Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 mar 2014, 23:35

Sad ces vidjeti paradoksa kad budu Zelju kaznili zbog pirotehnike Hordi, ili ce pak Sarajevu naplatiti zbog njihovih GOSTUJUCIH navijaca, a oni zabranjeni.

Eno sad mi je i siptar poceo govoriti zbog cega nas prepoznaju :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 mar 2014, 23:38

Poenta sve je sto oni tebi ne mogu zabraniti da kupis kartu i udjes na stadion e sad u ovom slucaju da oni izbace nekoga na osnovu navijanja je naucna-fantastika, o tome je smijesno i polemisati

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 mar 2014, 23:40

SarajlijaTM je napisao/la:Mi smo ti jarane, sarajlije, flexibilni, inovativni, stopimo se sa okolinom. A vas je s druge strane lako prepoznati, da sad ne objasnjavam, mislim da je svima jasno :-D

Btw. Dzaba vam kukanje, nece nas kazniti, a ni pitare bgm za 13 dana ;-)

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Kažu da su ih u Prijedoru provalili tek ispred stadiona jer su disali na auspuh.
DRUG NEBI TI PUNCA

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 13 mar 2014, 23:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Zabrana gostujucim navijacima jeste zabrana NAVIJANJA gostujucim navijacima. Dakle nema to sa obiljezjima ili bez njih, ti si i dalje gostujuci navijac ako navijas.

Nasih je 20 auta krenulo za Prijedor, od tih 20 auto samo je 3-4 uspjelo ustvari uci na stadion. Dakle, kontrole, vracanja i sta vec ne. Nakon toga, guzva na ulazu i tu povuci potegni hoce li se uci ili ne, i nekako kad udju istjeraju ih na poluvremenu.

Dok Manijaci u Bijeljini normalno navijaju, cak ljudi imaju svoj transparent sa sobom, Horde Zla normalno to rade na Grbavici, dakle vidi se da pravila nisu ista za svakog. I nemojte samo pricati o nekom otporu policiji, da je se to uradilo onda bi tek navijaci bili proglaseni za huligane.

A smatram da su navijaci najmanji problem u ovoj ligi. Da je liga toliko kvalitetna, ne bi ljude(obicne) mogla otjerati ni jedna tuca na utakmici ili prije/poslije. Dakle ko vam kaze da je tako laze. Svaki veci(uslovno receno veci) klub ima i odvojene tribine, ali one su prazne.
Rođeni normalno navijaju na Otoci to si zaboravio. Vi ste najveci huligani, zato vas nogiraju gdje stignu.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 13 mar 2014, 23:43

AllGunsBlazing je napisao/la:Sad ces vidjeti paradoksa kad budu Zelju kaznili zbog pirotehnike Hordi, ili ce pak Sarajevu naplatiti zbog njihovih GOSTUJUCIH navijaca, a oni zabranjeni.

U Zenici smo vadili licne i kad pise rajvosa vracali nas,to je na Grbavici bilo nemoguca misija,zamisli da su izbacivali svakog navijaca koji je skocio kad je Sarajevo zabilo,ili koji je pjevao mislim glupe usporedbe

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 mar 2014, 23:46

Rodjeni nisu normalno navijali na Otoci, policija ja Rodjenima prijetila da ce dobiti dobre batine ako pocnu navijati. Informisi se malo.

Opet ostaje da vidimo kako ce ovo savez naplatiti.

@Bagrcavi sta bi sa onim istrazivanjem da je Sarajevo najzagadjeniji grad u Evropi? A nasi su vec na izlazu iz Zenice se smjenjivali na auspuhu.

@Ultrahell24 Pravilo je pravilo, nema izuzetaka. Neko je pogrijesio, ili Zeljo ili policija, nisu radili po zakonu.
Celik!3,2,2.

SarajlijaTM

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 mar 2014, 23:51

AllGunsBlazing je napisao/la:Sad ces vidjeti paradoksa kad budu Zelju kaznili zbog pirotehnike Hordi, ili ce pak Sarajevu naplatiti zbog njihovih GOSTUJUCIH navijaca, a oni zabranjeni.

