I ako pogodim ovo zenim je :neo je napisao/la:Slobodna kao ptica u letu
1.U horoskopu Riba/Djevica
2.Austrija/Svicarska
3.23/24 godine
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ako pogodim ovo zenim je :neo je napisao/la:Slobodna kao ptica u letu
AgresivnoDjubre je napisao/la:I ako pogodim ovo zenim je :neo je napisao/la:Slobodna kao ptica u letu
1.U horoskopu Riba/Djevica Rak
2.Austrija/Svicarska Svicarska
3.23/24 godine 24
AgresivnoDjubre je napisao/la:I ako pogodim ovo zenim je :neo je napisao/la:Slobodna kao ptica u letu
1.U horoskopu Riba/Djevica
2.Austrija/Svicarska
3.23/24 godine
Znaci ipak cu je zaruciti.neo je napisao/la:AgresivnoDjubre je napisao/la:I ako pogodim ovo zenim je :neo je napisao/la:Slobodna kao ptica u letu
1.U horoskopu Riba/Djevica Rak
2.Austrija/Svicarska Svicarska
3.23/24 godine 24
ne varam majke mi, samo sam iskoristio fazon s brojevima u linku slikeAgresivnoDjubre je napisao/la:
P.S Ovaj povis vara.
Pa varas,ja sam to odradio na osjecaj.iVar je napisao/la:
ne varam majke mi, samo sam iskoristio fazon s brojevima u linku slikevidio datum rođenja, odredio i etE
Ja nisam htio da budem partibrejker..Consigliere je napisao/la:Nije vala nesto...
Steph je napisao/la:Ja nisam htio da budem partibrejker..Consigliere je napisao/la:Nije vala nesto...![]()
EdenHazard je napisao/la:monoloGe stani u red![]()
Ako ima ko zainteresovan da mu utopim ovu svoju ublehu od rodice, jedino je vadi sto je iz Austrije![]()
EdenHazard je napisao/la:monoloGe stani u red![]()
Ako ima ko zainteresovan da mu utopim ovu svoju ublehu od rodice, jedino je vadi sto je iz Austrije![]()
meni je ´ubleha´ puuuuno ljepsa od kabaste plavuse za kojom je pobudalilo po foruma.EdenHazard je napisao/la:Ako ima ko zainteresovan da mu utopim ovu svoju ublehu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.