FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 apr 2012, 09:18

kanidja87 je napisao/la:
VAM je napisao/la:@Kaniđa
Ne zna dječak šta se ljutiš,nije on kriv,ispran mu mozak.Možda ga nekad neko odvede van granica njegovog kantona pa skonta u čemu je riječ...
Brate zaprepastim se kad vidim kakvih zatucanih ljudi ima...
jedini koji ste zatucani ste vas dvojica, kakve veze ima zvezda sa Željom ?
borac je vas drugi tim, kad ne igra zvezda/partizan uvijek ste s njim !!!
Za zivot cijeli!

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 03 apr 2012, 09:22

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
kanidja87 je napisao/la:
VAM je napisao/la:@Kaniđa
Ne zna dječak šta se ljutiš,nije on kriv,ispran mu mozak.Možda ga nekad neko odvede van granica njegovog kantona pa skonta u čemu je riječ...
Brate zaprepastim se kad vidim kakvih zatucanih ljudi ima...
salalalalalalalaaaaaaaa ooooo Besiktasss!!!!dobro vas je!!!

old

Post Postao/la old » 03 apr 2012, 09:25

& $ " " $ ". $ " " јесу $ - & ?, ? ја с ' ' " $ је ? $ $ " $ са & говорног $ у & се " за $ "... 8-)
То % " ? ?, то је опет % ствар. А ? $ тај ? " " је " ? " ". & он везе " са ?? :? / " ' ? $ се & ? " ' $, ? то је опет & $ "...
& не вјерујете, $ ' са & " &-$...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Зна се $ је & ? ЦРВЕНО - ? $ " & је ?, " & - " ", & ? "! 8-)
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 apr 2012, 09:27

kanidja87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
kanidja87 je napisao/la: Brate zaprepastim se kad vidim kakvih zatucanih ljudi ima...
salalalalalalalaaaaaaaa ooooo Besiktasss!!!!dobro vas je!!!
opet si neozbiljan, pricas nepovezano, kakve veze ima to sto si naveo sa tim pitanjem sto sam ti ja postavio ?

@old ta parola se koristila za slaviju, pa se samim tim bez obzira na ovo sto si postavio moze koristiti i za vas, da nije tako vas bi na utakmicama bilo mnogo vise od sadasnjih 2 000 ljudi
Za zivot cijeli!

old

Post Postao/la old » 03 apr 2012, 09:33

Наравно $ у ? " " " $ ?, ? ово % $ на & " " за &. А $ " " $ у Сарајеву ' "/" $ ?. Све рођене ? " ? " " ". ' $, ? те...

$ " &, " вас " ? " $ " пар $ на $.
? је ? $ " ? $ се $ $ $, " не % " " $ " за &, & % у Сарајеву % & & је $ $ $ " ? ? " " $ се $ & ? "...

' ? ?...
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 apr 2012, 09:38

avlami97 je napisao/la:Pored pobjedničkog, prekinuše se još dva niza.

Prvi je taj, da je Željo prva ekipa koja je osvojila bod u gostima, a susret sudio Vukasović iz Trebinja. Do sada su uvijek pobjeđivali domaćini, bez obzira ko igrao protiv koga.

Drugi prekinuti niz je taj, da Željo tek u 19.-oj prvenstvenoj utakmici nije dao gol.
Drago mi je što se ovaj sudijin niz prekinuo. :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 apr 2012, 09:55

Zvezda ima 10 000 ljudi na utakmicama, što je za grad od nekih 2-3 miliona ljudi veoma malo. Kada su uvidjeli da im je posjeta smiješna počeli su navijače puštati besplatno na stadion i to uz dobru reklamu i normalno je da im protiv Spartaka iz Subotice dođe preko 40 000 ljudi.

Željin prosjek je oko 5000 ljudi s tim što su skuplje karte nego na Marakani. Pa kada bi i Željo omogućio besplatan ulaz i na Grbavici bi bilo preko 15 000 ljudi. To je bar jasno.

Zvezdin marketinški potez je po meni dobar, jer na taj način "obezbjeđuje" buduće navijače. Par besplatnih utakmica i to onda kada se igra dobro i postižu dobri rezultati "navuče" raju, a onda se ne znaju i ne mogu "skinuti".

