Eno sad mi je i siptar poceo govoriti zbog cega nas prepoznaju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kažu da su ih u Prijedoru provalili tek ispred stadiona jer su disali na auspuh.SarajlijaTM je napisao/la:Mi smo ti jarane, sarajlije, flexibilni, inovativni, stopimo se sa okolinom. A vas je s druge strane lako prepoznati, da sad ne objasnjavam, mislim da je svima jasno![]()
Btw. Dzaba vam kukanje, nece nas kazniti, a ni pitare bgm za 13 dana![]()
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Rođeni normalno navijaju na Otoci to si zaboravio. Vi ste najveci huligani, zato vas nogiraju gdje stignu.AllGunsBlazing je napisao/la:Zabrana gostujucim navijacima jeste zabrana NAVIJANJA gostujucim navijacima. Dakle nema to sa obiljezjima ili bez njih, ti si i dalje gostujuci navijac ako navijas.
Nasih je 20 auta krenulo za Prijedor, od tih 20 auto samo je 3-4 uspjelo ustvari uci na stadion. Dakle, kontrole, vracanja i sta vec ne. Nakon toga, guzva na ulazu i tu povuci potegni hoce li se uci ili ne, i nekako kad udju istjeraju ih na poluvremenu.
Dok Manijaci u Bijeljini normalno navijaju, cak ljudi imaju svoj transparent sa sobom, Horde Zla normalno to rade na Grbavici, dakle vidi se da pravila nisu ista za svakog. I nemojte samo pricati o nekom otporu policiji, da je se to uradilo onda bi tek navijaci bili proglaseni za huligane.
A smatram da su navijaci najmanji problem u ovoj ligi. Da je liga toliko kvalitetna, ne bi ljude(obicne) mogla otjerati ni jedna tuca na utakmici ili prije/poslije. Dakle ko vam kaze da je tako laze. Svaki veci(uslovno receno veci) klub ima i odvojene tribine, ali one su prazne.
U Zenici smo vadili licne i kad pise rajvosa vracali nas,to je na Grbavici bilo nemoguca misija,zamisli da su izbacivali svakog navijaca koji je skocio kad je Sarajevo zabilo,ili koji je pjevao mislim glupe usporedbeAllGunsBlazing je napisao/la:Sad ces vidjeti paradoksa kad budu Zelju kaznili zbog pirotehnike Hordi, ili ce pak Sarajevu naplatiti zbog njihovih GOSTUJUCIH navijaca, a oni zabranjeni.
Eno sad mi je i siptar poceo govoriti zbog cega nas prepoznaju![]()
Jel to najbolje sto znaš?AllGunsBlazing je napisao/la:Sad ces vidjeti paradoksa kad budu Zelju kaznili zbog pirotehnike Hordi, ili ce pak Sarajevu naplatiti zbog njihovih GOSTUJUCIH navijaca, a oni zabranjeni.
Eno sad mi je i siptar poceo govoriti zbog cega nas prepoznaju![]()
A poslije gola od uzbuđenja nisu mogli disati i sve ih izbace da podoje auspuh. To si prešutio...AllGunsBlazing je napisao/la:
@Bagrcavi A nasi su vec na izlazu iz Zenice se smjenjivali na auspuhu.
Poslije gola su se od uzbudjenja morali nakacit na dimnjak, kakav auspuh. I to onaj dimnjak k'o u Kaknju!bagrcavi je napisao/la:
A poslije gola od uzbuđenja nisu mogli disati i sve ih izbace da podoje auspuh. To si prešutio...
S jednim dijelom ovog texta se i ja neslažem ,ali kakve to veze ima sa čitavim portalom.Pa nekim sarajevskim medijima bi Gebels pozavidio na "realnom i objektivnom "izvješćivanju a naročito FTV na kojoj su glavni urednici Lagumdžija i Budimir koji uživo savjetuju "novinare" kako treba da izgleda dnevnik i kakve priloge da snimaju.To samo postoji u ovoj jadnoj državi a vama očito smetaju svi koji ne misle kao vi.Da nije žalosno bilo bi smješno.Armala je napisao/la:Ova herce.govina.info najjadniji sajt na koji sam ja ikada usaosamo_lijevo je napisao/la:http://herceg ovina.info/vijesti/sport/nogomet/gospodo-iz-ns-bih-kada-ste-ukinuli-zabranu-odlaska-navijaca-na-gostujuce-utakmice
Upravo tako. Glupost da ne moze bit veca.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
Opet ostaje cinjenica da su neki imali transparent, necemo ih imenovati da se ne naljute djeca na forumu. Dakle po toj neko logici, nema buseva, kombija i policijske pratnje, ali i dalje ima odlazaka na gostujuce terene? Zasto onda Horde nisu dosle u Zenicu? Dakle il' sarajevska policija ne radi po propisu il' zenicka.
Meni ne smetaju oni koji ne misle kao ja ali mi smetaju koji sire mrznju i šire netrpeljivost i slicno a to je ovaj portal sigurno.zrinja05 je napisao/la:S jednim dijelom ovog texta se i ja neslažem ,ali kakve to veze ima sa čitavim portalom.Pa nekim sarajevskim medijima bi Gebels pozavidio na "realnom i objektivnom "izvješćivanju a naročito FTV na kojoj su glavni urednici Lagumdžija i Budimir koji uživo savjetuju "novinare" kako treba da izgleda dnevnik i kakve priloge da snimaju.To samo postoji u ovoj jadnoj državi a vama očito smetaju svi koji ne misle kao vi.Da nije žalosno bilo bi smješno.Armala je napisao/la:Ova herce.govina.info najjadniji sajt na koji sam ja ikada usaosamo_lijevo je napisao/la:http://herceg ovina.info/vijesti/sport/nogomet/gospodo-iz-ns-bih-kada-ste-ukinuli-zabranu-odlaska-navijaca-na-gostujuce-utakmice
Dokazi da su Horde zla i uredu jeAllGunsBlazing je napisao/la:Dakle mali zeleni navijali? Pa nije ni cudo sto ste prvaci galaksije![]()
![]()
Dakle publika na Grbavici, tribina sjever:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A zabrana je smijesna, to se odavno zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.