Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Re: Milan Đurić
Otac
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Druge ligeDevilsAdvocate je napisao/la:Otac
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
Lijepa solo akcija Dzure kod gola,ala Ibraka u svoje vrijeme,aferim

Samo rokaj Milane.
Ko nije vidio:
Golcina!
Ko nije vidio:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovaj momak je stvarno dobar igrac. Bas je steta sto gra u Serie B. Nadam se da ce vec na zimu promijeniti klub.
Ima jako dobru tehniku za svoju visinu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
hah sta ucini onom jadniku, a pazite reakciju igraca s brojem 28 :lol:
Cijeli dan mi se mota slika pred očima kako ga Milan večeras zabija po ulasku s klupe. Kontam baš da vidim kvotu na njega kad ono jedva da je išta veća nego na Vedu koji će ipak provesti veći dio tekme na terenu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ipak nije zabio, ali je bio ponajbliži. Prečka i jedna glavom direkt u Kurtou. Plus potencijalna asistencija Luliću pred kraj. Baš me zanima na kojem jeziku se obratio prljavom Felainiju, biće da je talijanski jer ga najbolje zna.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Onda mi svi govorimo talijanski jezik.Makanaky je napisao/la:Ipak nije zabio, ali je bio ponajbliži. Prečka i jedna glavom direkt u Kurtou. Plus potencijalna asistencija Luliću pred kraj. Baš me zanima na kojem jeziku se obratio prljavom Felainiju, biće da je talijanski jer ga najbolje zna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Duricka dobar! Da je poceo mozda bi ga i zabio! Mora, mora, moraaa vise igrati za repku!! Momak je mu*onja samo takav!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Medikament
- Kontakt:
Koji je fenomen onaj Fellaini. Vodi 4:0 u 90. minuti, srusi covjeka dobije zuti karton i jos se nastavi svadjat.

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Momak uvijek uradi ono sto najbolje zna. Zagradi, spusti loptu, bude opasan u skoku. Samo je nas hendikep sto on i Dzeko realno ne mogu biti tandem. U savremenom fudbalu njih dvojica ne mogu igrati zajedno. Lopte u prostor tesko ce prolaziti, jer realno nisu narocito brzi, nabijanje lopte ne ide tako da ostaje samo centarsutevi, a samo na centarsuteve se ne moze igrati. Ako protivnicka odbrana izlazi visoko (kao veceras gdje onaj celo sto je usao u repreznaciji Belgije govori da ostanu na centru), oni su beskorisni. Obojica, i skupa i pojedinacno. Da su pojedinacno upareni sa brzim napadacem, ili poluspicem koji je opasan po gol, to bi vjerujem bilo mnogo opasnije jer bi imali vise oruzja u nasem arsenalu.
Haha ako se dalo čitati s usana onda mogu pretpostavit šta mu je poručio. Nisam upratio, samo sam vidio da mu je imao šta reći.Monolog je napisao/la: Onda mi svi govorimo talijanski jezik.
A jeste ovo za tandem s Džekom tako. Gledajući tekmu uopšteno, nekako sam dojma da bi oni momci s Kirin kupa barem gol uvalili. I to ne u vlastitu mrežu.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jak je momak sa glavom,snazan sve je to ok... ali da nam ulazi igrac iz serije b kao neki svetac neki spasioc, to ja mislim dosta govori o nasoj repki o nasem stilu fudbala i u kakvom smo stanju trenutno...
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Taj momak jedini napravi nešto konkretno.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pa to je dokaz u kakvoj smo Banani
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- JohnCleese
- Kontakt:
Odlicna partija.
Veliki udio kod prvog gola
Veliki udio kod prvog gola
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nula. Drugoligaš.
- invincible1921
- Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Nogom ne zna ni u tramvaj uc ...armin dju je napisao/la:Meni nije jasno kako ovakav momak trune u seriji B jos uvjek? Pa momak nista losiji od dzeke sadasnjeg, jeste sporiji jer je veci i tezi, zato ima bolji skok, i gradju, tehnika je tu negdje. Ne znam, ako je ikog trebala reprezentacija prodati onda je to Milan, jedino sad ko mu je menadzer....cuj bolji od dzeke
![]()
e sta sve neccu procitat
![]()
![]()
=\_1921_/=