NK Zvijezda Gradačac

Buu
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Buu » 20 maj 2012, 21:28

Buu je napisao/la:Opalite ih nek popuse i ovo 3 mjesto
vidjet cemo i vas smo mislili opalit pa primismo tri lagana.i komsije su vam zahebani pravo
Ma zaj.ebani bi bili da nemaju Jovica, dobijate 2:0[/quote]

Kako i rekoh, mala maca su oni.
NO PYRO NO PARTY

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 20 maj 2012, 21:39

odlična tekma danas,čestitke ekipi Sarajeva na fer i gospodskoj igri i što su došli bez sudija da igraju fudbal za razliku od nekih, imalo se danas šta vidjeti na Banji

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2012, 23:32

vec kaparisana dva igraca iz prve lige vidjecemo oba su dobra,mlada brza i vode u svojim ekipama,kuntic je to izgleda dobro skautirao,treba iz onog goska probat sta dovest ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 20 maj 2012, 23:34

astra1922 je napisao/la:vec kaparisana dva igraca iz prve lige vidjecemo oba su dobra,mlada brza i vode u svojim ekipama,kuntic je to izgleda dobro skautirao,treba iz onog goska probat sta dovest ;)
Kaparisano:). Inače čestitam na novom dobrom rezultatu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 maj 2012, 23:36

seven je napisao/la:odlična tekma danas,čestitke ekipi Sarajeva na fer i gospodskoj igri i što su došli bez sudija da igraju fudbal za razliku od nekih, imalo se danas šta vidjeti na Banji
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 maj 2012, 23:59

ZORANE KUNTICU, hvala ti za ovakve igre naseg kluba.Ponosan na Zvijezdu!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 maj 2012, 00:20

Cestitke na pobjedi ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 21 maj 2012, 08:01

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:eto dodi u nedjelju neces se pokajati ima se sta vidjeti lijepo pojesti i popiti i dobru i kvalitetnu utakmicu pogledati sta ce ti ista drugo ;)
aBd ako mi budu isli ovi jarani(HZ) :D , sa necim pa cu se ubaciti da idem i da dodjem tamo i pojedem nesto fino i da pogledam finu utakmicu. ;) :P
eto brate, na united-ovoj temi zajedno, a ovako na suprotnim stranama :D

Bilo bi lijepo pobijedit FKS, jos vise zato sto nam na onoj temi gdje prognoziraju rezultat daju veoma male sanse, skoro svi x2 rokaju. Inace nam lezi sarajevo, imali su srece u 1. polusezoni, sto vjerujem nece biti slucaj i u nedjelju 8-) Uglavnom sretno objema ekipama, nek bolji pobijedi, znaci 3:0 za nas :mrgreen:
i koliko ih je palo na kladionici :roll:

peyton
Kontakt:

Post Postao/la peyton » 21 maj 2012, 08:09

index je napisao/la:
peyton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu

VOLIM TE ZVIJEZDO!!! HVALA TI STO POSTOJIS!!!
Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.
daj bolan sta pricas,cuj niste imali motiva a borite se za evropu..sta bi tek bilo da smo mi imali motiv,ko sto astra rece petarda bi pukla :lol: :lol:
Vidi se da nemas pojma o fudbalu, 4.mjesto vodi u europu zbog finala Kupa. Hajd zdraooo, FCS je davno izborilo euro takmicenja 8-) ;)

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 21 maj 2012, 08:44

Utakmica protiv Sarajeva je dala odgovore na mnoga pitanja vezana za dešavanja oko Zvijezde i Premijer lige BiH.
Zvijezda je pokazala da se veliki protivnik može pobijediti i bez pomoći sudaca. Bilo bi mi drago da je tako bilo i jesenas na Koševu kada je Sarajevo uz pomoć sudijske trojke preokrenulo rezultat sa 0:2 na 3:2. Još bi mi bilo draže da su pripadnici HZ jasno rekli da im takve pobjede na trebaju, jer one ne mogu donijeti ništa dobro ni klubu a ni navijačima.
Sudija Vukasović je svirao onaj smiješni penal u BL protiv Borca, za koji bi samo lud rekao da je postojao. A onda u dvije utakmice, finale KUP-a u Širokom B. i ova u Gradačcu pokazao suđenje kao da je sa liste sudaca Lige prvaka. Pitam se ko je taj koji tog suca, a i druge, može natjerati da na svakoj sudi kao na dvije zadnje navedene.

