Sinovi su pod zemljom sine dragi a ovi "stranci" nula bodova..mandraX je napisao/la:Izdrži kapitenu!
Sedma sila na aparatima.
Ponos!Ethel je napisao/la:
Lider,patriota,kapiten!
Najveći sin Bosanski!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sinovi su pod zemljom sine dragi a ovi "stranci" nula bodova..mandraX je napisao/la:Izdrži kapitenu!
Sedma sila na aparatima.
Lider,patriota,kapiten!
Najveći sin Bosanski!
probaj moj link i ja sam ga postavio par postova ranije.arelinho je napisao/la:otvorim ja stranicu brate,ali mi pise samo Video i nigdje video da ga pokrenemGameFKS je napisao/la:obrisi tacku poslije federarelinho je napisao/la: meni ovo nece da otvori :S
Nece ni ovaj tvoj aaaaGameFKS je napisao/la:http://www.federalna.ba/bhs/wap/vijest/101718 na 27:04
Probaj Update Flash Player ili probaj otvoriti preko vlc-a.arelinho je napisao/la:Nece ni ovaj tvoj aaaaGameFKS je napisao/la:http://www.federalna.ba/bhs/wap/vijest/101718 na 27:04
Dobro si rekao. Nema takve gnjide nigdje!Nerminovic je napisao/la:Ko pljuje na kapitenu, kako je Spahic rekao - moze vas sram i stid biti.![]()
JEDAN JE KAPITEN SPAHA.
Najveći sinovi su ginuli 1992.-1995. Evo samo u Derventi na groblju ih je preko 600.mandraX je napisao/la:Izdrži kapitenu!
Sedma sila na aparatima.
Lider,patriota,kapiten!
Najveći sin Bosanski!
Ne šaltajte temu, dobro znate da nisam tako daleko išao sa ovom izjavom.GameFKS je napisao/la:Mandrax je dokazao da nema vise od 15 godina sa svojim nebulozama. Boze dragi najveci sinovi zna se ko su .
mandraX je napisao/la:Ne šaltajte temu, dobro znate da nisam tako daleko išao sa ovom izjavom.GameFKS je napisao/la:Mandrax je dokazao da nema vise od 15 godina sa svojim nebulozama. Boze dragi najveci sinovi zna se ko su .
Eto vi ćete mi reći ko su najveći sinovi...nemojte Bgt.
Jesi možda ovo želio reći? Najveći sinovi Bosne i Hercegovine su pod zemljom i zahvaljujući takvim danas ti i ja imamo mogućnost da živimo u slobodnoj BiH. Nije Spaha gino i izgubio svije dijelove tijela za BiH sigurno. Da si rekao za momke u sjedećoj odbojci i ne bi ti zamjerio. Ovako ću ti replicirati sa pravom.mandraX je napisao/la:Najveći manipulator Bosanski!
Batko je napisao/la:Kakve veze ima ko je sef na klupi kad ti "kapiten" niti ima snagu niti brzinu...Pogledaj dole kako ga otrese obicni igrac iz turske lige...![]()
Nećemo o tome molim te, zaista. Osjetljiv sam na tu temu i znate da nisam išao tako daleko. Ako sam nekog uvrijedio - izvinjavam se. Dobro znam o čemu pišem, vjeruj mi.ZahaKING je napisao/la:mandraX je napisao/la:Ne šaltajte temu, dobro znate da nisam tako daleko išao sa ovom izjavom.GameFKS je napisao/la:Mandrax je dokazao da nema vise od 15 godina sa svojim nebulozama. Boze dragi najveci sinovi zna se ko su .
Eto vi ćete mi reći ko su najveći sinovi...nemojte Bgt.ja bih više imao poštovanja
Koga sam to ja uvrijedi odavde? Jedino ako radiš za FTV.Janez je napisao/la: Pisac samo opušteno bez nerviranja, počeli su se gube pa kad nema argumenata idu sa vrijeđanjem. Doživjeli smo to u temi sa Džekom, samo polako.
ama rek'o sam ti ja xD doduse ne lozim se na patriJotualeksandar_veliki je napisao/la:Jos mi niko od ovih sto se loze na statuse patriJote dubrovackog ne odgovori. Zasto uvijek Spahic, zasto nikad Begovic?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.