Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Znam da je trebalo možda i ranije, ali eto, danas sam zvanično izgubio nadu za TOP 4. Krv sad da propišaju ako treba, da se osvoji ta EL. Neigranje LP i sljedeće godine je ravno katastrofi. Eto toliko.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Jasna poruka za Shawa bolje mu je da bude neka teza povreda ili mu ne trebaju pickasti igraci koji traze izmjenu i na najmanji bol
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čitavu jbnu sezonu nam se ponavljaju ovakve tekme, uvijek isto, nemamo plana B za ove ekipe kući, i to je jasno i ticama na grani, jer se dešava iz tekme u tekmu, ne znam šta treba da se desi pa nešto promijenimo u pristupu ovim tekmama. OK umorni smo, igrali smo previše tekmi, ali to nije prvi put da nam se desilo, nego sto i prvi, dešavalo se u septembru, evo i u aprilu ista priča, čitava sezone prođe mi ne nađosmo recept za ove ekipe.
Ako se ne uzme EL to je žestok fail od sezone, sa toliko uloženih novaca opet moraš strahovati do zadnje tekme u sezoni hoćeš li ili nećeš izboriti LP

Ako se ne uzme EL to je žestok fail od sezone, sa toliko uloženih novaca opet moraš strahovati do zadnje tekme u sezoni hoćeš li ili nećeš izboriti LP

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ironična izjava Murinja, kakve pič-ketine imamo u ekipi. Juan yebeni Mata je ostao poslije tekme i odradio sam trening na Old Traffordu dok su radile kosilice...rio_Ferdy88 je napisao/la:Mourinho: 'Luke [Shaw] has to be a big injury. Because a player to come out after 10 minutes, I'm expecting a very important injury.'
Jedva čekam da ga vidim u prvih 11, lik je yebeni doktor. Vratiti se poslije operacije brže od ovih staklenih....
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Jose on Jones and Smalling: "I prefer not to speak, I'd like to focus on the brave guy Mata who did his best to come back. I'm grateful."
ocito je da ovim izjavama jasno govori da to nisu neke teze povrede i da se uz malo volje mogu vratiti ali kakvi oni ni ne pomisljaju i cak se i Juan vratio prije njih
valjda ce se vratiti prije Zlatana i Roja
ocito je da ovim izjavama jasno govori da to nisu neke teze povrede i da se uz malo volje mogu vratiti ali kakvi oni ni ne pomisljaju i cak se i Juan vratio prije njih