Posjeta na utakmici protiv Sarajeva je bila sramotno mala. Da li Zvijezda, za koju kažemo da je ponos grada, zaslužuje da je protiv jednog od najvećih klubova naše države, gleda jedva 1000 ljudi. Da li mi to u Gradačcu i kada nekoga volimo, u stvari ne volimo. Da li su za malu posjetu krivi i oni koji pišu i pričaju o tome da je utakmica protiv Slobode prodana, da će Zvijezda sa Veležom igrati neriješeno, da će se Sarajevu pomoći da izbori Evropu. Da li smo bar sami sebe uvjerili danas da je naša Zvijezda jedna od najsvjetlijih tačaka u Premijer ligi BiH.

Zoran Kuntić je trenutno najpopularniji stanovnik Gradačca. Svoje bogato iskustvo prenio je na do sada dobro selektovanu ekipu Zvijezde koju je bilo milina gledati ovog proljeća i kod kuće i na strani. Kuntiću, hvala ti i ostani još dugo vremena naš sugrađanin!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 maj 2012, 09:19

dobar post zvjezdica...ma da smo se do zadnjeg kola borili za goli zivot u premijer ligi i kod nas bi bila posjeta preko 5000 a ovako momci nam davno obezbjedili opstanak lijepo igraju a nas svijet ne dolazi na utakmice.al nema veze ova 1000 navijaca je uvijek tu i oni sigurno i vole najvise zvijezdu :D

Nova sezona nova nafaka

index
Kontakt:

Post Postao/la index » 21 maj 2012, 11:44

peyton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:srce ko dzamija zvijezda u svim segmentima fudbalske igre nadigrala sarajevo koje ce ako bude predstavljalo nasu drzavu na euro sceni sigurno osramotit sve ljude u nasoj drzavi.jovic kao popisan napustio stadion,krivo mi samo mogli smo im petardu dati svega mi...al nema veze zvijezda akobogda ide uzlaznom putanjom i sledece sezone sigurno ima mjesta za nas medu 4 ekipe ...sve imamo jos uzmemo sudije kao ovi nasi velikani i idemo i mi u evropu

VOLIM TE ZVIJEZDO!!! HVALA TI STO POSTOJIS!!!
Hahahaha a svasta...pa sarajevo je igralo bez ikakvog motiva. Da je trebalo ne biste ni prisli golu.
a vi ste kao osigurali evropu pa ste dosli rastereceno u Gradacac :lol: :lol:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 21 maj 2012, 12:06

Cestitke momcima na jucerasnjoj briljantnoj pobjedi i igri,a posebno cestitke gosp.Kunticu koji nam je donio moderan nacin igranja.Po meni juce smo pobjedili Sarajevo sa igracem manje jer onog Nuhanovica nisam ni racunao,i na ocigled svih gledalaca primjetno je forsiranje tog momka.Takodje bi se osvrnuo na jako losu posjetu iz nerazumljivih razloga sobzirom da smo ponovili najbolji rezultat otkako igramo PL.Znaci za buducnos kluba po svaku cijenu zadrzat trenera Kuntica jer pred nama je tezak period skracenja lige.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 maj 2012, 13:10

