U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kevin
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Kevin » 12 okt 2013, 17:24

aleksandar_veliki je napisao/la:
JTS je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Hoce li ko ovu fudbalsku neznalicu iz Sirokog otjerati vise s klupe juniorske reprezentacije. Pa kakvi njega lobiji drze na ovako odgovornoj poziciji. Poserem se i na Savez i na Brazil i na Mundijal, nista ovi nisu bolji od Ilje i drustva, upamtite to.
poenta je što se tu stalno vrte isti selektori .. samo mjenjaju repke :lol: Tulić, Karačić, Jagodić, Malkočević, Erbez, qrac, palac, itd :D
Ma znam, ali ako treba biti iz jednog korpusa, a nazalost treba, pa daj nadjite nekog normalnog, goni vise ove neznalice u tri picke materine. Bas sam poludio i sutra ce mi opet srati o uslovima, klincima, palcima. Uzeo si love Toni, a sad odhebi vise iz repke.
neka si ti znalac! uzmi managera i tuci po cijeli dan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stavite koga god ocete isto ce biti..trebat ce jos godina i godina da se to stanje popravi..evo ijagodica se dizalo u nebesa i onda nakon samo 1-2 mjeseca pljuju ga gdje stignu.. :D :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 12 okt 2013, 17:30

hajduk danas igra prijateljsku utakmicu, momak od nepunih 18 godina igra u hajdukovih prvih 11, a nema mjesta na spisku U-19 reprezentacije, a vjerujem da takvih ima jos koliko hoces, i neki i dalje brane selektora za lose rezultate..
Volim te Bosno!!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 12 okt 2013, 17:52

Toni Karinas, kriminalno los trener, pride sa kriminalnim namjerama da se okoristi od pozivnica.

Pisao davno protiv ovog hadalja...ali dzaba. Odmah se digne graja o majorizaicji.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 okt 2013, 18:33

aleksandar_veliki je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:hajduk danas igra prijateljsku utakmicu, momak od nepunih 18 godina igra u hajdukovih prvih 11, a nema mjesta na spisku U-19 reprezentacije, a vjerujem da takvih ima jos koliko hoces, i neki i dalje brane selektora za lose rezultate..
Nije mu tata likvidan, kod ove seljacine igraju samo oni ciji ocevi su likvidni. Ali, hajde jos jedna tekma pa slijedi cistka. Javio se i Kevin zvani smajlic, jbt, tacno na forumu sve vise i vise djecaka.
ajde "znalac" (kojemu se smije pola foruma i naziva ga pametnjakovicem)
reci mi po čemu je Toni seljak?
dalje, ti si sigurno upoznat sa igračima, pozivima i kvalitetom (kao i pola foruma) pa znaš koga je zbog čega zvao itd.
dok nije bilo Tonija sam ulazak u elitnu rundu je bio SF, a i sami sportsport.ba je još davno pisao neki članak i popljuvali ga radi nekog tatinog sina iz Švicarske jer je kao neki ultra mega igrač pa su vam juniori sami dali svoje misljenje: http://sportsport.ba/bh_fudbal/juniori- ... cica/65768" onclick="window.open(this.href);return false; i pokakili vas sve, a Toni vam je dodatno to odradio prolaskom dalje

izdvajam:
Poslije toga oglasili su se juniori, koji su naglasili da ovaj stručni štab radi veoma korektno i profesionalno.
sasvim je realno bilo nakon Austrije da Toni neće još dugo...Moji postovi ovdje oko njega i ostalog su bili uglavnom zezancija i šprdnja..naravno da neće biti trener jer nema uspjeha i ovi porazi su kiksevi, ne svi ali neki da, i onaj koji je odgovoran je selektor i on mora ići u ovom slučaju..to je sasvim jasno svima..ja idalje stojim pri tvrdnji da je Toni odličan trener i to može potvrditi bilo koji klinac koji je prošao školu Širokog..ali trenutno nema rezultata i mora ići..to je sasvim jasno..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 12 okt 2013, 19:23

imal neko ko ozbiljno prati ove u17.Da pitam posto vidim da hrvatska protiv nas kad smo ih dobili igrala sa jednom ekipom s i sa jednim selektorom Vranjesom,dok danas isto tako njihova u 17 igra sa drugim selektorom i ekipom u dubaiu Gudeljom ,pripreme za svjetsko prvnestvo?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 okt 2013, 19:27

