FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajde Kapicu sad
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kad stavljaš avatar odaberi linkani avatar, kopiraj taj link sa postimages i stavi 100x100 ili manje.

Smorila si sabrina, vrijeme ti je
Lazu ba ljudi, ovo je sve Sabrina dogovorila samo da ostane u klubu, kakva hostaplerka.
Uprava napolje...
Znaju sarajevski mahalci najbolje sta se desava u klubu...
-
- Kontakt:
Dobro si 2013 ili 14. Jbt leti vrijemeMortemHz je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:50Tan je došao krajem 2013. godine ako se dobro sjećambordobijeli je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:45Mislio sam od 2016 kad je došao Tan, pa Nam, sad opet Tan na to sam mislio da je novi početak.

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Pa i nije bas tako, pare su ulozene na pocetku da se otplate dugovi i ulaze dalje i niko nije imao preveliku platu. U fokusu je bila akademija i omladinci, a nakon DK kesa se "odrijesila" a nikakve rezultate nismo dobili.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
To je za mene kvantna fizika ali haj da probam
Edit:

Investitor koji se pohvalno izrazava o 'radu' Sabrine & co ili je neobavijesten i neiskusan ili su to neke druge sheme u pitanju,a u kojima se Sabra dokazala kao osoba od povjerenja.
100% ti znas najbolje... bolje nego covjek koji je pregledao svu dokumentaciju u klubu u zadnjih 3 godinezagorski je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:56Jesam li ja jedini koji je ravnodusan i ko ne ocekuje nikakve spektakularne promjene i poboljsanja.
Investitor koji se pohvalno izrazava o 'radu' Sabrine & co ili je neobavijesten i neiskusan ili su to neke druge sheme u pitanju,a u kojima se Sabra dokazala kao osoba od povjerenja.

YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:

BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Mirvić je idejni tvorac i vlasnik ovih kompanija, koje se bave proizvodnjom i distribucijom medicinske i zaštitne opreme, sa posebnim akcentom na sportiste. Ova kompanija doživjela je veliku ekspanziju u vrijeme pandemije koronavirusa, te ima potpisane sporazume o saradnji sa najvećim američkim sportskim ligama, poput MLS, NBA i MLB liga.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Nisi. Pored tebe, ravnodusan je sanchez i bordobijelizagorski je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:56Jesam li ja jedini koji je ravnodusan i ko ne ocekuje nikakve spektakularne promjene i poboljsanja.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
SjevernaKoreja je napisao/la: ↑31 avg 2021, 14:06Nisi. Pored tebe, ravnodusan je sanchez i bordobijelizagorski je napisao/la: ↑31 avg 2021, 13:56Jesam li ja jedini koji je ravnodusan i ko ne ocekuje nikakve spektakularne promjene i poboljsanja.

Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, ajdohordas, Amidzaa, amypitar, Anex, Arhitekt, Benko123, BeYaZ, boki86, budzak, bvsic, casual033, Cautinho, Combattente87, Confiance, dencho, dime, edinedin, fera, Fouzi1, Fudo, Galantni, galia95, grbavicka1921, greenwood, Haksss, Hazre, head88, Hrasno15, HyperOS, HZbec, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, karama10, Kaunas, Lecler, ledesma, LegendKiller, macahz, mercurial, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, NeSamSafetee, Pitar6785, plisek, Rajvosa4ever, relativizam, riki46, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, seha77, Serha, skoJaa, Skojevska, spezial, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, unityvillage, USB, Vaya, zagorski, ŠTA_JE i 731 gost.