RŠD Velež Mostar

JimmyPage
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la JimmyPage » 18 maj 2023, 10:55

mostar_mo je napisao/la:
18 maj 2023, 10:47
ZauvijekSamoVelez je napisao/la:
18 maj 2023, 10:45
mostar_mo je napisao/la:
18 maj 2023, 10:27

To znaci da Zeljeznicar treba izgubiti od Slobode , odnosno da ne smije više od 3 boda uzeti u iduće dvije tekme da bi mi bili eventualno četvrti uz dvije pobjede?

Mislio sam da mogu oni četiri boda uzet. To je smiješno pravilo u trokružnom sistemu da odlučuje međusobni u kojem je neko igrao 2 puta kuci , a neko jednom.
Tako je, kiks sa Igmanom nas je zesce unazadio...a i koliko njima onaj gol na kraju i bod protiv Sarajeva sada znaci
Dok postoji nada treba vjerovati. Ako dobijemo Sarajevo ima šanse . To sa Slobodom će bit rat njima zadnje kolo. Idealno bi bilo kad bi Posušje iznenadilo i uzelo bod na Grbavici mada je to teško očekivati.
Oni su sad naloženi jer je sve u njihovim rukama.
najcrnje što imai išaret da će nam ostali rezultati ići na ruku al da ćemo mi obet z***** :crazy:
u lošoj smo formi do bola

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 18 maj 2023, 11:19

Bogdanovic
Hadzikic
Zeljkovic
Pavic
Bajric
Hrkac
Zvonic
Hasanovic
Andjusic
Laus
Sikalo
Leai
Haskic
Halilovic

Po meni jedino kvalitete imaju da budu u rosteru koji se bori za vrh tabele. Pritom ne znaci da su svi za prvih 11. Sikalo, leai i bajric radi zasticenog godista.

Po meni nam trebaju 2 dobra vezna, stoper, oba beka, krilo i napadac. Naravno, u rosteru nisam racunao Gostu, Nanica, Kadrica, to ce ocjeniti nesto strucniji kadar koga vrijedi istrpiti od njih. Mozda sam dosadan sa ovim "igrackim kadrom" ali nekako mi se cini da su sve ostale stvari na kakvom takvom mjestu osim ovog segmenta u klubu.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 maj 2023, 11:23

Direktorcic je napisao/la:
18 maj 2023, 11:19
Bogdanovic
Hadzikic
Zeljkovic
Pavic
Bajric
Hrkac
Zvonic
Hasanovic
Andjusic
Laus
Sikalo
Leai
Haskic
Halilovic

Po meni jedino kvalitete imaju da budu u rosteru koji se bori za vrh tabele. Pritom ne znaci da su svi za prvih 11. Sikalo, leai i bajric radi zasticenog godista.

Po meni nam trebaju 2 dobra vezna, stoper, oba beka, krilo i napadac. Naravno, u rosteru nisam racunao Gostu, Nanica, Kadrica, to ce ocjeniti nesto strucniji kadar koga vrijedi istrpiti od njih. Mozda sam dosadan sa ovim "igrackim kadrom" ali nekako mi se cini da su sve ostale stvari na kakvom takvom mjestu osim ovog segmenta u klubu.
Nije Leai zaštićeno godište, računa se igrač koji ima naše papire
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 18 maj 2023, 11:25

Espiritosanto je napisao/la:
18 maj 2023, 11:23
Bogdanovic
Hadzikic
Zeljkovic
Pavic
Bajric
Hrkac
Zvonic
Hasanovic
Andjusic
Laus
Sikalo
Leai
Haskic
Halilovic

U svakom slucaju je svejedno, nekako pogledam njega i njegove kvalitete i nekog naseg omladinca koji nadolazi. Smatram da odskace za svoje godine i da moze biti igrac za nase lige. Sjetim se Brandaa protiv Opuzena na pripremnoj kad je dosao, ubjedjen sam da nije znao sta je offside, za poluvrijeme 4 ili 5 puta uhvacen u offsideu, hladno lik stoji. Trebaju momku jedne dobre pripreme i par utakmica normalne minutaze da udje u taj neki kolosijek.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 maj 2023, 11:25

Halilović od Novembra puni 34 godine, vala ne znam šta bi ti rekao...