ciza je napisao/la:imal neko ko ozbiljno prati ove u17.Da pitam posto vidim da hrvatska protiv nas kad smo ih dobili igrala sa jednom ekipom s i sa jednim selektorom Vranjesom,dok danas isto tako njihova u 17 igra sa drugim selektorom i ekipom u dubaiu Gudeljom ,pripreme za svjetsko prvnestvo?
Da, to su ti koji ce na SP, ali to je generacija iznad ovih trenutnih ja mislim. Znaci neka U18, iako to nije zvanicna kategorija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 okt 2013, 23:55

ajde hvala Bogu i to da rješimo uskoro 8-)
Tehnički direktor NFSBIH Denijal Pirić: Ako Tanković ima želju da igra za BiH, mi ćemo mu je ispuniti!

Tehnički direktor Nogometnog saveza BiH Denijal Pirić čuo je za gestu napadača švedske reprezentacije do 19 godina Muamera Tankovića koji je nakon što je protiv BiH postigao tri gola putem interneta poručio da se izvinjava voljenoj domovini, ali da je samo radio svoj posao. Pirić smatra da Tanković mora dobiti priliku za dokazivanjem u bh. dresu.

Dao sam nalog koordinatoru za U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Muratu Jahi da stupi u kontakt s Tankovićem i da počne njegovo praćenje. Ako je zaista onako kako se priča i ako Muamer ima veliku želju da zaigra za BiH, mi ćemo mu je ispuniti. Poduzet ćemo sve da ga uvrstimo u naše selekcije, na naše i njegovo zadovoljstvo. Uostalom, mi to radimo u posljednje vrijeme i to je samo nastavak akcije "Otvorena vrata". Želimo pružiti svima mogućnost da se nametnu našim selektorima.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JumBO
Kontakt:

Post Postao/la JumBO » 13 okt 2013, 00:06

JTS je napisao/la:ajde hvala Bogu i to da rješimo uskoro 8-)
Tehnički direktor NFSBIH Denijal Pirić: Ako Tanković ima želju da igra za BiH, mi ćemo mu je ispuniti!

Tehnički direktor Nogometnog saveza BiH Denijal Pirić čuo je za gestu napadača švedske reprezentacije do 19 godina Muamera Tankovića koji je nakon što je protiv BiH postigao tri gola putem interneta poručio da se izvinjava voljenoj domovini, ali da je samo radio svoj posao. Pirić smatra da Tanković mora dobiti priliku za dokazivanjem u bh. dresu.

Dao sam nalog koordinatoru za U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Muratu Jahi da stupi u kontakt s Tankovićem i da počne njegovo praćenje. Ako je zaista onako kako se priča i ako Muamer ima veliku želju da zaigra za BiH, mi ćemo mu je ispuniti. Poduzet ćemo sve da ga uvrstimo u naše selekcije, na naše i njegovo zadovoljstvo. Uostalom, mi to radimo u posljednje vrijeme i to je samo nastavak akcije "Otvorena vrata". Želimo pružiti svima mogućnost da se nametnu našim selektorima.
"mi to i radimo u posljednje vrijeme" .... ?
Pa ako rade, zasto je uopce poceo igrat za svedsku a ne za nas ?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 okt 2013, 00:23

ma i bolje je da igra za Svedsku zakljucno sa U-21 timom :) Ako vec imaju takav skauting, neka srede dr. Arslu :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 13 okt 2013, 14:11

Prati li ko ove kadete. Danas protiv Crne Gore za prolaz. Sanse su kakve?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 13 okt 2013, 14:48

masteRofPoker je napisao/la:Prati li ko ove kadete. Danas protiv Crne Gore za prolaz. Sanse su kakve?
Za prolaz nam je dovoljan i bod osim u slucaju da Hrvatska dobije Potugala sa 2 i vise golova razlike.... I na taj nacin smo 2... A sa pobjedom smo sigurno 2., a ako Hrvatska nagu.zi Portugal opet sa 2 i vise golova mozemo biti i 1.....

