FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Fazla delegat opet pametuje :lol:
Opet krenule paranoje i kritike, a sezona nije ni pocela. Pitam se, da li ce pojedinci na ovom forumu ikad skontat da uprava i strucni stab znaju sta rade? Pa jbt, vi samo trazite neke mane, razvijate teorije zavjere, svadjate se oko koske koja vam se baca... a nikako da vjerujete ljudima koji su Slobodu digli iz mrtvih u vrh bh fudbala, ljudima koji su vam omogucili da igrate ligu Evrope, ljudima koji su vam omogucili da imate reprezentativce u redovima svog kluba...
Naucite se vjerovat pametnijim od sebe
Naucite se vjerovat pametnijim od sebe

A sad adio...
Imas stranicu prije pricao sam sa covjekom kopirao sam ti sto kaze i kako , evo i sada je ljut i razocaran covjek sto su mu mogli makar javiti, kaze mislim da sam barem toliko zasluzio.DoeTz je napisao/la:Ja se nadam da ovo nije istina.TaRgEt_ je napisao/la:Jebote niko covjeku nije javio da se ne racuna na njega , saznao iz medija cccc
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Tebe smatram ozbiljnim i ako trollas s ovim fakat stidi se. S druge strane ako je istina, ovo je pravi crnjak.TaRgEt_ je napisao/la:Imas stranicu prije pricao sam sa covjekom kopirao sam ti sto kaze i kako , evo i sada je ljut i razocaran covjek sto su mu mogli makar javiti, kaze mislim da sam barem toliko zasluzio.DoeTz je napisao/la:Ja se nadam da ovo nije istina.TaRgEt_ je napisao/la:Jebote niko covjeku nije javio da se ne racuna na njega , saznao iz medija cccc
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:Jebote niko covjeku nije javio da se ne racuna na njega , saznao iz medija cccc

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Uvjek sam vjerovao i Azmiru pa i Husrefu manje - više, al ako su se ovako ponijeli prema najstandardnijem igracu, igracu koji je uvjek davo 200 %, onda u najmanju ruku nije uredu, i pokazuju da smo jos uvjek mali klub, i da nam treba jos puno, puno rada na svim poljima da bi postali evropski klubTaRgEt_ je napisao/la:Imas stranicu prije pricao sam sa covjekom kopirao sam ti sto kaze i kako , evo i sada je ljut i razocaran covjek sto su mu mogli makar javiti, kaze mislim da sam barem toliko zasluzio.DoeTz je napisao/la:Ja se nadam da ovo nije istina.TaRgEt_ je napisao/la:Jebote niko covjeku nije javio da se ne racuna na njega , saznao iz medija cccc
Meni bi draze bilo da je Zeba otisao nego Perica.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
I ja sam pricao sa njim, rekao je da je razocaran, ali ako je to Husic izjavio da je to to
kaze da sam mu ja to prvi i javio 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
AKO JE ISTINA, onda je sramota, a nedavno su mnogi ismijavali Upravu Zeljeznicara kako je davala otkaze svojim trenerima. Medjutim, nista novo u svijetu novinarstva da slican spisak procuri u javnost prije nego struka informise igrace o tome. E sad ko se izlanuo prije Husrefa i Azmira, to ne znamo.staragarda je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Jebote niko covjeku nije javio da se ne racuna na njega , saznao iz medija cccc![]()
Ja se opet nadam da, mozda, Perica ostaje i da je ovo dezinformacija.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
prenesi mu pozdrave, kazi mu da cijenimo sve sto je dao za Slobodu, njegove igre i borbenostSlobodaTuzla1919 je napisao/la:I ja sam pricao sa njim, rekao je da je razocaran, ali ako je to Husic izjavio da je to to :( kaze da sam mu ja to prvi i javio :(
takvi ce uvijek imat' postovanje navijaca :salut:
Znam da vec dugo ima problem na relaciji Pero - Husref, i da ga Pero nije yebao nikako, al nije vako zasluzio.....
Na kraju ce u Zrinjskom zavrsit garant, oni ne propustaju ovakve prilike
nece u Zrinjskom ali ima gdje hoce, ne sekirajte se vi za njegahulehule je napisao/la:Znam da vec dugo ima problem na relaciji Pero - Husref, i da ga Pero nije yebao nikako, al nije vako zasluzio.....

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:prenesi mu pozdrave, kazi mu da cijenimo sve sto je dao za Slobodu, njegove igre i borbenostSlobodaTuzla1919 je napisao/la:I ja sam pricao sa njim, rekao je da je razocaran, ali ako je to Husic izjavio da je to tokaze da sam mu ja to prvi i javio
takvi ce uvijek imat' postovanje navijaca

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 23 maj 2016, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma ne sekiram se ja, moze on birat klub u BiHfukaratz je napisao/la:nece u Zrinjskom ali ima gdje hoce, ne sekirajte se vi za njegahulehule je napisao/la:Znam da vec dugo ima problem na relaciji Pero - Husref, i da ga Pero nije yebao nikako, al nije vako zasluzio.....
Imas stranicu prije pricao sam sa covjekom kopirao sam ti sto kaze i kako , evo i sada je ljut i razocaran covjek sto su mu mogli makar javiti, kaze mislim da sam barem toliko zasluzio.[/quote]
Tebe smatram ozbiljnim i ako trollas s ovim fakat stidi se. S druge strane ako je istina, ovo je pravi crnjak.[/quote]
Eto ti brate poruka u p.p vidi sta covjek pise bice ti jasno ...
P.S Pero je jos sutra i prekosutra u Tuzli uzece papire i ide dalje !
Tebe smatram ozbiljnim i ako trollas s ovim fakat stidi se. S druge strane ako je istina, ovo je pravi crnjak.[/quote]
Eto ti brate poruka u p.p vidi sta covjek pise bice ti jasno ...
P.S Pero je jos sutra i prekosutra u Tuzli uzece papire i ide dalje !
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ne laze Target poslao mi je razgovor...fakat crnjak pravi..Beduin je napisao/la:AKO JE ISTINA, onda je sramota, a nedavno su mnogi ismijavali Upravu Zeljeznicara kako je davala otkaze svojim trenerima. Medjutim, nista novo u svijetu novinarstva da slican spisak procuri u javnost prije nego struka informise igrace o tome. E sad ko se izlanuo prije Husrefa i Azmira, to ne znamo.staragarda je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Jebote niko covjeku nije javio da se ne racuna na njega , saznao iz medija cccc![]()
Ja se opet nadam da, mozda, Perica ostaje i da je ovo dezinformacija.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Vec sam jutros pisao da Perica uzurbano uci Engleski jezik zadnjih par mjeseci. Zato nema brige, ne ostaje u BiH tako da ne pojacava konkurenciju. 

-
- Kontakt:
Rekao je da ce se uskoro i on oglasiti 

-
- Kontakt:
Nije to namjerno da se " preko novina " rijese Pere, vec je procurila informacija 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.