Niste trebali momke napadati, bez obzira što su im kroz postove mogle provijavati i sitne provokacije.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 03 apr 2012, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 03 apr 2012, 10:15

avlami97 je napisao/la:Zvezda ima 10 000 ljudi na utakmicama, što je za grad od nekih 2-3 miliona ljudi veoma malo.
Primijetio sam istu stvar, ko fol neka ljubav pun stadion a ustvari je to samo na par utakmica gdje im je ulaz besplatan. :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 apr 2012, 11:43

otprilike dvojici od trojice srba je zvezda prvi klub, a jednom svi ostali uključujući i partizan. znači baza nije dva ili dva i po miliona, već jedno šest miliona.

također, zvezda je od svog osnivanja politički i državni projekat, a danas više nego ikad. željo i sarajevo nisu i to je još jedna krucijalna razlika.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 03 apr 2012, 11:49

Isto što je Mamić napravio za dinamo,LP ulaznica 1kn :)
Baš sam gledao onaj link što je postavio trebinjac i lijepo se začudio,protiv Spartaka preko 40.000 ljudi :shock:
Da ne odudaramo previše od teme,sretno Željo sutra,sretno BiH...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 apr 2012, 11:56

ChWilla je napisao/la:otprilike dvojici od trojice srba je zvezda prvi klub, a jednom svi ostali uključujući i partizan. znači baza nije dva ili dva i po miliona, već jedno šest miliona.

također, zvezda je od svog osnivanja politički i državni projekat, a danas više nego ikad. željo i sarajevo nisu i to je još jedna krucijalna razlika.

vidis tu si pogrijesio sarajevo je osnovala udba i od tada do dan danas politika ga koristi u svoje svrhe...

a zvezda.... uvijek bio nacionalisticki klub i ostao i s obzirom da imaju negdje oko 3-5 miliona navijaca 10 000 je za njih malo
za bl malo je onih koji navijaju za borac i samo borac i cim je neka tekma cz ili partizana odma opadne posjeta na tribinama :) jbga

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 apr 2012, 12:04

jeste, ali ne može se to porediti jer je od svih projekata zvezda uvijek bila prvi i glavni.

i niko nikad nije pokušao staviti znak jednakosti između želje i sarajeva i bosanstva, bošnjaštva ili čega već. sa zvezdom se ne samo pokušalo, već i u velikoj mjeri uspjelo da ona bude simbol srpstva. zato se u većim gradovima kod nas nikad nije navijalo za želju i sarajevo, dok zvezda i u novom sadu ima više navijača od vojvodine, možda jedino nema u kragujevcu od svih gradova u srbiji.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 03 apr 2012, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

old

Post Postao/la old » 03 apr 2012, 12:06

jug-onostalgicar je napisao/la: za bl malo je onih koji navijaju za borac i samo borac i cim je neka tekma cz ili partizana odma opadne posjeta na tribinama :) jbga
' " % о ' не %...
" $ " ЦЗВ ? ПАР у ?, " & & " ¥ ... А " " на ", на " ' $...
& % &, ? је ? $ у " се $ $ са " страна " " за разне ?, ? ? је &-$ " ту је &...
& &-" " 2000.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 apr 2012, 12:09

to bismo provjerili da zvezda dođe u goste :mrgreen:

znam da ne biste voljeli :mrgreen:

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 03 apr 2012, 12:16

Kako samo ovaj Sipovac siri mrznju u svom govoru. Ali nama je ucinio uslugu, sada sam jos sigurniji u prolazak. Moguce da bude kao u Zenici 0:3 :D :D

Ovi iz Borca kao da igraju evropski mec a ne kup Bih :lol: :lol: :lol: Vratio se Zelji stari sjaj!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 apr 2012, 12:19

Jao torte ofiraze :lol: :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 03 apr 2012, 12:24

Sarajlijc@ je napisao/la:Jao torte ofiraze :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima li ko da će u BL da im ponese kakvu bolju tortu :)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 apr 2012, 12:37

