I JOS NESTO: Vi koji pljuvate i vrijedate nase igrace sram vas bilo

Moderator/ica: Pasha
Bosniacum Lilium je napisao/la: Vrazalicu vrh prvenstva povreda Koste Savica
basicHead je napisao/la:Kako se prezivalo ono krilo, igralo prije za BiH, nastupo po Francuskoj, mislim da se Faruk zvao ??
Pa s obzirom da su u momentima kada smo na +2 iskljucili dva naša igraca(prestrogo u oba slucaja),kod iskljucenja Toromanovicu bi se dalo raspravljati da li je bilo kontakta u opste a da ne pricamo o dvije minute..Valencia je napisao/la:Nemojte hljba vam opet o sudijama.... uvijek nam sudije krive. Pa dokle vise kuknjava?
Halilbegovic.Head je napisao/la:Kako se prezivalo ono krilo, igralo prije za BiH, nastupo po Francuskoj, mislim da se Faruk zvao ??
Nisam čitao taj tvoj prvi post, ali nas je frajer u sve 3 tekme, u ključnim trenutcima zakivao nazad.Benko je napisao/la:Ja prije dva dana napisem da je Vražalić prevara od igrača i da veze nema,da nas je u sva tri poraza ukopao u kljucnim trenutcima, ozlijedio nam desnog beka, pravi korake i probijanja... fakticki igrac protivnika a ne nase repke, i ovdje dođu neki "znalci" i pričaju kako eto ja sam zalutao u rukomet (iako isti pratim cijeli zivot i sestra mi igra rukomet 15 godina)...
Cim pogledas pokrete igraca vidis ili zna ili ne zna, VRAŽALIĆ ne zna i to je to... ens to je fizicki smotan (Ne zna zabiti gol, ne zna skociti kako Bog kaze) nego je i mentalno zaostao
Vidi se kolko si pratio i u tom trenutku ti si pjesmu cuo i ona te zainteresovalaemko1995 je napisao/la:Izvinjavam se na offtopicu,znam da ste ljuti,i ja samali bi volio da mi neko kaze koja je ovo pjesma u dvorani na 54:45 min.,kad je Toromanovic dobio 2 minute
Buraz kako može biti pravilno ova druga situacija, golman odbranio loptu, nakon pet sekundi čovjek svira sedmerac, na drugoj strani znači identična situacija, iskljucuje njihovog igrača i njihova lopta nakon što je njihov golman odbranio udarac našeg igrača..samoposmatram je napisao/la:Buric skida sorc sa igraca. Opravdano 2 min. Toromanovic stoji u prostoru njihovo krilo trazi kontakt. Pravilno 2 min. Neznam o cemu ovi pricaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.