što se tiče posjete, ona je ostala ista kao i prije, ali je "problem" povećeanje kapaciteta stadiona, pa se čini da je sada manje ljudi na tribini, npr. 2000 kada dođe na tribine kapaciteta 1500 onda to izgleda ko šipak puno, ali sada na tribinama kapaciteta 3500 stadion izgleda poluprazan

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 21 maj 2012, 13:24

seven je napisao/la:što se tiče posjete, ona je ostala ista kao i prije, ali je "problem" povećeanje kapaciteta stadiona, pa se čini da je sada manje ljudi na tribini, npr. 2000 kada dođe na tribine kapaciteta 1500 onda to izgleda ko šipak puno, ali sada na tribinama kapaciteta 3500 stadion izgleda poluprazan
To sto ti pricas ima nekog smisla, ali je nedvojbeno da se posjeta utakmicama smanjila i to poprilicno dosta. Prije par sezone "kolone" su isle od grada prema stadionu a vozila bila parkirana do Bekanove pumpe, sto vise nije slucaj. Jedino mi nije jasno koji je razlog nezainterisiranosti kod nasih gradjana. Pretposavljam da je razlog neambicioznost kluba. Ako je to razlog slabe posjete iskreno se nadam da ce to sljedece sezone biti drugacije i da cemo ponovo biti medju najposjecenijim stadionima u BiH pa makar to bilo samo procentualno.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 maj 2012, 13:32

edo_malesak je napisao/la:
seven je napisao/la:što se tiče posjete, ona je ostala ista kao i prije, ali je "problem" povećeanje kapaciteta stadiona, pa se čini da je sada manje ljudi na tribini, npr. 2000 kada dođe na tribine kapaciteta 1500 onda to izgleda ko šipak puno, ali sada na tribinama kapaciteta 3500 stadion izgleda poluprazan
To sto ti pricas ima nekog smisla, ali je nedvojbeno da se posjeta utakmicama smanjila i to poprilicno dosta. Prije par sezone "kolone" su isle od grada prema stadionu a vozila bila parkirana do Bekanove pumpe, sto vise nije slucaj. Jedino mi nije jasno koji je razlog nezainterisiranosti kod nasih gradjana. Pretposavljam da je razlog neambicioznost kluba. Ako je to razlog slabe posjete iskreno se nadam da ce to sljedece sezone biti drugacije i da cemo ponovo biti medju najposjecenijim stadionima u BiH pa makar to bilo samo procentualno.
1. kolona je i sada, bar je jučer bila kad sam ja išao na stadion,
2. nema parkiranih kola do pumpe, jer sada imamo i parking prostor kod stadiona koji pokupi većinu auta
3. istina posjeta je smanjena ali ne drastično (100-200 ljudi) za derbije, a za ostale utakmice tipa GOŠK više
4. jedan od razloga ove smanjene posjete je i neambicioznost kluba ali i to što je stadion sada tako uređen da nema šverca i ulaska bez karte, pa zato u onoj šumi imaš 100-tinjak ljudi

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 21 maj 2012, 13:50

2. nema parkiranih kola do pumpe, jer sada imamo i parking prostor kod stadiona koji pokupi većinu auta
3. istina posjeta je smanjena ali ne drastično (100-200 ljudi) za derbije, a za ostale utakmice tipa GOŠK više
4. jedan od razloga ove smanjene posjete je i neambicioznost kluba ali i to što je stadion sada tako uređen da nema šverca i ulaska bez karte, pa zato u onoj šumi imaš 100-tinjak ljudi
Prihvatit cu tvoje misljenje po tackama 1,2 i 4, ali 3 ne mogu nikako. Pa covjece prije dvije godine kad ja dolazio Zeljo, Sarajevo, Celik pa i Borac citav grad je bio na nogama i samo se o tome pricalo. Protiv Sarajeva i Zelje si imao 4000-5000 a na ostalim utakmicama bilo je po 2000 . Jucer na utakmici protiv Sarajeva nisi imao 2000, da ne spominjem posjetu protiv Goska, Leotara itd. na kojima jedva da si imao 1000. Dolazio sam iz Sarajeva da gledam Zvijezdu svaku utakmicu dok nije pocelo ovo srijeda- subota, jer sada ne mogu da uskladim sve to sa obavezama koje ovdje imam i vjeruj da sam duboko razocaran posjetom na tribinama a dobro vidim razliku izmedju posjede nekada i posjete sada a ona je poprlicno velika.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 maj 2012, 13:54

