U Mostaru se danas izljevala mrtva ploca i pripremalo zemljiste za parking na lokaciji preko puta stadiona.
Ovo ce biti preko puta magistrale? Hoce li biti neki nadhodnik ili nesto? Ne bi trebalo ostaviti da se pretrcava, cak mi ni zebra nije neko rjesenje s obzirom da je tu prometno.mostarskirodeni je napisao/la:
U Mostaru se danas izljevala mrtva ploca i pripremalo zemljiste za parking na lokaciji preko puta stadiona.
Neka se zna kad igraju Rodjeni iz Mostara,...nema prolaza nikome,..neka gledaju crvene salove i zastave,..neka se prica.AnelZ je napisao/la:Treba primorati Velez ili grad Mostar da naprave adekvatan nadhodnik, apsolutno bi bilo neprihvatljivo da se tek tako prelazi preko magistrale i to veci broj ljudi na odredjenim utakmicama. Apsolutno podrzavam izgradnju parkinga ali mora se i na to obratiti paznja.
Daj ba uozbilji seJaskoBiH je napisao/la:Koliko vidim na ovom projektu za grbavicu jug bi trebao biti veci od odstalih tribina.Po meni bi bilo bolje da jug bude u nivou istoka i sjevera a kad se bude gradio zapad da zapad bude veci od ostalih tribina kao npr ovo
hahah ili ako je vec jug veci onda napraviti i zapad u nivou juga tj jug i zapad isti a sjever i istokscootzzZzTM87 je napisao/la:Daj ba uozbilji seJaskoBiH je napisao/la:Koliko vidim na ovom projektu za grbavicu jug bi trebao biti veci od odstalih tribina.Po meni bi bilo bolje da jug bude u nivou istoka i sjevera a kad se bude gradio zapad da zapad bude veci od ostalih tribina kao npr ovo
I ja sam u ovom fazonu, gradjevinski radovi sto se ticu visine ce biti manja stavka u ukupnim troskovima zapadne tribine, a dobilo bi se vise podtribinskih prostorijaJaskoBiH je napisao/la: hahah ili ako je vec jug veci onda napraviti i zapad u nivou juga tj jug i zapad isti a sjever i istok
Zbog čega farbaju stolice u žuto? Nije li žuta samo namjenjena za stepenište?Ras je napisao/la:bhsport je napisao/la:Sto zapad bezveze izgledaRas je napisao/la:[img]http://static.ba.****/Picture/105844/jpeg/17408444_10154531291023693_2046475577_o.jpg[/img]
Nadam se da evropskim satanistima koji idu pod mač bato ne smeta pogled sa istočne tribine bosanskog Hrama fudbala!![]()
![]()
Ideš i ti pod mač bato
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.