Po meni je i Domić odigrao solidnu sezonu, igrao je beka jer je bio primoran a na poziciji stopera mislim da je dobra opcija

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 18 maj 2023, 11:26

Desna strana: Vehabovic - Dejanovic

Pa yebo mater :urnebes:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 18 maj 2023, 11:29

18 maj 2023, 11:25
Espiritosanto je napisao/la:
18 maj 2023, 11:23
Bogdanovic
Hadzikic
Zeljkovic
Pavic
Bajric
Hrkac
Zvonic
Hasanovic
Andjusic
Laus
Sikalo
Leai
Haskic
Halilovic

U svakom slucaju je svejedno, nekako pogledam njega i njegove kvalitete i nekog naseg omladinca koji nadolazi. Smatram da odskace za svoje godine i da moze biti igrac za nase lige. Sjetim se Brandaa protiv Opuzena na pripremnoj kad je dosao, ubjedjen sam da nije znao sta je offside, za poluvrijeme 4 ili 5 puta uhvacen u offsideu, hladno lik stoji. Trebaju momku jedne dobre pripreme i par utakmica normalne minutaze da udje u taj neki kolosijek.
Slažem se svakako,samo sam napisao da nije zaštićeno godište.Ali evo se promijenio pravilnik pa će nam biti lakše izgurati ovo pravilo iduće godine.Od prvih 6 ekipa na tabeli definitivno imamo najgore u21 igrače dvije godine.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 18 maj 2023, 11:33

Meni je karamarko ok opcija za backupa desnog backa, moje misljenje

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 18 maj 2023, 11:33

JimmyPage je napisao/la:
18 maj 2023, 10:55
mostar_mo je napisao/la:
18 maj 2023, 10:47
ZauvijekSamoVelez je napisao/la:
18 maj 2023, 10:45

Tako je, kiks sa Igmanom nas je zesce unazadio...a i koliko njima onaj gol na kraju i bod protiv Sarajeva sada znaci
Dok postoji nada treba vjerovati. Ako dobijemo Sarajevo ima šanse . To sa Slobodom će bit rat njima zadnje kolo. Idealno bi bilo kad bi Posušje iznenadilo i uzelo bod na Grbavici mada je to teško očekivati.
Oni su sad naloženi jer je sve u njihovim rukama.
najcrnje što imai išaret da će nam ostali rezultati ići na ruku al da ćemo mi obet z***** :crazy:
u lošoj smo formi do bola
Mi smo europu izgubili u Gabeli protiv Sirokog kada smo prosuli bodove poslije vodstva od 4-1 i protiv Igmana proslo kolo kada si vodio 3-1 i nisi znao utakmicu privesti kraju.

S ta 4 prosuta boda bi bili na 3. mjestu zbog bolje gol razlike od Sarajeva i bila bi nam dovoljna 4 boda za europu do kraja prvenstva.

Najgore sto je kod nas uvijek nekakva racunica, ako dobijemo ovog onog i na kraju potop. Treba se pomiriti s cinjenicom da nemamo kvalitet, dosta je i povrijedjenih igraca i 90% da necemo izboriti europu.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 maj 2023, 11:36

Mostarac45 je napisao/la:
18 maj 2023, 11:33
Meni je karamarko ok opcija za backupa desnog backa, moje misljenje
taj karamarko je sinoć neku pizdariju pravio pa ga je Feja smirivao, čak se izderao na njega

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 maj 2023, 11:38

OnlyLeft22 je napisao/la:
18 maj 2023, 11:26
Desna strana: Vehabovic - Dejanovic

Pa yebo mater :urnebes:
i dena nazad se vodi kao ključni igrač ovu sezonu :D

šteta što je bajrić stalno povrijeđen.. dečko je imao potencijal. Malo disciplina upitna ali fizičke predispozicije odlične.
Pitanje je šta će biti od njega poslije ovako dugih povreda i pauziranja

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 18 maj 2023, 11:39

JimmyPage je napisao/la:

Po meni je i Domić odigrao solidnu sezonu, igrao je beka jer je bio primoran a na poziciji stopera mislim da je dobra opcija
Pa dobro,sto se tice Domica, moze se svako istrpit,sigurno da ima svoje prednosti. Halilovica vidim kao iskusnog igraca za 20tak zadnjih minuta. Ali tipa Mucaj, Wallace, Cukovic, Plicanic, to je za mene sve zauzimanje platne liste i mjesta u rosteru.Npr za plate ova 4 igraca mi mozemo dobiti 2 dobra igraca iz ove lige.Mislim ovo dto ja govorim nije izmislja je tople vode,to svi znaju, samo treba da se pocne praktikovati.Ako ce i taj Ovcina ici,onda smo sa ovih 4-5-6 igraca dobro rasteretili troskove i mozemo uci u prelazni rok.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 maj 2023, 11:44

