti da placas peticu za kartu, to nema nigdje niti ce kada biti. Od tih navijaca klub mora da zivi, mora se malo i potrositi ako hoces da se khurcis kako navijas za FKSrammstein je napisao/la:klub se ne dize iznad cijenom ulaznica nego brojem gledalacalafomamone je napisao/la:uclanite se u klub i karta ce biti jeftinija, ovim sto pale baklje nije puno ni 30 KM. Hocemo klub da dignemo na veci nivo, a da placas 5 KM kartu, e pa nece da moze
Onda treba razgraničiti neke stvari. Ako se pravi Sarajevo za babine sinove onda OK, neka dođu na Koševu oni koji imaju para. Oni koji nemaju neka sjede kući i gotova priča.lafomamone je napisao/la:Meni za ovo FKS koje se stvara niti jedna karta nije skupa, ne znam sta hocete koji khurac. Kupi godisnju, uclani se u klub, ako ti u godinu dana nije usput da naletis do kluba nemoj ni dolaziti na utakmice
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ma bez veze nam je ovo prica, oko cijena karata.
Garantujem da je cijena karti 1 km,2 km,i 3 km,da bi bilo raje koja bi se bunila, zbog prejeftinih karata.
Neko ce reci skupa,a neko ce opet ovo pravdati.Ko zeli doci ce,onim kojim je skupa nece i tu je kraj price. Nema potrebe sad za nekom prepirkom,kad nam sve lijepe nformacije dolaze iz kluba.
Garantujem da je cijena karti 1 km,2 km,i 3 km,da bi bilo raje koja bi se bunila, zbog prejeftinih karata.
Neko ce reci skupa,a neko ce opet ovo pravdati.Ko zeli doci ce,onim kojim je skupa nece i tu je kraj price. Nema potrebe sad za nekom prepirkom,kad nam sve lijepe nformacije dolaze iz kluba.
Desole je napisao/la:Sto meni idu na rac ovi pojedinci koji svojataju klub. Kao ako nemas clansku nisi navijac, ako ne dolazis sve utakmice nemoj nikako itd. Nemaju ljudi para i tacka. Nije malo izdvojiti 100 KM za period od oko mjesec dana ako te iste pare ne moraju dati. Izuzmemo li grijanje zimi, mjesecno u prosjeku mogu skoro namiriti rezije sa tom cifrom.
nije to sto nemaju nego prevazislo svaku mjeru sto se toga tice ja idem na utsakmice svog kluba od 8me godine a 29 mi je trenutno pa cak i na gostovanja idem pa nemam clansku iako sam nekad bio clan kad je bio bordo card i to na istocnoj strani... a ovo je bezveze prijateljska a za 5 dana evropska tekma gdje ce bit iste cijene karata ljudi poste neko dolazi iz ilijasa vogosce breze idt tu treba gorivo karta autobuska idt a jos iftar a o vodjenju svoje porodice i djece da ne pricam...
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 04 jul 2014, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne razumijem tu snobvovsku politiku. Zar nije bolje 10.000 navijača po 3 KM, nego 3.000 navijača po 10 KM? Znaš li ti koliko raje je nezapsoleno? Cijene karata po 15 KM su kriminalne i može pričati ko šta hoće. Trebam sada dati 20 KM za članarinu, pa onda 10 KM za Cardiff pa opet 2 ili 3 puta po 15 KM za EL... Možda vama padaju pare sa neba pa vam je to sve super.lafomamone je napisao/la: Pa sta hoces koji klinac, hoces dobar fudbal, lijep ugodjaj na stadionu itd. plati jarane, hoces da Tan sve finansira a ti da placas peticu za kartu, to nema nigdje niti ce kada biti. Od tih navijaca klub mora da zivi, mora se malo i potrositi ako hoces da se khurcis kako navijas za FKS
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
prvo smiri zivce, nemoj se nervirati, drugo, ja te pitam jel bitnije imati vecu posjetu nego vece cijene?lafomamone je napisao/la: Pa sta hoces koji klinac, hoces dobar fudbal, lijep ugodjaj na stadionu itd. plati jarane, hoces da Tan sve finansira a ti da placas peticu za kartu, to nema nigdje niti ce kada biti. Od tih navijaca klub mora da zivi, mora se malo i potrositi ako hoces da se khurcis kako navijas za FKS
drugo, kakav ugođaj? na kosevu nemas u wc gdje otici
trece, dobar fudbal? jel to ono sve osim zadnjih tekmi sa Dzemom?
cetvrto, ja sam medju prvim clanovima kluba, i tad sam placao sve a nisma vidio taj STRASNI fudbal nego gledao komsije kako sa jeftinijim ulaznicama uzimaju titule
peto, ako ce klub zivjeti od navijaca , neka se odmah ugasi jer kad imas u gradu preko 50% nezaposlenih, onda ti je jasno da je jako malo ljudi koji ce dati na pocetku sezone OVE PARE
i na kraju OVO JE PRIJATELJSKA UTAKMICA SA U21 EKIPOM CARDIFFA, ENGLESKOG DRUGOLIGASA!
lafomamone je napisao/la:Pa sta hoces koji klinac, hoces dobar fudbal, lijep ugodjaj na stadionu itd. plati jarane, hoces da Tan sve finansira a ti da placas peticu za kartu, to nema nigdje niti ce kada biti. Od tih navijaca klub mora da zivi, mora se malo i potrositi ako hoces da se khurcis kako navijas za FKSrammstein je napisao/la:klub se ne dize iznad cijenom ulaznica nego brojem gledalacalafomamone je napisao/la:uclanite se u klub i karta ce biti jeftinija, ovim sto pale baklje nije puno ni 30 KM. Hocemo klub da dignemo na veci nivo, a da placas 5 KM kartu, e pa nece da moze
OK. Sve si u pravu. Onda neka se uprava zadovolji i neka se ne cudi sto ce opet prosijek biti 2000-3000 ljudi na utakmici i neka ne prizivaju neke aman zaman posjete na pojedinim utakmicama i neka ne najvljuju 20 000 ljudi na finalu kupa.
Imaju 3000 clanova, neka funkcionisu za njih.
P.S. I ja sam clan, da ne bi bilo zabune.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
FKS ionako nema vise od tih 3000 navijaca. To pokazuje prosjek na utakmicama PL.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
da dolazi Man Utd U21, Barcelona U21 ne bih se usudio rec da vrijedi ulaznica tih pararammstein je napisao/la:
i na kraju OVO JE PRIJATELJSKA UTAKMICA SA U21 EKIPOM CARDIFFA, ENGLESKOG DRUGOLIGASA!

