FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BolanBolan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BolanBolan » 04 apr 2012, 09:08

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 04 apr 2012, 09:08

samir825 je napisao/la:Komsije sa srecom danas, bez 0:3 se ne vracajte :D

Bilo bi pravo lijepo da i vi jednom prekrsite zabranu i odete na gostujucu utakmicu, posebno ovu ovako vaznu.

hvala za srecu :D a niko nije lud da rizikuje glavu ;) svakako i kad su odobrena gostovanja tamo uvijek neki belaj budi,tako da ovako ici manje grupici je jednako rizikovanju da se neces ni vratit ;)

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 04 apr 2012, 09:16

twisttm87 je napisao/la:hvala za srecu :D a niko nije lud da rizikuje glavu ;) svakako i kad su odobrena gostovanja tamo uvijek neki belaj budi,tako da ovako ici manje grupici je jednako rizikovanju da se neces ni vratit ;)
Zato ste trebali zvati bracu Horde, mi bi vas cuvali, vi pjevajte :D
Sala naravno, znam da imate negativno iskustvo s Lesinarima, pa vam je opravdano ;) Eto ja vas pratim putem TV prenosa i svim srcem sam uz vas i Velez :)
Oko za oko, zub za zub!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 apr 2012, 10:04

Smajić:
Teško mi je, ali ću se vratiti jači i dokazati u Željezničaru

http://www.klix.ba/sport/nogomet/premij ... /120404022" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/sma ... o-operisan" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 04 apr 2012, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 04 apr 2012, 10:09

slika
slika
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 04 apr 2012, 10:19

Biće danas odlična utakmica :!: Iako samo desetkovani, moramo napasti od prve minute, pa kud puklo. Nema se šta čekati. Po ovom u novinama vidim da i vi imate problema, ako je istina, a sumnjam su vam svi igrači povrjeđeni gore navedeni. Mi se nadamo da bi Bilbija mogao zaigrati, ali teško, vjerovatno će mali Radulović upasti, biće pun motiva i nadamo se da će dobro zamjeniti Bilbiju (doduše nisu ista pozicija). U BL za sad sunce sija ko tepisja, valjda će tako i ostati !
Sinoć vam nisam vidio igrače u gradu, inače imaju običaj popiti kavu, sok, red bull (Stanić) :mrgreen: prije utakmice, i uslikati se kod Hrama Hrista Spasitelja.
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 04 apr 2012, 10:36

& & ? 1926 je napisao/la:Biće danas odlična utakmica :!: Iako samo desetkovani, moramo napasti od prve minute, pa kud puklo. Nema se šta čekati. Po ovom u novinama vidim da i vi imate problema, ako je istina, a sumnjam su vam svi igrači povrjeđeni gore navedeni. Mi se nadamo da bi Bilbija mogao zaigrati, ali teško, vjerovatno će mali Radulović upasti, biće pun motiva i nadamo se da će dobro zamjeniti Bilbiju (doduše nisu ista pozicija). U BL za sad sunce sija ko tepisja, valjda će tako i ostati !
Sinoć vam nisam vidio igrače u gradu, inače imaju običaj popiti kavu, sok, red bull (Stanić) :mrgreen: prije utakmice, i uslikati se kod Hrama Hrista Spasitelja.
Nadajmo se dobroj tekmi i da bolji pobjedi i ode u Finale najmasovnijeg takmicenja u BiH ( nadam se da cemo to biti mi tj ljoZe :D ) i naravno da sve prodje u pravom redu i sportskom navijanju :D
a Stanic ... vazda furac bio :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 04 apr 2012, 10:39

samir825 je napisao/la:Komsije sa srecom danas, bez 0:3 se ne vracajte :D

Bilo bi pravo lijepo da i vi jednom prekrsite zabranu i odete na gostujucu utakmicu, posebno ovu ovako vaznu.
nikad se ne zna ;)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 apr 2012, 11:24

Borac - Željezničar, najava

http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/bor ... r-najava-2" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 apr 2012, 11:55

BolanBolan je napisao/la:slika
Ovaj Ligata fakat lupa. Nije Željo davao golove tek od Čelika u svakoj tekmi, nego od samog početka prvenstva, pa sve do Zrinjskog, bar je to mogao znati.

