delinjo je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Talijanski nba trio izbombardovao furiju

. Sa ovakvim procentima, čak i bez pravog centra, Talijani mogu jako daleko. Gasol i u 35. igra profesorski. Rudy i Chacho nisu bili na očekivanom nivou, Mirotić isto tako, doduše nabio je nekih poena u finišu. Na kraju Rudy lupa po labrnji, Pau se nagurava, ništa čudno, ništa neobično kad gube.
Hrvati očekivano.
Ne postoji prgavija reprezentacija...Rudy mi se zgadio odavno...a i ostali se furaju previse...zato im zelim sve najgore....4 mjesto i francusku odmah...i mrs kuci
Nemoj se zacudit da izbace Franke ako zavrse 4., ne vjerujem da ce im Francuzi dva puta na isti fazon uzet mjeru. Previse je namazana ta Furija, pogano je to.
@Belmin
Ma jest Enver strucnjak, nema tu sta al voli jaro paru, ne mozes mu to osporit
Sjecam se Mixera kako je igro jos dok sam dijete bio, pa majku j.e.b.o kakav je roling imo, zato su ga i prozvali mixer

On i Nihad strava talenti bili al bolji je Mix bio, sa 16 360 zakucavo ... Inace kad smo kod nasih talenata, imali smo mi jos Adelma i Danku, sjecam se da je Adelmo isto letio i drugov buraz sto je igro s njim (Ermin Suljic, mozda ga znas) mi prico da je mogo bas j.e.b.e.n.u karijeru imat da nije dijete sa 17 dobio