evo Jelenka :beba:krmpotich je napisao/la:Ti si kako vidim odradio par godina u NY Times-u pa se razumijes ko je kvazi a ko pravi :beba:merak je napisao/la: Kakva razlika u pitanjima izmedju ove emisije i onog kvazi novinara sa Slona
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Glupko, i da jesam taj ne iznose se imena po forumuChinaglia je napisao/la: evo Jelenka

Re: FK Sloboda Tuzla
Pa eto znaš u startu da ćeš imat 3 igrača više u rosteru. Plus ako se ubaci koji omladinac...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Samo ne ponoviti gresku sa kratkom klupom i mozemo laganini u vrh.
Mi zapravo i nismo imali kratku klupu, bilo je igrača, brojčano, samo što ih nisi smio imat na terenu jer su letve. Ne sjećam se kad je Husref zadnji put izvršio 3 izmjene, protiv Mladosti DK možda

Joj jedva čekam da vidim te strance

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Odgovorio je na mnoga pitanja kako o funkcionisanju kluba tako i nacinu planiranja za buducnost.
Kao sto sam i pisao ovdje rata je skoro 200 milja mjesecno tako da bi porezni dug mogli izmiriti do ljeta.
Jedva cekam da vidim koga je Husref prekrizio i ko nam dolazi.
Moje predvidjanje
Salihovic,Lakicevic,Haurdic,Prses,Merzic,Krpic
Kao sto sam i pisao ovdje rata je skoro 200 milja mjesecno tako da bi porezni dug mogli izmiriti do ljeta.
Jedva cekam da vidim koga je Husref prekrizio i ko nam dolazi.
Moje predvidjanje
Salihovic,Lakicevic,Haurdic,Prses,Merzic,Krpic
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjet cete Husref prekrizio Skahica i Govedaricu a nije Mehidica i Prsesa 

u pravu si, Jelenko kao voditelj na RTV Slon je anonimna licnost :mrgreen:krmpotich je napisao/la:Glupko, i da jesam taj ne iznose se imena po forumu :thumbup:Chinaglia je napisao/la: evo Jelenka :beba:
pazi malo na ponasanje, da ne bi bilo saketanja
Lukas Vacha, Michal Duris i gasi ligu. Svakako im ističe ugovor na kraju sezone.SARS je napisao/la:Ekipa koja je iznijela teret sezone će ostati, osim jednog igrača iz startnih 11. Planirali smo da šest igrača bude iz Premijer lige BiH, a tri ćemo pokušati dovesti iz inostranstva. Možda to budu igrači iz Rumunije, Češke, druge Njemačke ili treće Engleske", kazao je Husić i dodao da će Husref Musemić voditi ekipu u naredne dvije godine.

Husref gotivi Pršeša, ne kontam iz kog razloga al siguran sam da on neće otić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ordagic ili mozda Zeba?Chinaglia je napisao/la:koga li cemo prodat', Piric ili Ordagic
ako dovodi tri extra pojacanja, od cega dva u veznom redu, lako moze biti da ce prodat' Ordagica
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
treba mu jedan takav igrac na treninguwobly92 je napisao/la:Husref gotivi Pršeša, ne kontam iz kog razloga al siguran sam da on neće otić.
pokusni kunic :mrgreen:
Gdje njih iskopa xd... Vrijede li ti tvoji heheNKMramor je napisao/la:Lukas Vacha, Michal Duris i gasi ligu. Svakako im ističe ugovor na kraju sezone.SARS je napisao/la:Ekipa koja je iznijela teret sezone će ostati, osim jednog igrača iz startnih 11. Planirali smo da šest igrača bude iz Premijer lige BiH, a tri ćemo pokušati dovesti iz inostranstva. Možda to budu igrači iz Rumunije, Češke, druge Njemačke ili treće Engleske", kazao je Husić i dodao da će Husref Musemić voditi ekipu u naredne dvije godine.
Slon, za 20 minuta 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Prvi onako, drugi je Tito u Češkoj.SARS je napisao/la:Gdje njih iskopa xd... Vrijede li ti tvoji heheNKMramor je napisao/la:Lukas Vacha, Michal Duris i gasi ligu. Svakako im ističe ugovor na kraju sezone.SARS je napisao/la:Ekipa koja je iznijela teret sezone će ostati, osim jednog igrača iz startnih 11. Planirali smo da šest igrača bude iz Premijer lige BiH, a tri ćemo pokušati dovesti iz inostranstva. Možda to budu igrači iz Rumunije, Češke, druge Njemačke ili treće Engleske", kazao je Husić i dodao da će Husref Musemić voditi ekipu u naredne dvije godine.

Sto se tice reprograma,prve tri rate idu po 190.000 a ostale po 66.000 hiljada naredne 3 godine.

- hule_barca
- Kontakt:
Ne bih se iznenadio i da je Sarić taj koji odlazi, ako uzmemo u obzir činjenicu da je i prošle godine odlazio u ovo vrijeme.
Mes Que Un Club
cuj Ordagica, ako me ne otjeraju, tu sam i naredne sezone :lol:
Bas podjoh napisati,koji kraljChinaglia je napisao/la:cuj Ordagica, ako me ne otjeraju, tu sam i naredne sezone

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Evo ga Zeba najbolji igrac BHT PREMIER LIGE po izbiru trenera i kapitena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.