Kao i onaj sto je pisao prosle sedmice svasta na stranici Samo Sloboda

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
zibje ba budala lik... Provaljuje se... Onaj zadnji post je presmijesanNYKnicks Fan je napisao/la:Ok to, ali reci mu da ne pise ovakve stvari![]()
Kao i onaj sto je pisao prosle sedmice svasta na stranici Samo Sloboda
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sigurno da nije pravi, taj je kod Azmira, Husref mu daoRimes87 je napisao/la:Ok ljudi, sve to stoji, ali ja ne vjerujem da je taj spisak pravi. Sacekajmo malo, sad ce deseti, tad ce se sve znat 100%. Ovako samo sebi kose cupamo.
Upravo to brateChinaglia je napisao/la:pa sigurno da nije pravi, taj je kod Azmira, Husref mu daoRimes87 je napisao/la:Ok ljudi, sve to stoji, ali ja ne vjerujem da je taj spisak pravi. Sacekajmo malo, sad ce deseti, tad ce se sve znat 100%. Ovako samo sebi kose cupamo.
tuzlak1987 je napisao/la:Bolje je samo Prsesa otjerati nego 6 igraca bez Prsesa
Idi gledaj matureDoeTz je napisao/la:Zadivljuje me ovo plitko razmisljanje pojedinaca.
tuzlak1987 je napisao/la:Bolje je samo Prsesa otjerati nego 6 igraca bez Prsesa
kod mene su neki clanovi familije sinoc bili na svadbi, mozda su bili na istoj :zviz:Aerials je napisao/la: :rol:
Ubio se sinoć na jednoj svadbi, igra kolo majstorski :rol:
Možda su mu već javili da ne računaju na njega više :hmmmmm:
To me uhodis?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Idi gledaj matureDoeTz je napisao/la:Zadivljuje me ovo plitko razmisljanje pojedinaca.
Chinaglia je napisao/la:sada sam se malo raspitao za ovu situaciju u vezi Pere
navodno je poslije tekme sa Sarajevom, poveo navijanje u svlacionici: ebem te Sarajvoooooo ooooooo
Husrefu se nije dopalo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.