Za danas očekujem slijedeći sastav:

-----------------------------------------------------------Gušo-------------------------------------------------------

B. Čolić--------------------------Vasilć------------------------------Bogičević/Kerla--------------------Kvesić---

------------------------------------------Nijema-------------------------------Svraka--------------------------------

Bešlija-------------------------------------------------Bekrić--------------------------------------------Zeba--------

----------------------------------------------------Adilović-------------------------------------------------------------

Ako ne bude moga Bogi (napuklo rebro), vjerovatno će igrati Kerla, a ako ne bude mogao Bekrić (istegnut ligament) igati će Jamak. Na desnoj strani imamo Selimovića i E. Čolića i oni su vjerovatno tu na desnoj strani ako zatreba, dok polivalentni Stana može uvijek uletjeti, kao i mali Zola.

Sad, kako će biti, to samo Amar zna.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 04 apr 2012, 11:59

avlami97 je napisao/la:
Ovaj Ligata fakat lupa. Nije Željo davao golove tek od Čelika u svakoj tekmi, nego od samog početka prvenstva, pa sve do Zrinjskog, bar je to mogao znati.

-----------------------------------------------------------Gušo-------------------------------------------------------

B. Čolić--------------------------Vasilć------------------------------Bogičević/Kerla--------------------Kvesić---

------------------------------------------Nijema-------------------------------Svraka--------------------------------

Bešlija-------------------------------------------------Bekrić--------------------------------------------Zeba--------

----------------------------------------------------Adilović-------------------------------------------------------------

Ako ne bude moga Bogi (napuklo rebro), vjerovatno će igrati Kerla, a ako ne bude mogao Bekrić (istegnut ligament) igati će Jamak. Na desnoj strani imamo Selimovića i E. Čolića i oni su vjerovatno tu na desnoj strani ako zatreba, dok polivalentni Stana može uvijek uletjeti, kao i mali Zola.

Kvesić ipak neće biti u kombinaciji za meč,nije izdržao jutrošnji trening!!!
Einigkeit und Recht und Freiheit

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 apr 2012, 12:07

domorocki je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Kvesić ipak neće biti u kombinaciji za meč,nije izdržao jutrošnji trening!!!
Znači Stana na beka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 04 apr 2012, 12:13

Bez Bogija i Kvese dobro smo oslabljeni.

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 04 apr 2012, 12:17

sretno danas i abd da pobjedite ;)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 04 apr 2012, 12:28

damirfile je napisao/la:Bez Bogija i Kvese dobro smo oslabljeni.
Bogi igra
Einigkeit und Recht und Freiheit

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 04 apr 2012, 12:39

Zeba danas 2 gola :)
🔵⚪

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 04 apr 2012, 12:41

Kao sto sam pisao i ranije Amar se kockao s kvesicem protiv zrinjskog momak je bio povrijedjen i nije mu dao da se odmori protiv zrinjskog nazalost sad ne igra protiv Borca...Danas ce Cutuk igrat lijevog beka a ne stanic kao sto vecina misli,mislim da ovaj momak moze odigrat ovo korektno,gledao sam ga protiv Prijedora nije imao pogresku za 90 minuta i mislim da ce moci odgovoriti zadatku..

Borac se se bar na papiru otvoriti sto sto ce zelji samo odgovorati i mislim da ce kljuc danasnje utakmice biti nasa desna strana sa Beslijom i B Colicem jer cutuk je stoper nece on biti toliko ofanzivan kao sto je bio Kvesa i Zeba ce imat malo vise problema jer nece imat toliku podrsku s beka kao sto je imao u Kvesicu..Jedan rani nas pogodak bi bio idealan jer bi odma ubili volju Borcu za igru i bukvalno bi ih eliminisali u prvih pola sata igre..Bice dobra tekma pu stadion ljepota ce biti gledat ovu tekmu..Forza Ljoze!!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 04 apr 2012, 13:34

Bas mi je zao ali necu moci danas gledati utakmicu. . . :roll:

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 04 apr 2012, 14:27

Dal' ce bit kakav link mozda, hmm?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 04 apr 2012, 14:32

Plati 5 eurica za jedan mjesec BHT1 na http://www.balkaniyum.tv" onclick="window.open(this.href);return false; Ako je to previse za gledanje zelju, onda stvarno neznam... ccc

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 22 gosta.