pa sta bi mi trebali reci ajd necemo ni igrati evo vam finale.vi se ponasate ko da imate 5:0 iz prve utakmice,sto je realno i trebao bit rezultat,ali ipak nije,vec je 1:0.normalno da su igraci motivisani,jer im je ovo najbolja prilika da vec sada osiguraju evropu manje vise.i ta torta uhvatili se nje i neke mrznje,obicna sala sportska provokacija ko da je to nesto strasno.jedino sto je poslasticar malo nepismen al aj zna se poenta.ja znam da vi ocekujete sutra da cete se prosetati u finale ali nece vam biti lako,u to vjerujem.a ovo se uvijek desava,sto sad vidim na foreumu jer ga citam odavno uvijek tako omalovazavate protivnika dajete trice petice,sprdate se,a onda kad bude hladan tus,kao recimo finale kupa 2:2 kao recimo osvajanje titule 0:1,onda uzmem kafu ili pivo instaliram se pored racunara i citam toliko smijesne postove da je to strasno.prica se okrene naopako joj onog adilovica ne moze ugurati loptu sa metar,joj otjerati stanica,joj guso taraba moramo naci novog golmana,sta ce onaj nyema izgubio milion lopti i tako dalje i tako dalje...a bude tako uvijek.od tame do sjaja,i od sjaja do tame su vam pisanja ovdje.ali dobro.vasa stvar.ja se sutra prvenstveno nadam dobrom sudjenju,da ne bude kise,ima tv prenos ako prodjete dalje ok nikom nista sportski pozdrav i cao.