bice ba mnogi su se zasitili vec tri godine cilj opstanak e sad kada budemo ganjali evropu u nerednih par sezona bice i bolje posjete logicno je to.meni nije puno 5 km ali jest za mnoge iskreno ja da se pitam postavio bi kartu 2ili3km i bilo bi dosta vise raje pogotovo mladih i starijih ali dobro je to i ovako mnogi nam gledaju u leda sto se tice posjete

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 21 maj 2012, 13:57

edo_malesak je napisao/la:
Prihvatit cu tvoje misljenje po tackama 1,2 i 4, ali 3 ne mogu nikako. Pa covjece prije dvije godine kad ja dolazio Zeljo, Sarajevo, Celik pa i Borac citav grad je bio na nogama i samo se o tome pricalo. Protiv Sarajeva i Zelje si imao 4000-5000 a na ostalim utakmicama bilo je po 2000 . Jucer na utakmici protiv Sarajeva nisi imao 2000, da ne spominjem posjetu protiv Goska, Leotara itd. na kojima jedva da si imao 1000. Dolazio sam iz Sarajeva da gledam Zvijezdu svaku utakmicu dok nije pocelo ovo srijeda- subota, jer sada ne mogu da uskladim sve to sa obavezama koje ovdje imam i vjeruj da sam duboko razocaran posjetom na tribinama a dobro vidim razliku izmedju posjede nekada i posjete sada a ona je poprlicno velika.

nikada na Banji nije bilo 4- 5 hiljada, jer jednostavno fizički nije bilo moguće da bude toliko, stara tribina prima 1350 (ili tako nešto) i ona kocka na novoj tribini koja je tada bila samo gotova (480) a bez stolica možda i 600 i još par stotina okolo na travi sve ukupno 1350+600+300=2250 (zaokruži na 2300) od toga (podatak znam) je bilo prodatih karata 1873 (rekord protiv Sarajeva), ostali ušli džabe na neki način, jučer prodatih karata 1732 ne znam da li je nako ušao džaba, možda neka žena i dijete

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 21 maj 2012, 14:06

astra1922 je napisao/la:bice ba mnogi su se zasitili vec tri godine cilj opstanak e sad kada budemo ganjali evropu u nerednih par sezona bice i bolje posjete logicno je to.meni nije puno 5 km ali jest za mnoge iskreno ja da se pitam postavio bi kartu 2ili3km i bilo bi dosta vise raje pogotovo mladih i starijih ali dobro je to i ovako mnogi nam gledaju u leda sto se tice posjete
Sa tom cijenom od 2-3 KM rizikujes da ti posjeta ostane ista a da na kraju ne mozes pokrit troskove organizacije. Mislim da cijena od 5 KM nije previsoka i da je optimalna za nase uslove. Sumnjam da u Gradaccu ima osoba koje "zele" doci na utakmicu a da ne mogu izdvojit 10 KM u mjesecu za istu. Ukoliko ima takvih onda bi neko od predstavnika navijaca u ovom slucaju Fatko,kojem se izvinjavam sto ga prozivam, trebao sjesti i izloziti ovaj problem nekom od organa kluba koji je bavi financijama i pokusati pronaci resenje za ovakve osobe. Da li je to u vidu nekih jefitnih sezonskih iskaznica ili neceg drugog, nije ni bitno. Ipak imam taj stav da svi koje zele doci na utakmicu mogu izdvojiti 10-15 KM u mjesecu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.