Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Čestitke Vedi na pogotku danas. Nastavlja majstor gdje je stao. Samo naprijed !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
oko moje plavo...Bosanski Zmaju 

Ne pise se dobro amerima 

- el-fighter
- Kontakt:
Fakat. Dzeko je u odlicnoj formi na pripremama, a evo i Vedo nastavlja tamo gdje je stao prosle sezone.grgr je napisao/la:Ne pise se dobro amerima
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
On i ne zna sta je prekid u karijeri. Nakon vise od pola godine neigranja, vratiti se na nacin kako je to uradio Vedad, to mogu samo vrhunski igraci. Oni trajni, poput Scholesa, ili Giggsa.Lud je i dobar nas Vedad. Ima da hara jos najmanje 10 godina i to u vrhunskom izdanju.el-fighter je napisao/la:Fakat. Dzeko je u odlicnoj formi na pripremama, a evo i Vedo nastavlja tamo gdje je stao prosle sezone.grgr je napisao/la:Ne pise se dobro amerima
U ovom Stuttgartu izgleda opet ista prica, Vedo jedini daje golove. Moraju se ovi drugi prikljucit ako zele nesto napravit. Bila je ona statistika prosle sezone, gdje je Ibisevic postizao najveci postotak golova za svoju ekipu, i to u cijeloj Evropi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
džaba kad nemaju igrače .. brat bratu, oni imaju 5 dobrih igrača (Vedo, Harnik, Maxim, Tasci, Ulreich) .. Sakai, Molinaro, Niemayer, onaj Danac, nemaju oni kvalitet .. Traore kako kad, isto pušten s lanca, zna dobro odigrati, ali i nestati na terenu .. Gentner također, niti smrdi niti miriše 
Abdellaoue je dobar napadač i mislim da bi za Stuttgart bilo jako dobro da on bude standardan, a vjerovatno bi to i Vedi pomoglo, jer bi ga to rasteretilo i manje bi se trošio

Abdellaoue je dobar napadač i mislim da bi za Stuttgart bilo jako dobro da on bude standardan, a vjerovatno bi to i Vedi pomoglo, jer bi ga to rasteretilo i manje bi se trošio
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Prodali su napokon onog uhljupa Hajnala, otisao u Ingolstadt.
Doveli su Konstantin Rauscha iz Hannovera, kao i Abdullauea i Moritza Leitnera iz Dortmunda na posudbu. Sasvim solidna pojacanja, sigurno da ce povecati malo kvalitet kadra, ali ne i previse, ako Stuttgart zeli vece domete, moraju malo iskesirati.
Harnik igra po principu toplo-hladno, kao i Maxim, dok su u formi njih dvojica, znaju rusiti i ove velike, dok kad ih uhvati kriza, to se odrazi i na Vedu.
Jos se nadam da ce Tasci ostati, svake sezone se spominje njegov odlazak, tako i ove, napominje da zeli vece domete, ali ipak ga nekako uspiju zadrzati.
Doveli su Konstantin Rauscha iz Hannovera, kao i Abdullauea i Moritza Leitnera iz Dortmunda na posudbu. Sasvim solidna pojacanja, sigurno da ce povecati malo kvalitet kadra, ali ne i previse, ako Stuttgart zeli vece domete, moraju malo iskesirati.
Harnik igra po principu toplo-hladno, kao i Maxim, dok su u formi njih dvojica, znaju rusiti i ove velike, dok kad ih uhvati kriza, to se odrazi i na Vedu.
Jos se nadam da ce Tasci ostati, svake sezone se spominje njegov odlazak, tako i ove, napominje da zeli vece domete, ali ipak ga nekako uspiju zadrzati.
Ma nece oni nikakve domete ganjat njima je EL puna kapa , treba se puno puno para ulozit da se napadne sami vrh BL sada... Neka ih ovako neka budu ponovo 5-7 ja sretan , u europa ligi neka se koprcaju mozda budu imali kakav fin zdrijeb i milina. Vedo neka trpa kako i trpa i ja sam sretan da jos 10 godina igra u ovakvom stuttgartu...Goalgetter je napisao/la:Prodali su napokon onog uhljupa Hajnala, otisao u Ingolstadt.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako se po jutru dan poznaje, ocekuje nas jos jedna dobra sezona kada je plavooki bombarder u pitanju.
Cekamo Ameriku i Slovacku.
Cekamo Ameriku i Slovacku.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
vratio se CacauuGoalgetter je napisao/la:Prodali su napokon onog uhljupa Hajnala, otisao u Ingolstadt.
VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dynamo-Stutgart 0-1 kup njemacki
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo resetanje steta nisam ni vidio da igraju danas ja gledo GentYucca je napisao/la:VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Zna li neko drugi u ovom Stuttgartu dat gol? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Plavooki bombarder ne zna stati 

VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dynamo-Stutgrat 0-2 iz penala vedo dao gol

Dynamo-Stutgrat 0-2 iz penala vedo dao gol
Eto ne zna, 2-0 VedoCartman je napisao/la:Zna li neko drugi u ovom Stuttgartu dat gol?

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Vedo zamjenjen u 80 minuti zasluzen odmor bravo majstroeeeeeeeeee

dajte videe
Ove sezone 2 službene tekme 3 gola... 

Trenutno korisnika/ca: forgempp, Goalgetter, greenwood, kakarut i 31 gost.