Sarajlijc@ je napisao/la:Jao torte ofiraze :lol: :lol: :lol: :lol:
Kakva torta takva i motivacija :D :D :D

Pa dobro sta drugo ocekivati od covjeka kakav je Radmilo kojeg ni lesinari ne vole. Ali hajd mi cemo sacekati sutra pa da vidimo sta i kako. Mozda ljudi ipak imaju ogroman apetit :D :D :D.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 03 apr 2012, 13:30

pa sta bi mi trebali reci ajd necemo ni igrati evo vam finale.vi se ponasate ko da imate 5:0 iz prve utakmice,sto je realno i trebao bit rezultat,ali ipak nije,vec je 1:0.normalno da su igraci motivisani,jer im je ovo najbolja prilika da vec sada osiguraju evropu manje vise.i ta torta uhvatili se nje i neke mrznje,obicna sala sportska provokacija ko da je to nesto strasno.jedino sto je poslasticar malo nepismen al aj zna se poenta.ja znam da vi ocekujete sutra da cete se prosetati u finale ali nece vam biti lako,u to vjerujem.a ovo se uvijek desava,sto sad vidim na foreumu jer ga citam odavno uvijek tako omalovazavate protivnika dajete trice petice,sprdate se,a onda kad bude hladan tus,kao recimo finale kupa 2:2 kao recimo osvajanje titule 0:1,onda uzmem kafu ili pivo instaliram se pored racunara i citam toliko smijesne postove da je to strasno.prica se okrene naopako joj onog adilovica ne moze ugurati loptu sa metar,joj otjerati stanica,joj guso taraba moramo naci novog golmana,sta ce onaj nyema izgubio milion lopti i tako dalje i tako dalje...a bude tako uvijek.od tame do sjaja,i od sjaja do tame su vam pisanja ovdje.ali dobro.vasa stvar.ja se sutra prvenstveno nadam dobrom sudjenju,da ne bude kise,ima tv prenos ako prodjete dalje ok nikom nista sportski pozdrav i cao.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 03 apr 2012, 13:57

fredi je napisao/la:pa sta bi mi trebali reci ajd necemo ni igrati evo vam finale.vi se ponasate ko da imate 5:0 iz prve utakmice,sto je realno i trebao bit rezultat,ali ipak nije,vec je 1:0.normalno da su igraci motivisani,jer im je ovo najbolja prilika da vec sada osiguraju evropu manje vise.i ta torta uhvatili se nje i neke mrznje,obicna sala sportska provokacija ko da je to nesto strasno.jedino sto je poslasticar malo nepismen al aj zna se poenta.ja znam da vi ocekujete sutra da cete se prosetati u finale ali nece vam biti lako,u to vjerujem.a ovo se uvijek desava,sto sad vidim na foreumu jer ga citam odavno uvijek tako omalovazavate protivnika dajete trice petice,sprdate se,a onda kad bude hladan tus,kao recimo finale kupa 2:2 kao recimo osvajanje titule 0:1,onda uzmem kafu ili pivo instaliram se pored racunara i citam toliko smijesne postove da je to strasno.prica se okrene naopako joj onog adilovica ne moze ugurati loptu sa metar,joj otjerati stanica,joj guso taraba moramo naci novog golmana,sta ce onaj nyema izgubio milion lopti i tako dalje i tako dalje...a bude tako uvijek.od tame do sjaja,i od sjaja do tame su vam pisanja ovdje.ali dobro.vasa stvar.ja se sutra prvenstveno nadam dobrom sudjenju,da ne bude kise,ima tv prenos ako prodjete dalje ok nikom nista sportski pozdrav i cao.
Nemoj da nam vi pričate o bilo kakvoj mržnji molim te. Došli ste na Grbavicu imali sportske uslove, osvojili kup u Sarajevo i dobili ste aplauz. Isto tako i za pobijedu..
Mi dođemo dole gađate nam navijači, pjevate neke fašističke pjesme.
Hvala Bogu pa nismo kao vi...
Šetaj s teme ..
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 03 apr 2012, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Napaceni87, Rahatlokum i 58 gostiju.