valjda ce se vratiti prije Zlatana i Roja
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Jedva cekam ljeto da se Jozo rjesi polovine igraca, samo zato sto su beskicmenjaci na terenu u 90% utakmica. Vi sto krivite iskljucivo Mourinha, sjetite se da je ovo treci menadzer pojedincima i ni kod jednog nisu nista pokazali. Nemamo rjesenja kad od ovih 11 zakaze polovina svojim pristupom, a ne bi se ni nasli na terenu da smo imali alternativu.
Sve u svemu nije kraj svijeta, ligu smo davno prokockali onim remijima sa 20 promasenih zicera. U Evropa ligi moramo bolje, jace, odlucnije.
Sve u svemu nije kraj svijeta, ligu smo davno prokockali onim remijima sa 20 promasenih zicera. U Evropa ligi moramo bolje, jace, odlucnije.
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
United bez Pogbe nikakvu kreaciju nema, vezni red bez njega ne postoji,ovakvu igru smo imali proslih sezona kada su nam vezni red cinili isti igraci kao i danas,ista je taktika bila, daj Martialu i nadaj se da ce napraviti nesto.
Koliko god je placen, ovakav United bez njega je slabiji 50%.Najvazniji igrac Uniteda.
I da,jos uz to, Pogba ne igra najbolju sezonu zivota, ni blizu, samo dokaz koliko ce tek onda znaciti Unitedu kada uhvati pravi ritam i kada bude bio okruzen boljim saigracima.
Koliko god je placen, ovakav United bez njega je slabiji 50%.Najvazniji igrac Uniteda.
I da,jos uz to, Pogba ne igra najbolju sezonu zivota, ni blizu, samo dokaz koliko ce tek onda znaciti Unitedu kada uhvati pravi ritam i kada bude bio okruzen boljim saigracima.
Zbog odmora koji provodim van države nisam bio pri tv-u, ali već se iz par komentara da naslutiti na šta je danas ovo ličilo. Ništa, glave gore unitedovci, mora i nama nekada svanuti. Na kraju krajeva, za SAF-ova vakta i mi smo sreću opasno jahali, sad se nažalost okrenulo. Probati uzeti El, pokrpiti se kako znamo i umijemo za ovih par kola što je ostalo, pa lagano na ljeto u novo pospremanje. Odmorite se za praznik, pa u četvrtak ispočetka.
Sent from my TM-TM-7867 (revision 1) using Tapatalk
Sent from my TM-TM-7867 (revision 1) using Tapatalk
Upravo tako što se tiče Pogbe. Današnja utakmica je pokazala da mi bez njega ne možemo meda. Da se razumijemo, ni s njim to nije bajno ali jednostavnosve dobro što napravimo ide preko njega.
Nadam se da će biti spreman za Celtu.
Nadam se da će biti spreman za Celtu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Davno sam ja govorio da je Shaw jedna velika tetkica,nikad mi se njegove fizikalije nisu svidjale,ko patka kakva jbt lik je odron idi jedi picu tamo jbi mater daj Mou kakvog crncugu na tog lijevog beka da ore a ovoga pokloni nekom
Pogba koliko god los bio u ovoj sezoni on je doktor za sve nase veznjake i organizatore igre
Mnogo sam i ja napadao Mou al kad se smirim i nije kriv covjek koliko su ovi igraci nasi pogubljeni,recimo ne stavi Mikija psujem sto je na klupi momak udje nista ne uradi,pa isto tako za Shawa kako dr imaju prednost a ovaj dokaze svaku tekmu kakva je ckapi od igraca,pa Marsijal bljesne il tekmu il pola tekme pa se pogubi,i tako mnogo njih,mislim da on moze sad bi kupio novih 11 a zbog toga ga malo krivim jer mogao je u zimskom periodu pojacat tu klupu kad je vec prekrizio Snajderlina,Bastija,Depaja al et nek na ljeto obavi dobar posao koji u velikom ovisi o LP
A ono sto bi volio da promjenim jeste taj gol kad se dane od sledeceg napada se osjeti kako se rucna povlaci,nadam se iduca sezona da ce to ici hrabrije jer bar 2 tekme kuci da nismo nikom 5 dali ne lici na united brate,pogotovo znas kako svakoj ekipi protiv nas treba prilika samo jedna da zabije gol i opet se brani minimalna prednost
Pogba koliko god los bio u ovoj sezoni on je doktor za sve nase veznjake i organizatore igre
Mnogo sam i ja napadao Mou al kad se smirim i nije kriv covjek koliko su ovi igraci nasi pogubljeni,recimo ne stavi Mikija psujem sto je na klupi momak udje nista ne uradi,pa isto tako za Shawa kako dr imaju prednost a ovaj dokaze svaku tekmu kakva je ckapi od igraca,pa Marsijal bljesne il tekmu il pola tekme pa se pogubi,i tako mnogo njih,mislim da on moze sad bi kupio novih 11 a zbog toga ga malo krivim jer mogao je u zimskom periodu pojacat tu klupu kad je vec prekrizio Snajderlina,Bastija,Depaja al et nek na ljeto obavi dobar posao koji u velikom ovisi o LP
A ono sto bi volio da promjenim jeste taj gol kad se dane od sledeceg napada se osjeti kako se rucna povlaci,nadam se iduca sezona da ce to ici hrabrije jer bar 2 tekme kuci da nismo nikom 5 dali ne lici na united brate,pogotovo znas kako svakoj ekipi protiv nas treba prilika samo jedna da zabije gol i opet se brani minimalna prednost
-
- Kontakt:
U četvrtak nam je utakmica sezone, ne možemo biti zadovoljni s remijem jer doma igramo očajno pa se nadam bar 1 0 pobjedi ali trebamo Ganjati bar dva gola u gostima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa ovom pobjedom Liverpula, MU gubi skoro sve sanse za plasman medju prve cetiri ekipe. Tri ubitacno teska gostovanja. Sanse su im 10%.
S druge strane, Liverpul i narocito Siti imaju lagan raspored.
Baciti sve karte na Evropa ligu i to je to. EPL igrati u kombinovanom sastavu.
S druge strane, Liverpul i narocito Siti imaju lagan raspored.
Baciti sve karte na Evropa ligu i to je to. EPL igrati u kombinovanom sastavu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sve mi lici na murinjovsko prebacivanje krivice za lose rezultate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mourinho: 'Luke [Shaw] has to be a big injury. Because a player to come out after 10 minutes, I'm expecting a very important injury.'
Sto se tice Luka Soa, meni se nikada nije svidio. Jos jedan prenapuhan engleski 'talenat'. Treba ga prodati.
Dzons je mogao biti igracina da ga povrede nisu unistili. I njega treba prodati. Steta. U njemu sam vidio legendu Junajteda.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Upravo tako,moramo napravit razliku u ovoj prvoj utakmici,nedo Bog nepovoljnog rez mi kuci nemamo sta trazit zato sto kuci mi i ganjanje rez dva svijeta,zato se nadat poz rez i da oni nas napadaju kad budemo igrali kucireddevil96 je napisao/la:U četvrtak nam je utakmica sezone, ne možemo biti zadovoljni s remijem jer doma igramo očajno pa se nadam bar 1 0 pobjedi ali trebamo Ganjati bar dva gola u gostima
Evo ovi smecari dobise tako da su nam sanse za ligu kroz prvenstvo minimalne tako sve tad na EL jer i tamo ako zajebemo ovo bi bila horor sezona i katastrofa ma koliko neki pisali da ne bi bio veliki udarac,pogotovo jer je konkurencija smjesna u EL
Milioniti mec u aprilu...
Jozo je pokusao na 4 fronta, od toga na dva itekak uspjesan, a epl smo zijanili ranim zaostatkom i losom realizacijom (u kupu znamo taj crveni) itd.
Ovom klubu trebaju trofeji da bi igraci tipa Rasha, Martiala, Baillya, Jessea, Fosua i njima sl osjetili tu slast, izgradili taj mentalitet, jer su pomenuti vec vitalni dio udarne postave.
Onaj tam opet blati kak svi igraju ispod svojih mogucnosti, kak tim ne funkcionise. To je tacno jedino kada gledas kroz prizmu all in ofanzive i ako pod tim "svi" mislis na Martiala, defanzivu Labilnog, te Ibrine zicere.
Ne postoji ekipa u Evropi koja je od Uniteda i Citya promasila vise serviranih prilika, a United cak prednjaci na toj listi. Dzaba tu sve, milioni, sistemi, tri top managera, betonska defanziva ak se mecevi poput proslog, gdje Wazza ima priliku da bira kak ce zakucat, ne iskoriste. Naravno Jozo ga nije trebao uvrstavat ni u siri tim ali, covjek krpi vec neko vrijeme svim i svacim, zeli koliko toliko refresa.
Lp moraju izboriti kak znaju i umiju i to ne samo zbog moguceg reza od strane Adidasa neg i renomea.
Jozo je pokusao na 4 fronta, od toga na dva itekak uspjesan, a epl smo zijanili ranim zaostatkom i losom realizacijom (u kupu znamo taj crveni) itd.
Ovom klubu trebaju trofeji da bi igraci tipa Rasha, Martiala, Baillya, Jessea, Fosua i njima sl osjetili tu slast, izgradili taj mentalitet, jer su pomenuti vec vitalni dio udarne postave.
Onaj tam opet blati kak svi igraju ispod svojih mogucnosti, kak tim ne funkcionise. To je tacno jedino kada gledas kroz prizmu all in ofanzive i ako pod tim "svi" mislis na Martiala, defanzivu Labilnog, te Ibrine zicere.
Ne postoji ekipa u Evropi koja je od Uniteda i Citya promasila vise serviranih prilika, a United cak prednjaci na toj listi. Dzaba tu sve, milioni, sistemi, tri top managera, betonska defanziva ak se mecevi poput proslog, gdje Wazza ima priliku da bira kak ce zakucat, ne iskoriste. Naravno Jozo ga nije trebao uvrstavat ni u siri tim ali, covjek krpi vec neko vrijeme svim i svacim, zeli koliko toliko refresa.
Lp moraju izboriti kak znaju i umiju i to ne samo zbog moguceg reza od strane Adidasa neg i renomea.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Jones poceo trenirati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Format je napisao/la:Jones poceo trenirati

Pored Jonesa, treningu su se vratili Smalling, Pogba i Bailly

Od juniora tu su Matty Wilock i Scott McTominay (veznjaci).
Nadam se da je Mata spreman za igru. Mata i Mkhitaryan umjesto Rooneya i Lingarda.
Smalling, Jones, Bailly i Pogba su spremni za sutrašnji meč
Going on up to a spirit in the sky...
znaci sa Ajaxom u finalu
Mi ili Celta?tajger je napisao/la:znaci sa Ajaxom u finalu

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.