Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

muhamedkonjic
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la muhamedkonjic » 21 jan 2015, 18:52

Svaka cast kako su odigrali danas i borili se nemam rijeci, momci su imali pobjedu 24-22 onda dodje sudija i opet nam UKRAO pobjedu, Buric odbrani loptu nasa lopta a on svira sedmerac i iskljucenje na Toromanovica pa NEMOGUU DA VJERUJEMMMM, KAVO ISKLJUCENJE JE ONO BILO :twisted: :twisted: Kada je najvaznije bilo kada smo trebali da prelomimo to nam se dogadja, pa stvarno neznam, onda Vrazlaic nas ukopa sto jeste ali nije on kriv, kriv je sudija ko njemu daO da sudi ncncnc.

I JOS NESTO: Vi koji pljuvate i vrijedate nase igrace sram vas bilo :evil: Govorit da ovi momci imaju luzerski mentalite pa momci okrenuli -4 na +2 i onda sudije sve pokvari kako vam nije stid, ovi momci su ponos ove drzave. :bih: :bow:
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 21 jan 2015, 18:54, ukupno mijenjano 2 puta.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 jan 2015, 18:52

Sta reci... Sami smo sebe izbacili. Zakazali samo na osnovama. Vrazalic je bio psihicki unisten, samopouzdanje nula, pa me i ne cudi njegova losa igra. Vidilo se sa nije smio sutati ali su ga igraci trpali. Zasto? Ubijes ga izjavama i ocekujes da vrati maestralnu partiju. To je osobina najboljih, a on nije to.

Ono sto me vise cudi je igra ovih iskusnijih, a i Markovica ne bih izuzeo od odgovornosti jer igra u power playu nije postojala, kao i broj izgubljenih lopti, takodje i polukontre i kontre. Svi su zakazali osim Burica na golu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 jan 2015, 18:52

Kako se prezivalo ono krilo, igralo prije za BiH, nastupo po Francuskoj, mislim da se Faruk zvao ??
1946

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 jan 2015, 18:52

Bosniacum Lilium je napisao/la: Vrazalicu vrh prvenstva povreda Koste Savica
:tokralju: :tokralju:

Udruženje slijepih Portugala poslalo sudce na utakmicu. :tokralju: :tokralju: :crazy:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 jan 2015, 18:52

https://www.facebook.com/pages/Penal-za ... ogout_gear" onclick="window.open(this.href);return false;

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

emko1995
Kontakt:

Post Postao/la emko1995 » 21 jan 2015, 18:52

Izvinjavam se na offtopicu,znam da ste ljuti,i ja sam :mrgreen: ali bi volio da mi neko kaze koja je ovo pjesma u dvorani na 54:45 min.,kad je Toromanovic dobio 2 minute :)

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 21 jan 2015, 18:52

Kriv je vrazalic ali njavise sudije..Kako nisu krive sudiej ono bure Taj ili vec kako se zove probija se i gura nase u golmansko polje onaj debil nista nesvira, nasem svira u napadu u istoj situaciji..Onda dodje period kad se tunis odlijepi na 3 i sviraju normalno i tada daju po dvije minute Tunisu, al kad prigusti Tunisu onda odmah im vracaji ili sedmerac ili 2 minute ili cak 2 puta po dvije minute.. Ovo je MORAO Tunis pobjediti, to se vidi iz svemira..Cuj 9 sedmeraca hahaha, joj pa pogledajte druge tekme, isto se radi ali nesvira se sedmerac, najvise 9etrac sviraju, cak nas igrac koji je blikirao 2 ili 3 puta uopste nije bio u polju..Odmah su nas iz pocetka portugalska **** pocela u pojam ubijati..prvih deset minuta 4 sedmerca LOL
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 21 jan 2015, 18:52

Bas me je steglo u prsima kad sam vidio da pokazuje Toromanovicu 2 minute, fakat tuga, jad i cemer .

Gledas i ne vjerujes da svira.

Ako neko zna Vrazalica nek mu kaze da ako voli Bosnu da se oprosti od repke

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jan 2015, 18:53

Za razliku od Vražalića, Ovčina zna bar nešto (ako ništa u odbrani se zalaže i udara) i poneku kontru istrcati....mi nemamo desno krilo i to je to.
Prce isto igrac manje, Terza isto vrlo loš

svaka cast Malinoviću, braci Burić, malom Periću, Karačiću i Vranješu u odbrani :tokralju: :tokralju: njih šestorica zaslužuju duboki naklon
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 jan 2015, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 21 jan 2015, 18:53

Head je napisao/la:Kako se prezivalo ono krilo, igralo prije za BiH, nastupo po Francuskoj, mislim da se Faruk zvao ??
basic

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 jan 2015, 18:53

Šteta, imali smo sve u svojim rukama i bili tako blizu, a na kraju tako daleko :cry:

Siguran sam da Tunižani nisu bolja ekipa od nas, danas je opet bilo previše početničkih grešaka kod nas, već tradicionalno izgubljene lopte i onaj promašaj Vražalića su bili taj nož u leđa našim ambicijama za prolaz dalje. Sudije ne bih komentarisao :oops:

Ipak sve u svemu ne mogu zamjeriti momcima da nisu dali sve od sebe jer sigurno da jesu, ostavili su srce na terenu, ali nisu uspjeli napraviti taj podvig i plasirati se u drugi krug, iako je podvig to što smo uopće na ovoj rukometnoj smotri, za to im još jednom skidam kapu :tokralju:

Ako je nešto pozitivno to je činjenica da smo dobili Malinovića koji je naš najbolji igrač na ovom prvenstvu i u budućnosti će biti nositelj naše igre uz braću Burić, tu je mali Perić koji je opet pokazao kakvo srce ima sa onim golom, a nadam se i što zdravijem Prci makar na još jednom prvenstvu, i što konstantnijem Čelici. Ministar odbrane Vranješ i kapiten Terza su vođe odbrane, dok su nam krila taj najslabiji dio i tu moramo poraditi na njihovom većem uključivanju u igru tako da ne igramo sa 4 igrača svaki napad.

Ovo prvenstvo će biti velika škola za naše mladiće, ne smiju izgubiti vjeru u sebe i u budućnosti moramo nastaviti sa kvalitetnim radom, prije svega sa mladim selekcijama, a onda i sa ovom seniorskom koja akbgda ima još mnogo tekmi i prvenstava ispred sebe :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 21 jan 2015, 18:53

OVO JE ONAJ SUDIJA ŠTO JE SVIRO OFSAJD PROTIV NIGERIJE !!
Zadnja izmjena: Lampard8, dana/u 21 jan 2015, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 jan 2015, 18:53

Valencia je napisao/la:Nemojte hljba vam opet o sudijama.... uvijek nam sudije krive. Pa dokle vise kuknjava?
Pa s obzirom da su u momentima kada smo na +2 iskljucili dva naša igraca(prestrogo u oba slucaja),kod iskljucenja Toromanovicu bi se dalo raspravljati da li je bilo kontakta u opste a da ne pricamo o dvije minute..

Ne volim ni ja da se vadimo na sudije ali danas su gurali Tunižane tokom citave utakmice,to samo slijepac nije vidio..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 21 jan 2015, 18:53

hasanefendicu **** ti famliju celavu majmune jedan
15.10 - 15.06 ...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 21 jan 2015, 18:53

Alo bre dječurlijo kako vas nije stid da Faruku psujete sve živo i mrtvo.... nema smisla.... Dečko je bio očajan, ali to nije razlog da mu sve po spisku. To je momak koji je igrao odlično kvalifikacije.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jan 2015, 18:53

Head je napisao/la:Kako se prezivalo ono krilo, igralo prije za BiH, nastupo po Francuskoj, mislim da se Faruk zvao ??
Halilbegovic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 21 jan 2015, 18:53

Benko je napisao/la:Ja prije dva dana napisem da je Vražalić prevara od igrača i da veze nema,da nas je u sva tri poraza ukopao u kljucnim trenutcima, ozlijedio nam desnog beka, pravi korake i probijanja... fakticki igrac protivnika a ne nase repke, i ovdje dođu neki "znalci" i pričaju kako eto ja sam zalutao u rukomet (iako isti pratim cijeli zivot i sestra mi igra rukomet 15 godina)...
Cim pogledas pokrete igraca vidis ili zna ili ne zna, VRAŽALIĆ ne zna i to je to... ens to je fizicki smotan (Ne zna zabiti gol, ne zna skociti kako Bog kaze) nego je i mentalno zaostao
Nisam čitao taj tvoj prvi post, ali nas je frajer u sve 3 tekme, u ključnim trenutcima zakivao nazad.
Malo je reći da ima retardirani pogled, nešto kao Zajko Zeba :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

terabajt
Kontakt:

Re:

Post Postao/la terabajt » 21 jan 2015, 18:54

emko1995 je napisao/la:Izvinjavam se na offtopicu,znam da ste ljuti,i ja sam :mrgreen: ali bi volio da mi neko kaze koja je ovo pjesma u dvorani na 54:45 min.,kad je Toromanovic dobio 2 minute :)
Vidi se kolko si pratio i u tom trenutku ti si pjesmu cuo i ona te zainteresovala :twisted: :twisted:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 jan 2015, 18:54

samoposmatram je napisao/la:Buric skida sorc sa igraca. Opravdano 2 min. Toromanovic stoji u prostoru njihovo krilo trazi kontakt. Pravilno 2 min. Neznam o cemu ovi pricaju.
Buraz kako može biti pravilno ova druga situacija, golman odbranio loptu, nakon pet sekundi čovjek svira sedmerac, na drugoj strani znači identična situacija, iskljucuje njihovog igrača i njihova lopta nakon što je njihov golman odbranio udarac našeg igrača..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jan 2015, 18:54

oj majko moja, ovakav tretman sudija nema ni francuska...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.