Uglavnom sanse postoje da prodjemo i sa danasnjim porazom... Al' samo u slucaju da Portugal dobije Hrvatsku a nas Crnogorci sa ne vise od 1 razlike....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 okt 2013, 15:00

Po meni ovaj Savez i ne radi toliko da se privedu potencijalni mladići u našu reprezentaciju. Sad će se oni busati Kolašincem ali od njega ne bi bilo ništa da nije onaj lik, iz Švicarske čini mi se, sve to isforsirao. Isto kao i sa Hajrovićima. Znači nijednom nije savez samoincijaivno poslao svog čovjeka da kontaktira potencijalnog reprezentativca.
Evo ovaj Tanković čini mi se 3 utakmicu igra protiv nas i niko se nije udostio onako u hodniku bar da ga upita bil zaigrao za nas. Ne razumijem kakva je to logika naših ljudi u savezu da se bukvalno malci trebaju blamirati po novina i društvenim mrežama da bi se naši trznuli. Bezveze će se sad njegova porodica naći na udaru u Švedskoj umjesto da se to sve tajno odradilo.
Napravili su ta Otvorena vrata i na kraju 2 igrača zovnu. Jedan sin "slavnog" pjevača a drugi za četveroligaša igra.

Pirić tek sad angažuje čovjeka koji će kontaktirati Tankovića. To nam govori da oni nisu nijednog potencijalnog mladića, koji igra za drugu državu, kontaktirali i provjerili da li postoji šansa da zaigra za nas. To je za mene poražavajući podatak.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 13 okt 2013, 15:08

JumBO je napisao/la:
JTS je napisao/la:ajde hvala Bogu i to da rješimo uskoro 8-)

"mi to i radimo u posljednje vrijeme" .... ?
Pa ako rade, zasto je uopce poceo igrat za svedsku a ne za nas ?
Tankovic igra od 14-15 godine za mlade repke Svedske druze. Momak potpiso profi ugovor sa Fulhamom. Ako njega privedemo a iskreno se nadam da hocemo imat ce mo napadaca par exelance sto bi Izet reko.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 13 okt 2013, 15:24

MrMuscle je napisao/la:
masteRofPoker je napisao/la:Prati li ko ove kadete. Danas protiv Crne Gore za prolaz. Sanse su kakve?
Za prolaz nam je dovoljan i bod osim u slucaju da Hrvatska dobije Potugala sa 2 i vise golova razlike.... I na taj nacin smo 2... A sa pobjedom smo sigurno 2., a ako Hrvatska nagu.zi Portugal opet sa 2 i vise golova mozemo biti i 1.....

Uglavnom sanse postoje da prodjemo i sa danasnjim porazom... Al' samo u slucaju da Portugal dobije Hrvatsku a nas Crnogorci sa ne vise od 1 razlike....
ima li gdje prijenos, stream??? gdje se igra??

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 13 okt 2013, 15:25

http://www.transfermarkt.co.uk/en/toni- ... 82544.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Imal kakve veze sa nama?

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 okt 2013, 15:26

L_blancos je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/toni- ... 82544.html

Imal kakve veze sa nama?
Nema. Sin Ivice Vastića.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

elansa
Kontakt:

Post Postao/la elansa » 13 okt 2013, 15:27

L_blancos je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/toni- ... 82544.html

Imal kakve veze sa nama?
ne, igra za austriju, protiv nas kad su igrali U21 ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2013, 15:28

Nema, porijeklom Hrvat iz Hrvatske ako se ne varam, tata mu je igrao za Austrijsku reprezentaciju, bio je sada u Zenici kada su igrali mladi protiv austrijske reprezentacije, ušao u drugom poluvremenu.

Mislim da je on najmlađi strijelac u historiji austrijske BuLi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 13 okt 2013, 15:33

elansa je napisao/la: ima li gdje prijenos, stream??? gdje se igra??
Imas ovo http://www.uefa.com/under17/season=2014 ... 1084#match" onclick="window.open(this.href);return false;
Pratim jer sam keca igro :D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 okt 2013, 15:33

elansa je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:

ima li gdje prijenos, stream??? gdje se igra??
nema, u Lukavici se igra.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz, L-Train, Majestic-12 [Bot], Quartararo i 77 gostiju.