Jel to najbolje sto znaš? :-P

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 mar 2014, 23:53

AllGunsBlazing je napisao/la:
@Bagrcavi A nasi su vec na izlazu iz Zenice se smjenjivali na auspuhu.
A poslije gola od uzbuđenja nisu mogli disati i sve ih izbace da podoje auspuh. To si prešutio... :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 13 mar 2014, 23:53

Po meni cista glupost ovo sa zabranom gostovanju, samo u slucaju kakvih incidenata da NS BIH moze da se ogradi od istih pozivajuci se na zabranu gostujucih navijaca... Treba ukinuti zabranu, jer dovodi organizatore u nezgodnu situaciju, dobro, ne mogu doci organizovano, ali šta kada ti dodju neorganizovano kao što su pitari došli na derbi, isto kao što cemo mi otici gore. Isto tako bilo koja druga navijacka skupina, pa sta onda? I da, nervira me ovo prozivanje po medijima iz ostalog dijela drzave, kao za nas ne vaze pravila, isto kao da nama ova zabrana pogoduje...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 mar 2014, 23:58

Sve je ovo radi Alcohol Boysa. Oni najvise belaja rade :mrgreen:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 mar 2014, 23:59

bagrcavi je napisao/la:
A poslije gola od uzbuđenja nisu mogli disati i sve ih izbace da podoje auspuh. To si prešutio... :mrgreen:
Poslije gola su se od uzbudjenja morali nakacit na dimnjak, kakav auspuh. I to onaj dimnjak k'o u Kaknju! :mrgreen: Zato vase i nisu izbacili, oni se i nisu radovali. :mrgreen:
Celik!3,2,2.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 mar 2014, 11:02

Armala je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:http://herceg ovina.info/vijesti/sport/nogomet/gospodo-iz-ns-bih-kada-ste-ukinuli-zabranu-odlaska-navijaca-na-gostujuce-utakmice
Ova herce.govina.info najjadniji sajt na koji sam ja ikada usao :lol:
S jednim dijelom ovog texta se i ja neslažem ,ali kakve to veze ima sa čitavim portalom.Pa nekim sarajevskim medijima bi Gebels pozavidio na "realnom i objektivnom "izvješćivanju a naročito FTV na kojoj su glavni urednici Lagumdžija i Budimir koji uživo savjetuju "novinare" kako treba da izgleda dnevnik i kakve priloge da snimaju.To samo postoji u ovoj jadnoj državi a vama očito smetaju svi koji ne misle kao vi.Da nije žalosno bilo bi smješno.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2014, 11:11

"Pojašnjeno je se da se zabrana odnosi na organizirane odlaske i posjete navijača kao i uporabu i isticanje navijačkih rekvizita gostujuće ekipe."
Na derbiju se pojavila neka grupa navijaca u sektoru za gostujuce navijace. Al niko ne zna ni ko su ni odkud tu. Dosli su u "civilu", neorganizovano, bez ikakvih navijackih rekvizita. Da li je to raja iz dijaspore dosla, da li su iluminati, to niko ne zna.
Ono sto se zna sigurno da to nisu bile Horde zla.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 mar 2014, 11:33

:lol: :lol: Opet ostaje cinjenica da su neki imali transparent, necemo ih imenovati da se ne naljute djeca na forumu. Dakle po toj neko logici, nema buseva, kombija i policijske pratnje, ali i dalje ima odlazaka na gostujuce terene? Zasto onda Horde nisu dosle u Zenicu? Dakle il' sarajevska policija ne radi po propisu il' zenicka.
Celik!3,2,2.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2014, 11:38

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: Opet ostaje cinjenica da su neki imali transparent, necemo ih imenovati da se ne naljute djeca na forumu. Dakle po toj neko logici, nema buseva, kombija i policijske pratnje, ali i dalje ima odlazaka na gostujuce terene? Zasto onda Horde nisu dosle u Zenicu? Dakle il' sarajevska policija ne radi po propisu il' zenicka.
Upravo tako. Glupost da ne moze bit veca.

