Wade je bar sutao ovaj nistaAsharaK je napisao/la:butler hahaha

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Wade je bar sutao ovaj nistaAsharaK je napisao/la:butler hahaha
Ma, imace on minutazu, mene brine to sto je vec promasio 2 bacanja. Syebace ga to kao i WadeaQUARTERBACK je napisao/la:pa ja kontam sto je ovaj westbrook izasao gledam utakmicu nisam ni skontao da ima 2 licne yebem mu bogomajku glupu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrs debilcino mrtva
ma jest i to i jos kad mu oduzmes ove 3 i pol minute sto je trebao igrat a nije to je jos minus 4 poena i ona 2 slobodna mogao je komotno vec biti na 10+ jer su kanter i collison ocajni i da je on na parketu sigurno da bi uzeo pola kanterovih suteva al eto..SlevinKelevra je napisao/la:Ma, imace on minutazu, mene brine to sto je vec promasio 2 bacanja. Syebace ga to kao i WadeaQUARTERBACK je napisao/la:pa ja kontam sto je ovaj westbrook izasao gledam utakmicu nisam ni skontao da ima 2 licne yebem mu bogomajku glupu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrs debilcino mrtva
Ma, ne brini. Osim ako mu bas ne stane sut, ide na 15 do kraja poluvremena... #optimism #zgmikyQUARTERBACK je napisao/la:
ma jest i to i jos kad mu oduzmes ove 3 i pol minute sto je trebao igrat a nije to je jos minus 4 poena i ona 2 slobodna mogao je komotno vec biti na 10+ jer su kanter i collison ocajni i da je on na parketu sigurno da bi uzeo pola kanterovih suteva al eto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.