Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Razbaca ih ko iz sale hahaha 

strasan veceras , vratio se! 

bravo majstore, samo nastavi tako
već u ovoj tekmi ima veću minutažu nego prošlu, pa je za očekivat' da ima sve veću minutažu kako vrijeme odmiče, a uskoro ga očekujem da se vrati u startnu petorku!
već u ovoj tekmi ima veću minutažu nego prošlu, pa je za očekivat' da ima sve veću minutažu kako vrijeme odmiče, a uskoro ga očekujem da se vrati u startnu petorku!
Odlican
Yeben je Nurkic potencijal. Ne brinem se ja za njega. AkoBogda za nekoliko godina i Musa ce tu biti 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
pa sad ce izaci , i komentator kaze da tesko dise:)soccerfan je napisao/la:10 poena 5 skokova do sad!! A nije ni blizu poluvremena jos!! Bravoooo![]()
![]()
odlican, malo je reci

trebace koja tekma da se digne kondiciono, udje u ritam...onda ce i odbrana biti bolja, bolje kretanje...
tek nakon all star pauze ocekujem ozbiljniju dominaciju na obje strane parketa

zvijer
-
- Kontakt:
de ako je neko upucen u ove Denverove "obavjestajne sluzbe" 
imal kakvi komentara vezanih za naseg Juku ?

Zadnja izmjena: RealnoGledano, dana/u 04 jan 2016, 03:56, ukupno mijenjano 1 put.
Odlican!! Imao sam priliku ga vidjeti na par koncerata ovdje kod nas u Denveru i kao osoba mi se cini totalno ok. Cak sta vise, rekao bi da je povucen decko. Totalno ok. Cjelo vrijeme ga raja smara za slikanje, on se samo smjeska.baglama je napisao/la:pa sad ce izaci , i komentator kaze da tesko dise:)soccerfan je napisao/la:10 poena 5 skokova do sad!! A nije ni blizu poluvremena jos!! Bravoooo![]()
![]()
odlican, malo je reci![]()
trebace koja tekma da se digne kondiciono, udje u ritam...onda ce i odbrana biti bolja, bolje kretanje...
tek nakon all star pauze ocekujem ozbiljniju dominaciju na obje strane parketa..... mada, kako je kreno veceras, ice to i brze
![]()
zvijer
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma on je nas, ne treba sa obazirati na 90 % sr*nja koje se pise po medijama. Ali kao sto kazes Jusuf je potencijal boli glava. Novi Marc Gasol?Epidaurus je napisao/la:Jbt Jusuf je potencijalni fransizni centar, a to je nesto najvreijednije sto postoji u kosarci. Ne smijemo ga izgubit ni po koju cijenu.

Kakve sluzbe? Zivim u Denveru i radim vecinom sa Amerikancima i obicni navijaci su jedva cekali da se vrati na parket. Ako na to mislis. Navijaci ga gotive.RealnoGledano je napisao/la:de ako je neko upucen u ove Denverove "obavjestajne sluzne"

ma ide noćas career high 

-
- Kontakt:
mislio sam na njihove forume oficionalne stranice i tako tosoccerfan je napisao/la:Kakve sluzbe? Zivim u Denveru i radim vecinom sa Amerikancima i obicni navijaci su jedva cekali da se vrati na parket. Ako na to mislis. Navijaci ga gotive.RealnoGledano je napisao/la:de ako je neko upucen u ove Denverove "obavjestajne sluzne"
Imal trenutno kakvih komentara na ovu igru...vjerovatno ce se na poluvremenu bacit koji komentar na racun Juke
E to ti nebi znao reci jer ovdje raja po forumima za basket ne pise toliko. Al eto ovo sto se cuje medu rajom obicnom, jedva su cekali da se vrati. 

To i ti volis kad navrate dzigare sa Balkanasoccerfan je napisao/la:Imao sam priliku ga vidjeti na par koncerata ovdje kod nas u Denveru i kao osoba mi se cini totalno ok. Cak sta vise, rekao bi da je povucen decko. Totalno ok. Cjelo vrijeme ga raja smara za slikanje, on se samo smjeska.

Nevolim ja al voli zena u mene. Ja tu dodem ko kolateralna steta .theKuPuS je napisao/la:To i ti volis kad navrate dzigare sa Balkanasoccerfan je napisao/la:Imao sam priliku ga vidjeti na par koncerata ovdje kod nas u Denveru i kao osoba mi se cini totalno ok. Cak sta vise, rekao bi da je povucen decko. Totalno ok. Cjelo vrijeme ga raja smara za slikanje, on se samo smjeska.

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
uhh banane
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Nurk, Nelson i Galo manje vise igraju za pobjedu.
Juka je beton pod kosem .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.