Sea, molim da mi se oprosti, ovo mi je prvi put da pogriješim.DrFilgud je napisao/la:Jesu ovo provokacije momčiluko?Zglavkar je napisao/la: Post još iz maja, imaju ekskluzive oko Seje...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sea, molim da mi se oprosti, ovo mi je prvi put da pogriješim.DrFilgud je napisao/la:Jesu ovo provokacije momčiluko?Zglavkar je napisao/la: Post još iz maja, imaju ekskluzive oko Seje...
Idi lijeci se, nije tebi dobrodefanzivac je napisao/la:On ce u Arsenalu da bude zamjena. Ne moze ni prismrdit jednome Lovrenu koji je izmislio šport za ovoga..
Ovo neko dijete. Ostavi adresu da Seo donese paketic za bajram, sevap je bolesnika obradovati.Bassha je napisao/la:Idi lijeci se, nije tebi dobrodefanzivac je napisao/la:On ce u Arsenalu da bude zamjena. Ne moze ni prismrdit jednome Lovrenu koji je izmislio šport za ovoga..
Mislio si reći šporet...i to nije istina,gledaj koliki je Seo valja šporet citav dan lozit da ga nahranišBassha je napisao/la:Idi lijeci se, nije tebi dobrodefanzivac je napisao/la:On ce u Arsenalu da bude zamjena. Ne moze ni prismrdit jednome Lovrenu koji je izmislio šport za ovoga..
Neće on niđe. U januaru potpisao višegodišnje produženje ugovora.JavierBosnia je napisao/la:Spominje se broj 6 jer Koscielny odlazi
Koliko ima tu istine za Koscielnog zna li neki fan arsenala milan se valjda spominje nebitno nesto mi to bezveze zvuci