vidjet cemo i vas smo mislili opalit pa primismo tri lagana.i komsije su vam zahebani pravoBuu je napisao/la:Opalite ih nek popuse i ovo 3 mjesto
Ma zaj.ebani bi bili da nemaju Jovica, dobijate 2:0[/quote]
Kako i rekoh, mala maca su oni.
vidjet cemo i vas smo mislili opalit pa primismo tri lagana.i komsije su vam zahebani pravoBuu je napisao/la:Opalite ih nek popuse i ovo 3 mjesto
Kaparisano:). Inače čestitam na novom dobrom rezultatu.astra1922 je napisao/la:vec kaparisana dva igraca iz prve lige vidjecemo oba su dobra,mlada brza i vode u svojim ekipama,kuntic je to izgleda dobro skautirao,treba iz onog goska probat sta dovest
seven je napisao/la:odlična tekma danas,čestitke ekipi Sarajeva na fer i gospodskoj igri i što su došli bez sudija da igraju fudbal za razliku od nekih, imalo se danas šta vidjeti na Banji
i koliko ih je palo na kladioniciTheAlchemistRD07 je napisao/la:eto brate, na united-ovoj temi zajedno, a ovako na suprotnim stranamaRedDevilS je napisao/la:aBd ako mi budu isli ovi jarani(HZ)astra1922 je napisao/la:eto dodi u nedjelju neces se pokajati ima se sta vidjeti lijepo pojesti i popiti i dobru i kvalitetnu utakmicu pogledati sta ce ti ista drugo, sa necim pa cu se ubaciti da idem i da dodjem tamo i pojedem nesto fino i da pogledam finu utakmicu.
![]()
Bilo bi lijepo pobijedit FKS, jos vise zato sto nam na onoj temi gdje prognoziraju rezultat daju veoma male sanse, skoro svi x2 rokaju. Inace nam lezi sarajevo, imali su srece u 1. polusezoni, sto vjerujem nece biti slucaj i u nedjeljuUglavnom sretno objema ekipama, nek bolji pobijedi, znaci 3:0 za nas
Vidi se da nemas pojma o fudbalu, 4.mjesto vodi u europu zbog finala Kupa. Hajd zdraooo, FCS je davno izborilo euro takmicenjaindex je napisao/la:daj bolan sta pricas,cuj niste imali motiva a borite se za evropu..sta bi tek bilo da smo mi imali motiv,ko sto astra rece petarda bi puklapeyton je napisao/la:Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu
VOLIM TE ZVIJEZDO!!! HVALA TI STO POSTOJIS!!!![]()
a vi ste kao osigurali evropu pa ste dosli rastereceno u Gradacacpeyton je napisao/la:Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu
VOLIM TE ZVIJEZDO!!! HVALA TI STO POSTOJIS!!!
To sto ti pricas ima nekog smisla, ali je nedvojbeno da se posjeta utakmicama smanjila i to poprilicno dosta. Prije par sezone "kolone" su isle od grada prema stadionu a vozila bila parkirana do Bekanove pumpe, sto vise nije slucaj. Jedino mi nije jasno koji je razlog nezainterisiranosti kod nasih gradjana. Pretposavljam da je razlog neambicioznost kluba. Ako je to razlog slabe posjete iskreno se nadam da ce to sljedece sezone biti drugacije i da cemo ponovo biti medju najposjecenijim stadionima u BiH pa makar to bilo samo procentualno.seven je napisao/la:što se tiče posjete, ona je ostala ista kao i prije, ali je "problem" povećeanje kapaciteta stadiona, pa se čini da je sada manje ljudi na tribini, npr. 2000 kada dođe na tribine kapaciteta 1500 onda to izgleda ko šipak puno, ali sada na tribinama kapaciteta 3500 stadion izgleda poluprazan
1. kolona je i sada, bar je jučer bila kad sam ja išao na stadion,edo_malesak je napisao/la:To sto ti pricas ima nekog smisla, ali je nedvojbeno da se posjeta utakmicama smanjila i to poprilicno dosta. Prije par sezone "kolone" su isle od grada prema stadionu a vozila bila parkirana do Bekanove pumpe, sto vise nije slucaj. Jedino mi nije jasno koji je razlog nezainterisiranosti kod nasih gradjana. Pretposavljam da je razlog neambicioznost kluba. Ako je to razlog slabe posjete iskreno se nadam da ce to sljedece sezone biti drugacije i da cemo ponovo biti medju najposjecenijim stadionima u BiH pa makar to bilo samo procentualno.seven je napisao/la:što se tiče posjete, ona je ostala ista kao i prije, ali je "problem" povećeanje kapaciteta stadiona, pa se čini da je sada manje ljudi na tribini, npr. 2000 kada dođe na tribine kapaciteta 1500 onda to izgleda ko šipak puno, ali sada na tribinama kapaciteta 3500 stadion izgleda poluprazan