Mada je u svakom slucaju do policije tj oranizatora. Ako organizator kaze da nikog ne pustaju od gostiju, nema sanse da se neka grupa provuce a da ih ne skontaju, tako da to treba ukinut na vrijeme, jer se savez ovako bezveze blamira. A i odluka je da Bog sacuva.

Horde nisu bile ni na derbiju. :P :D

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 14 mar 2014, 11:45

zrinja05 je napisao/la:
Armala je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:http://herceg ovina.info/vijesti/sport/nogomet/gospodo-iz-ns-bih-kada-ste-ukinuli-zabranu-odlaska-navijaca-na-gostujuce-utakmice
Ova herce.govina.info najjadniji sajt na koji sam ja ikada usao :lol:
S jednim dijelom ovog texta se i ja neslažem ,ali kakve to veze ima sa čitavim portalom.Pa nekim sarajevskim medijima bi Gebels pozavidio na "realnom i objektivnom "izvješćivanju a naročito FTV na kojoj su glavni urednici Lagumdžija i Budimir koji uživo savjetuju "novinare" kako treba da izgleda dnevnik i kakve priloge da snimaju.To samo postoji u ovoj jadnoj državi a vama očito smetaju svi koji ne misle kao vi.Da nije žalosno bilo bi smješno.
Meni ne smetaju oni koji ne misle kao ja ali mi smetaju koji sire mrznju i šire netrpeljivost i slicno a to je ovaj portal sigurno.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 mar 2014, 11:46

Dakle mali zeleni navijali? Pa nije ni cudo sto ste prvaci galaksije :mrgreen: :mrgreen:

Dakle publika na Grbavici, tribina sjever: :) :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A zabrana je smijesna, to se odavno zna.
Celik!3,2,2.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 mar 2014, 11:50

AllGunsBlazing je napisao/la:Dakle mali zeleni navijali? Pa nije ni cudo sto ste prvaci galaksije :mrgreen: :mrgreen:

Dakle publika na Grbavici, tribina sjever: :) :) :) :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A zabrana je smijesna, to se odavno zna.
Dokazi da su Horde zla i uredu je :lol: :lol:
Mozda je i grupa manijaka se odvojila na gostujuci sektor, mozda ste vi robijasi dosli da zakuhate i napravite prekid, ko ce znat' :lol: :lol: :lol:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 14 mar 2014, 12:00

S jednim dijelom ovog texta se i ja neslažem ,ali kakve to veze ima sa čitavim portalom.Pa nekim sarajevskim medijima bi Gebels pozavidio na "realnom i objektivnom "izvješćivanju a naročito FTV na kojoj su glavni urednici Lagumdžija i Budimir koji uživo savjetuju "novinare" kako treba da izgleda dnevnik i kakve priloge da snimaju.To samo postoji u ovoj jadnoj državi a vama očito smetaju svi koji ne misle kao vi.Da nije žalosno bilo bi smješno.[/quote]

Meni ne smetaju oni koji ne misle kao ja ali mi smetaju koji sire mrznju i šire netrpeljivost i slicno a to je ovaj portal sigurno.[/quote]

Po čemu , zato što kaže istinu koju ti ne želiš čuti ?Pokaži mi jednu riječ u ovom članku kojom šire nekakvu mržnju.Realno je bilo da će horde zla doći na grbavicu i to je po meni ok nitko im ne može, niti treba zabraniti da dođu ali ako postoji zabrana od saveza za organizirane navijačke skupine kako onda službena lica iz Želje pozivaju gostujuće navijače da dođu na grbavicu i to još dogovaraju sa policijom.Kako manijaci sa transparentom idu u Bijeljinu? Bile su i komšinice na Otoci ali nisu imali obilježja i to je ok ali čemu onda zabrane.Zamisli da slijedeći vikend uprava Zrinjskog pozove navijače Borca da dođu u Mostar ,da li bi se savez oglasio?
Da se razumijemo, ja sam protiv bilo kakvih zabrana izuzev onih id.iota koji redovno prave pi.zdarije ali oni imaju svoje ime i prezime i njima osobno treba zabraniti dolazak na stadion a ne čitavoj skupini.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 mar 2014, 12:56

Niko neće nadmašiti p.oskok. Koja bolest.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.