18 maj 2023, 11:39
JimmyPage je napisao/la:

Pa dobro,sto se tice Domica, moze se svako istrpit,sigurno da ima svoje prednosti. Halilovica vidim kao iskusnog igraca za 20tak zadnjih minuta. Ali tipa Mucaj, Wallace, Cukovic, Plicanic, to je za mene sve zauzimanje platne liste i mjesta u rosteru.Npr za plate ova 4 igraca mi mozemo dobiti 2 dobra igraca iz ove lige.Mislim ovo dto ja govorim nije izmislja je tople vode,to svi znaju, samo treba da se pocne praktikovati.Ako ce i taj Ovcina ici,onda smo sa ovih 4-5-6 igraca dobro rasteretili troskove i mozemo uci u prelazni rok.
Mućaj i Pličanić vjerovatno imaju neke mizerne plate, a Wallace i Ćuković predpostavljam neke regularne srednje plate.
Meni ovaj Wallace izgleda kao neko ko bi mogao biti dobar igrač, nije se ukopio kod nas, izgleda kao da ga boli qrac ali u stvarnosti mislim da nije uopšte loš.
Poslije svega viđenog i ja bi mu volio vidjeti leđa, a što se Ćukovića tiče, definitivno znatno lošiji igrač i od Pavića a Radovića da ne spominjem. Možda probati sa Gostom, jbm li ga ako su Dejanović i Šikalo iznjeli sezonu ne kontam zašto i on ne može dobiti koji minut

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 18 maj 2023, 11:48

JimmyPage je napisao/la:
18 maj 2023, 11:44
JimmyPage je napisao/la:

Mućaj i Pličanić vjerovatno imaju neke mizerne plate, a Wallace i Ćuković predpostavljam neke regularne srednje plate.
Meni ovaj Wallace izgleda kao neko ko bi mogao biti dobar igrač, nije se ukopio kod nas, izgleda kao da ga boli qrac ali u stvarnosti mislim da nije uopšte loš.
Poslije svega viđenog i ja bi mu volio vidjeti leđa, a što se Ćukovića tiče, definitivno znatno lošiji igrač i od Pavića a Radovića da ne spominjem. Možda probati sa Gostom, jbm li ga ako su Dejanović i Šikalo iznjeli sezonu ne kontam zašto i on ne može dobiti koji minut
Evo da vam objasnim malo za gostu posto ga vazda spominjete, mali ne zivi sportski zivot svaku utakmicu kada je na tribinama vidim ga sa pivom, i sta mislite da je spreman da uskoci u nasu ligu i da igra kao senior, mora prvo proci dobre pripreme i vidit sta nudi, ovako nije prosao pripreme i tek je iz juniora, povest ga ove ljetne pripreme i vidit sta moze

JuzniBosanac
Kontakt:

Post Postao/la JuzniBosanac » 18 maj 2023, 11:49

Nakon (ne)prospavane noci,insan bude realniji.
Zrinjski nije toliko "mocan",nasa igraj je bila ok po planu strucnog staba.Gol koji smo fasovali je slucajnost zesca.Kada cujem jutros onog uvlaciguzza iz Trojke,onog komentatora,muka mi dodje .Gledo sam maloprije reprizu tekme,mada sam bio u Zenici,htio sam je opet pogledati.