Prihvatit cu tvoje misljenje po tackama 1,2 i 4, ali 3 ne mogu nikako. Pa covjece prije dvije godine kad ja dolazio Zeljo, Sarajevo, Celik pa i Borac citav grad je bio na nogama i samo se o tome pricalo. Protiv Sarajeva i Zelje si imao 4000-5000 a na ostalim utakmicama bilo je po 2000 . Jucer na utakmici protiv Sarajeva nisi imao 2000, da ne spominjem posjetu protiv Goska, Leotara itd. na kojima jedva da si imao 1000. Dolazio sam iz Sarajeva da gledam Zvijezdu svaku utakmicu dok nije pocelo ovo srijeda- subota, jer sada ne mogu da uskladim sve to sa obavezama koje ovdje imam i vjeruj da sam duboko razocaran posjetom na tribinama a dobro vidim razliku izmedju posjede nekada i posjete sada a ona je poprlicno velika.1. kolona je i sada, bar je jučer bila kad sam ja išao na stadion,
2. nema parkiranih kola do pumpe, jer sada imamo i parking prostor kod stadiona koji pokupi većinu auta
3. istina posjeta je smanjena ali ne drastično (100-200 ljudi) za derbije, a za ostale utakmice tipa GOŠK više
4. jedan od razloga ove smanjene posjete je i neambicioznost kluba ali i to što je stadion sada tako uređen da nema šverca i ulaska bez karte, pa zato u onoj šumi imaš 100-tinjak ljudi
edo_malesak je napisao/la:Prihvatit cu tvoje misljenje po tackama 1,2 i 4, ali 3 ne mogu nikako. Pa covjece prije dvije godine kad ja dolazio Zeljo, Sarajevo, Celik pa i Borac citav grad je bio na nogama i samo se o tome pricalo. Protiv Sarajeva i Zelje si imao 4000-5000 a na ostalim utakmicama bilo je po 2000 . Jucer na utakmici protiv Sarajeva nisi imao 2000, da ne spominjem posjetu protiv Goska, Leotara itd. na kojima jedva da si imao 1000. Dolazio sam iz Sarajeva da gledam Zvijezdu svaku utakmicu dok nije pocelo ovo srijeda- subota, jer sada ne mogu da uskladim sve to sa obavezama koje ovdje imam i vjeruj da sam duboko razocaran posjetom na tribinama a dobro vidim razliku izmedju posjede nekada i posjete sada a ona je poprlicno velika.1. kolona je i sada, bar je jučer bila kad sam ja išao na stadion,
2. nema parkiranih kola do pumpe, jer sada imamo i parking prostor kod stadiona koji pokupi većinu auta
3. istina posjeta je smanjena ali ne drastično (100-200 ljudi) za derbije, a za ostale utakmice tipa GOŠK više
4. jedan od razloga ove smanjene posjete je i neambicioznost kluba ali i to što je stadion sada tako uređen da nema šverca i ulaska bez karte, pa zato u onoj šumi imaš 100-tinjak ljudi
Sa tom cijenom od 2-3 KM rizikujes da ti posjeta ostane ista a da na kraju ne mozes pokrit troskove organizacije. Mislim da cijena od 5 KM nije previsoka i da je optimalna za nase uslove. Sumnjam da u Gradaccu ima osoba koje "zele" doci na utakmicu a da ne mogu izdvojit 10 KM u mjesecu za istu. Ukoliko ima takvih onda bi neko od predstavnika navijaca u ovom slucaju Fatko,kojem se izvinjavam sto ga prozivam, trebao sjesti i izloziti ovaj problem nekom od organa kluba koji je bavi financijama i pokusati pronaci resenje za ovakve osobe. Da li je to u vidu nekih jefitnih sezonskih iskaznica ili neceg drugog, nije ni bitno. Ipak imam taj stav da svi koje zele doci na utakmicu mogu izdvojiti 10-15 KM u mjesecu.astra1922 je napisao/la:bice ba mnogi su se zasitili vec tri godine cilj opstanak e sad kada budemo ganjali evropu u nerednih par sezona bice i bolje posjete logicno je to.meni nije puno 5 km ali jest za mnoge iskreno ja da se pitam postavio bi kartu 2ili3km i bilo bi dosta vise raje pogotovo mladih i starijih ali dobro je to i ovako mnogi nam gledaju u leda sto se tice posjete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.