Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Janez
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 21:18

Ne radim druže za FTV, moja profesija je drugačije prirode. ;) Međutim kad sam pisao post izbacilo mi je samo tvoje psovke pa sam mislio da je bilo upućeno raji koja ti je replicirala. Nisam vidio da si psovao FTV pardon. :mrgreen:
GameFKS je napisao/la:Ponos vodi buraza daje mu se akreditacija da se šetka kako hoće , vodi se familije , kurve ... Pa jesul otišli na odmor il na SP ?
Znaš brate dok se ovo primiri treba vidjeti ko je sve bio, nije više riječ ni o Spahi ima i drugih sa bratom,sestrom, komšijom koji su išli u trošku saveza sve to treba istjerati na čistku. :thumbdown:
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 26 jun 2014, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 26 jun 2014, 21:20

Hajde spahicu reci necu vise da igram za reprezentaciju da gajbu piva i pecenje uzmem

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 26 jun 2014, 21:20

Ma ova dva-tri lika( mandrax, lenbias i sl) samo bezveze loze raju.

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 26 jun 2014, 21:20

Gdje su ti dokazi da se izlazilo i dernecilo po nocnim klubovima u Sarajevu? Kakav je ovo amaterski izvjestaj od federalne televizije? Brate, ako imas dokaze, onda mozes i sa pravom takvo nesto izjavljivati, ovako, od cistih vasih navoda vi hocete da pravite cinjenice. Za losu utakmicu protiv Nigerije kritika je opravdana, ali cekajte malo, traziti da se Spaha oprosti, osudjivati ga za nekakve izmisljotinje... jeste li ikako normalni? Pa potpuno razumijem Emira sto ovakvim novinarima ebe mater, bolje nisu ni zasluzili. U utakmici protiv nigerije je napravio dvije greske, od kojih ipak Nigerijanci nisu postigli gol. Ostajem kod toga, da se to sve ne bih desilo, da je igrao Kolasinac na lijevo strani. Jedini krivac ovdje je Safet. A za onaj gol Nigrije.. pa ako ono nije bio faul nad Spahom, onda nije ni onaj penal protiv Francuske nikad bio faul. Dvije identicne situacije... znaci u Francuskoj on je bio krivac, jer je napravio faul (koji nije trebao biti) a protiv Nigerije opravdano nije sviran faul? Ko bih vama ugodio boze sacuvaj.

btw, pravi odgovor Spahe na sve optuzbe... svaka cast Emire!!!
slika
s porukom: "Jedna za dobro jutro!!! Nakon "tuce" kafa i dorucak. Jadni su vam pokusaji "sedma silo"....tesko ce vam biti voditi ovaj rat sa distance."

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 jun 2014, 21:21

slika
Ovo je lice smetjara,glupana,kretena,kriminalca,hajvana koji misli da je iznad reprezentacije.Mars djubre jedno,brisi iz svetinje i nikad se vise nemoj vracati.
Zadnja izmjena: RockyMaivia, dana/u 26 jun 2014, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
StarMo nije skutorija...

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 26 jun 2014, 21:21

Ocajno smo odigrali protiv nigerije momci su nas razbili u svakom segmentu igre, emenike spahu preskako kako je htio, i ostali nisu bog zna sta posebno pokazali, dabi protiv irana igrali prelijepo i sve e ne znam koji im je bio djavo. :think:
04.10.2009 !!

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 jun 2014, 21:22

Ovo postavljanje slike svakako nema logike jer nije bio incident sa njim nego sa Kristicem , lijepo je Igor sinoc u prenosu spomenuo samo E.S i E.Dž ( slucajno ili namjerno prosudite sami ) :)
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 26 jun 2014, 21:23

mandraX je napisao/la:Izdrži kapitenu! :bih:

Sedma sila na aparatima. :rol:
Ethel je napisao/la:slika

Lider,patriota,kapiten! :bih:
Ponos!