@MOZAK,obicno cijenim tvoje komentare ali ovaj put moram reagovati na tvoju konstataciju da je"sudjenje bilo odlicno".Pogledaj tekmu jos jednom ali obrati paznju na faulove koje je njima svirao a nama nije Onaj pomocni sudija sto je pogodjen je mahao za Zrinjski sve.Da bude jasno,MI nismo bili konkretni u napadu,i zato smo izgubili a ne zato sto je Zrinjski"superioran".OPET su nas uzeli nasom greskom.Ona"reakcija'Hrkaca kod gola budi mi sumnje.Jos"pokrio" golmana .Vidim pisete da Laus treba ici.Ma pojedincima ovdje ni dragi Bog nije dobar.Momak je jako dobro parirao na sredini i to na jako ostru,na trenutke pogibrljnu igru Gospara medjugorskih.Pogledajte opet onaj skok Corluke i kada Hadzikic brani a on na odbijanac ide krvnicki na loptu,samo da zabije.Oni ne gledaju gdje je glava protivnika,Bilbija je trebao dobiti direktni crveni karton kada jr u glavuopalio Zeljkovica.Bas me interesuje stabi oni uradili da je bilo obrnuto?!
Mene cude cudne i glupe izmjene.Andjusic je katastrofa u zadnjim utakmicama,skrt,uvijek potez vise...Ni Vehabovic noje imao svojdan ali"tjerati ih" odmah,nije u redu.Oni su stubovi igre Veleza.Ali Feda je jucer strasno pogrijesio-gubis,ganjas rezultat a on ubacuje Karamarka?!Nigdje logike,nigdje veze.Trebao je Leaia ubacitu,momak se bar trudi,ima nabolju kondiciju u skoro citavoj ekipi.Pa daj mu SANSU.

Ono cupanje stolica,vidio sam HAJVVAANE koji su to radili,i to u trenutku kada imamo josmalo vremena,mozda da zabijemo ,oni prekidaju tekmu,prave dimnu zavjesu,lome stolice...Odlicnu ste stvar uradili pomogli ste ZRINJSKOM!Samo osoba bez mozga moze ono uraditi .Novac koji ce se dati za kaznu i za stetu mogao se iskoristiti na bolji nacin.
Ovo ko ide dlhe,gol razøik ili medjysobni je jako nejasno napisano Po ovome ide gol razlika a AKO je ona identicna onda VALJDA ide medjusobni skor..Ko je pisao ovo bas je nepismen,ili zlonamjeran,kako bi se moglo tumaciti u zavisnosti od situacije,onako kako kome odgovara.

Falice nam protiv Sarajeva pola tima-nema Vehabovica,Lausa,Prsesa radi crvenih kartona..Igrace Mucaj..nrk nm je Bog na pomoci. Valjda ce sad biti mjesta za naseg Solomonca...i NAPOKON Pavic,od onog Cukovica mi ne bude dobro,kad ima loptu na nasoj polovini. i

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 18 maj 2023, 11:53

JimmyPage je napisao/la:
18 maj 2023, 11:44
JimmyPage je napisao/la:

Sve u svemu smatram da smo se olako rijesili odredjenih igraca. Kako sam cuo, i Slavisa planira ici. Iskreno, njega razumijem, neloš golman koji jednostavno zeli jedinicu. U takve godine i dolazi, nezgodna je pozicija za komentarisanje apsolutno. I on i hadzikic su zicer golmani, mogu odbranit svasta, ali i primit. Nekako mi je Hadzikic sigurniji bez obzira na broj primljenih golova u zadnjim urakmicama. Tako da se i tu otvara prostor za lovu. U svakom slucaju ce bit zanimljivo pratiti ovaj prelazni rok. Ukljuciti posudbe u transfer politiku, naravno ne 10 igraca, ali mi mozemo uvijek 2 igraca dobra dovesti na posudbu, pa Boze moj ako bude srece i rezultata, zasto ne pricati o otkupu ili ugovoru.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 18 maj 2023, 11:57

Tako je, o posudbama ozbiljno razmišljati. Evo Lauš je pokazatelj, a imaš i klasične primjere kod ostalih tipa Ćuže i slični.
Ako treba i neko obeštećenje platiti ali se može sigurno naći kvalitetnih igrača koji mogu pokriti sezonu.
Stvar je saradnje, Hajduk kao primjer, a valjda se može doći u kontakt i sa drugim klubovima Vaha i zvjezdice malo da poguraju

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 18 maj 2023, 12:02

JuzniBosanac je napisao/la:
18 maj 2023, 11:49
Ona"reakcija'Hrkaca kod gola budi mi sumnje
Znao sam :tokralju:
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 18 maj 2023, 12:12

Bazinga12345 je napisao/la:
18 maj 2023, 12:02
JuzniBosanac je napisao/la:
18 maj 2023, 11:49
Ona"reakcija'Hrkaca kod gola budi mi sumnje
Znao sam :tokralju:
Mozda vam je i Osman sumnjiv :crazy: :crazy:

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 18 maj 2023, 12:15

slika

U pjetlicima ona dkeca vako reaguju, uzme neki mali loptu i svi na njega dok ga ne pribiju uza zid

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.