Ma sta ce mu faliti, toliko koliko ce mu faliti da ostane gdje jeste i da sljedece sezone slobodno bira, jer ce se tad pojedini klubovi opametiti i kupiti ga ranije, a ima jos opciju da ostane u Wolfsburgu. Sa Dzekom ce Wolfsburg derati Bundesligu sljedece sezone, a on sa njima. Kazem da jednostavno razmisljam kao prvo kao navijac reprezentacije. Znam da je ponekima draze da ga vide u bojama nekih slavnih klubova, meni je licno najbitnije da pruza dalje dobre partije u repki i bude u jednom stabilnom prosperitetnom klubu u jednoj homogenoj ligi. Gledano u blisku buducnost nema razloga, zasto Wolfsburg nebi bio veoma uspjesan, bas naprotiv. Znam da je ponekima Bundesliga negdje dole i smatraju je slabom, jer vec kad covjek procita da ce tu propasti, sta na to reci, i to je jedan od glavnih razloga zasto toliko ljudi se nada transferu. Kazem meni je svejedno dali ce preci negdje ili ne.Italia je napisao/la:sta mu fali da predje u Torino? Juventus i Fiat ista porodica.. Fiat jaci od VW-a, a Juve svjetlosnim godinama ispred Wolfsburga..
Fiat promet novca: 59,380 Mrd. EUR
Fiat zaposlenih: 198.348
Volkswagen promet novca: 113,8 Mrd. EUR
Volkswagen zaposlenih: 369.928
Fiat jaci od VW-a?