Najveći sin Bosanski! :tokralju:
Najveći Ku.rac Bosanski , zna se ko su sinovi Bosne, ne provaljuj se bezveze.
Ovako nekim patriotskim glupostima oce da narodu zamaže oči, a nije se oglasio za utakmicu protiv Nigerije, nije se izvinuo narodu, za svoju očajnu igru.
:crazy:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 jun 2014, 21:23

icetea01 je napisao/la:Gdje su ti dokazi da se izlazilo i dernecilo po nocnim klubovima u Sarajevu? Kakav je ovo amaterski izvjestaj od federalne televizije? Brate, ako imas dokaze, onda mozes i sa pravom takvo nesto izjavljivati, ovako, od cistih vasih navoda vi hocete da pravite cinjenice. Za losu utakmicu protiv Nigerije kritika je opravdana, ali cekajte malo, traziti da se Spaha oprosti, osudjivati ga za nekakve izmisljotinje... jeste li ikako normalni? Pa potpuno razumijem Emira sto ovakvim novinarima ebe mater, bolje nisu ni zasluzili. U utakmici protiv nigerije je napravio dvije greske, od kojih ipak Nigerijanci nisu postigli gol. Ostajem kod toga, da se to sve ne bih desilo, da je igrao Kolasinac na lijevo strani. Jedini krivac ovdje je Safet. A za onaj gol Nigrije.. pa ako ono nije bio faul nad Spahom, onda nije ni onaj penal protiv Francuske nikad bio faul. Dvije identicne situacije... znaci u Francuskoj on je bio krivac, jer je napravio faul (koji nije trebao biti) a protiv Nigerije opravdano nije sviran faul? Ko bih vama ugodio boze sacuvaj.

slika
s porukom: "Jedna za dobro jutro!!! Nakon "tuce" kafa i dorucak. Jadni su vam pokusaji "sedma silo"....tesko ce vam biti voditi ovaj rat sa distance."

Ja imam dokaze za dvojicu nasih reprezentativaca za vrijeme priprema su pili u Mostaru ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 26 jun 2014, 21:23

icetea01 je napisao/la:Gdje su ti dokazi da se izlazilo i dernecilo po nocnim klubovima u Sarajevu? Kakav je ovo amaterski izvjestaj od federalne televizije? Brate, ako imas dokaze, onda mozes i sa pravom takvo nesto izjavljivati, ovako, od cistih vasih navoda vi hocete da pravite cinjenice. Za losu utakmicu protiv Nigerije kritika je opravdana, ali cekajte malo, traziti da se Spaha oprosti, osudjivati ga za nekakve izmisljotinje... jeste li ikako normalni? Pa potpuno razumijem Emira sto ovakvim novinarima ebe mater, bolje nisu ni zasluzili. U utakmici protiv nigerije je napravio dvije greske, od kojih ipak Nigerijanci nisu postigli gol. Ostajem kod toga, da se to sve ne bih desilo, da je igrao Kolasinac na lijevo strani. Jedini krivac ovdje je Safet. A za onaj gol Nigrije.. pa ako ono nije bio faul nad Spahom, onda nije ni onaj penal protiv Francuske nikad bio faul. Dvije identicne situacije... znaci u Francuskoj on je bio krivac, jer je napravio faul (koji nije trebao biti) a protiv Nigerije opravdano nije sviran faul? Ko bih vama ugodio boze sacuvaj.

slika
Viri ti pertle malo..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 jun 2014, 21:24

aleksandar_veliki je napisao/la:Jos mi niko od ovih sto se loze na statuse patriJote dubrovackog ne odgovori. Zasto uvijek Spahic, zasto nikad Begovic?
Begović se nije još zamjerio medijima, neki će reći nema daMu, neki će reći nešto drugo...uglavnom, ubijeđen sam da će i on doći na red, takvi smo jbg...danas Spaha, sutra Edin, za par dana Asmir...ne može se mirovat'.
Janez je napisao/la:Ne radim druže za FTV, moja profesija je drugačije prirode. ;) Međutim kad sam pisao post izbacilo mi je samo tvoje psovke pa sam mislio da je bilo upućeno raji koja ti je replicirala. Nisam vidio da si psovao FTV pardon. :mrgreen:
Nisam se jarane još na te grane spustio, međutim, kao što vidimo, većina sa ove teme jest. :)
samozeljo1987 je napisao/la:a nije se oglasio za utakmicu protiv Nigerije, nije se izvinuo narodu, za svoju očajnu igru.
A de mi reci jel' narod to zaslužio?

