Sport i TV
Re: Sport i TV
Veceras je bilo lijepo gledati
Utakmicu iz Viga,fin ton sa stadiona plus jako dobar komentator,njega sam naviko slusati na utakmicama talijanske lige.
Utakmicu iz Viga,fin ton sa stadiona plus jako dobar komentator,njega sam naviko slusati na utakmicama talijanske lige.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
šolak kupio i göztepe …. bolje bi mu bilo da se potrudi da ne gubi prava na sve živo nego što kupuje turske drugoligaške klubove … tip polako ali sigurno u svemu tone u drugu ligu
naravno teško se boriti protiv državnog medija ali mislim da on polako diže ruke i prihvata biti druga violina
naravno teško se boriti protiv državnog medija ali mislim da on polako diže ruke i prihvata biti druga violina
Pa to se znalo još od Southamptona da je odustao od televizije i tog nekog premium sadržaja. Ne nadaj se bilo kakvoj promjeni sigurno u narednih 6-10 godina.
- akisarajevo92
- Kontakt:
okrecu se u grobu ljudi koji su davali imena fudbalskim klubovima

Don't believe the hype.
Pa novca za koji je kupio Soto i Goztoe ne moze otkupit prava PL BIH.jestamaji je napisao/la: ↑21 avg 2022, 11:27šolak kupio i göztepe …. bolje bi mu bilo da se potrudi da ne gubi prava na sve živo nego što kupuje turske drugoligaške klubove … tip polako ali sigurno u svemu tone u drugu ligu
Max Allegri
Klaunska televizija. Danas gledam onaj studio za PL, ton amaterski, studio nacrtan, jednostavno SK ima ono što oni nikada nece.akisarajevo92 je napisao/la: ↑21 avg 2022, 17:02okrecu se u grobu ljudi koji su davali imena fudbalskim klubovima
Plus je SK imao osjecaj da je regionalna tv, ne isključivo srpska sto arena svakako nema.
Da ne govorim o yt kanalu koji je deset puta bolji na SK. Arena ima potrebu da doda dozu nacionalizma na bilo koji nacin, pogotovo na yt kanalu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Juče objave sažetak Arsenala koji traje 60s. Danas izbacuju golove sa onakve utakmice, ali umjesto da slušamo onog njihovog komentatora sa utakmice oni stavili Engleske komentatore.
Vidi fkt Viško na Areni 

Iz kojeg razloga forsiraju ovu rusku ligu nejasno je totalno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nemoguce, samo bi se posrao po sebi nakon onolikih pljuvanja na AS.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa ne snima Arena reklame vec ta pivara, oni su samo platili da im ide reklama na AS.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Znam, trolam.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako sam cuo, Srdjan Radojevic fakat presao na Arenu
Dok je Edin Avdic postao direktor Arene BIH pa je vrlo moguce da ce raditi dosta manje prenosa
Dok je Edin Avdic postao direktor Arene BIH pa je vrlo moguce da ce raditi dosta manje prenosa
Don't believe the hype.
Edin je fanatik za prenosima,mozda nece raditi neke slabije utakmice ali i dalje ce sve glavno sto se tice kosarke raditi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 00:26kako sam cuo, Srdjan Radojevic fakat presao na Arenu
Ako je Srki presao na arenu fkt ce imati dva daleko najbolja komentatora sa ovih prostora za kosarku,a nadam se da ce Srki malo vratiti entuzijazam u prijenosima,ovo sto je radio pri kraju na SK je bas bilo preko kurca,ajde neke VTB lige i razumijem,ali ni za euroligu se nije pretrgao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobar je Srdjan i za fudbal, nadam se da ce dobijati neke utakmice PL-a i Serie A
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ajd' sto su ovakvi rezimski pacenici ali ova doza neprofesionalizma..

Don't believe the hype.
Kakvi debili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.