Razuman tako gleda i vrednuje stvari (uzimajuci u obzir sve faktora i finans. moc publike).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Anes Haurdic? Ako se neko sjeca njegovih igara i slicno, pa da me malo obavijesti kakav je, sta je itd. Moze na pp 

shaman7 je napisao/la:Anes Haurdic? Ako se neko sjeca njegovih igara i slicno, pa da me malo obavijesti kakav je, sta je itd. Moze na pp
dobar brz momak po krilu igra nesto tipa asmir suljic...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Burberry46
- Kontakt:
Kad je igrao za nas bio je dobar, brz, dobar tehnicar, sigurno ce biti pojacanje za Velezshaman7 je napisao/la:Anes Haurdic? Ako se neko sjeca njegovih igara i slicno, pa da me malo obavijesti kakav je, sta je itd. Moze na pp
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma u Sarajevu je bio onako, bilo je dobrih tekmi, bilo je vala i losih, steta sto je igrao u eri Melunovica, Sunjevarica,Comora, jer imam osjecaj da taj momak moze mnogo vise pruziti pa bi on Velezu i mogao biti dobro pojacanje ako pokaze sve sto znaBurberry46 je napisao/la:Kad je igrao za nas bio je dobar, brz, dobar tehnicar, sigurno ce biti pojacanje za Velezshaman7 je napisao/la:Anes Haurdic? Ako se neko sjeca njegovih igara i slicno, pa da me malo obavijesti kakav je, sta je itd. Moze na pp

Pyro is not a crime !
Sastav: Bandović, Barić, Protić, Mitrevski, Muharemović, Kostić, Radovac, Bilbija, Duljević, Okić, Velkoski.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To valjda ovako izgleda:
-----Dejo-----
Baric-Muharemovic-Mitrevski-Protic
Kostic-Radovac
Okic-Bilbija-Dulja
-----Velkoski----
-----Dejo-----
Baric-Muharemovic-Mitrevski-Protic
Kostic-Radovac
Okic-Bilbija-Dulja
-----Velkoski----
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, mnon46, napoleon72 i 29 gostiju.