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 jun 2014, 21:26

MANDRAX MOLIM TE PRESTANI JA NE MOGU DA VJERUJEM PA TI SAM SEBE LAŽES I ONDA SI POČEO DA VJERUJEŠ U TE LAŽI , 100x IZGOVORENA LAŽ POSTAJE ISTINA AL IZGLEDA SAMO TEBI
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 26 jun 2014, 21:27

mandraX je napisao/la:A de mi reci jel' narod to zaslužio?
Zaslužio je ako radi nikog drugog radi one trojice Ljutih Krajišnika kojima je išao na dženazu jer su ti momci poginuli na putu da prate i vide repku. Ima da se izvine i kaže prvi sam ja zahebao, pa ostalih 10 koji su istrčali sa mnom + izmjene. Niko im ni A ne bi rekao, ali oni šute. Džeko se javlja po FB nakon 2 dana, jedino su Begović i Vedo priznali da smo loše odigrali.
Zadnja izmjena: Janez, dana/u 26 jun 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 jun 2014, 21:27

kakve salve pljuvanja i omalovazavanja naseg najboljeg kapitena svih vremena, koja bruka i sramota od ovog obicnog puka, nista nama nije sveto pa tako ni kapiten ove reprezentacije kojeg je selektor izradio u najbitnijoj utakmici, fuj, safetu gledate kroz prste a emira krivite na svakom koraku, neka vas je stid i sramota
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 26 jun 2014, 21:28

Pretjerujete stvarno sad , bez obzira na sve.
Kada bu mu sudili za sve dobro i lose ipak bi prevagnulo dobro i to u vecini ;)

Jest da nije isti sport , ali Obradovic objasnio ko su igraci sa balakana , :bow:

Sve je iz te pres konferencije tacno i za nasu reprezentaciju , ali nema kajanja poslije je*anja.

Valjda ce mu svi nesta nauciti iz gresaka.

Kapitenu uprilicit oprostajnu zajedno sa Misketom i Papaetom i poceti kvalifikacije mirno , sad bi bilo pogubno produbljavati krizu .
Znaci nema vise Hrasnice , ima centar za pripreme u Zenici, nema oceva , rodjaka , menadjera , ... ako savez to nemoze treba opet i Begica protjerati ....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2014, 21:28

isx je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Nedimko dje si bio NAKON EGIPTA? Nigdje.
Očito si prespavao nedimka i mrežu.
Šta njemu repliciraš. Po ko zna koji put pokazuje da nema pojma o reprezentaciji, prati je samo jer je vidio da je to u modi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 21:30

Jel mogu ja da ostavim one gifove? :mrgreen:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 26 jun 2014, 21:32

LenBias je napisao/la:kakve salve pljuvanja i omalovazavanja naseg najboljeg kapitena svih vremena, koja bruka i sramota od ovog obicnog puka, nista nama nije sveto pa tako ni kapiten ove reprezentacije kojeg je selektor izradio u najbitnijoj utakmici, fuj, safetu gledate kroz prste a emira krivite na svakom koraku, neka vas je stid i sramota
Jarane ti nista nisi bolji od pljuvaca. Kao i na svakoj drugoj temi u vezi svetaca/quraca. Jedni su pljuvaci, drugi su lizaci. Nadji neku zlatnu sredinu brate, ocelavit ces od silnih forumskih bitki.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 26 jun 2014, 21:33

samoposmatram je napisao/la:
LenBias je napisao/la:kakve salve pljuvanja i omalovazavanja naseg najboljeg kapitena svih vremena, koja bruka i sramota od ovog obicnog puka, nista nama nije sveto pa tako ni kapiten ove reprezentacije kojeg je selektor izradio u najbitnijoj utakmici, fuj, safetu gledate kroz prste a emira krivite na svakom koraku, neka vas je stid i sramota
Jarane ti nista nisi bolji od pljuvaca. Kao i na svakoj drugoj temi u vezi svetaca/quraca. Jedni su pljuvaci, drugi su lizaci. Nadji neku zlatnu sredinu brate, ocelavit ces od silnih forumskih bitki.
Ovog LenBiasa niko ne uzima za ozbiljno , čovjek je jednostavno karikatura na forumu . :)

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 26 jun 2014, 21:34

Ajd necu gifove, al' hocu ovo:

:bih:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, emir79, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, KarlMarx, MrPink, napapijri1987 i 74 gosta.