FK Velež (opšte diskusije)

solinas
Kontakt:

Re: FK Velež (opšte diskusije)

Post Postao/la solinas » 05 apr 2016, 13:38

Cocaine je napisao/la:Velez je imao skor prvih osam kola osam pobjeda i na polusezoni je drugom bjezao 12 bodova. Velez se posteno vratio u PL isto kao sto cemo se vratiti opet. Ako ovo nije silovanje kroz istoriju onda ne znam sta je. Taman sam se okanio provociranja ali kemo mi daje inspiraciju da cupam argumente i statistike i ponizavam vas,yebiga zahvalite se njemu. Jos kad nadodamo 50ak navijaca u borbi za tituu sa placenim prevozom pocesem se po jajima i nasmijem
Ja tebi izbaci statistiku ti opet o silovanju ko pokvarena ploca **** ga ti.
Tako i ja isto kazem Sloboda je usla posteno.
I mani price o silovanju,jer ukupna statistika kaze da imate par pobjeda vise.
I Sloboda je Crvenu Zvijezdu ispracala nekoliko puta sa 3,4 ili cak 5 komada ali bilo bi suludo pricati o silovanju CZ na Tusnju.
Ti vidis ono sto zelis i cujes.
600 momaka bilo je na kosevu,oko 250 u BL,200 u Zenici,150 mozda i jace ba Grbavici ima koliko ima ide koliko ide,kakva je situacija u najsiromasnijem kantonu dobro je.
Bez obzira na sve oko Veleza koliko pises o nekom juznjackom mentalitetu i ljubavi za Velez raji po cjelom svijetu i tolikoj lozioni za vikend rodjendan RA lider na tabeli i opet vas doslo 200 -tinjak.
Za rodjendan takve grupe kakvom vas pretstavljas to je bruka.
I opet mozemo tako do sutra ali....
Stvarnost je drugacija drzava u kurcu Mostar u kurcu kao i Tuzla.Ono malo zaljubljenika u BH fudbal na bilo kojem stadionu zasluzuje Respekt pa borili se za opstanak ili titulu.
Sloboda se godinama borila za opstanak pa je bio pun stadion uvjek u vrhu po posjeti.
Sadasnji odziv je takav iz drugih razloga manje fudbalskih i ti to znas dobro.nebitno.
Dabogda se dva kluba srela i odigrala utakmicu pred 15 000 ljudi pa neka pobjedi ko pobjedi.
Akobogda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 05 apr 2016, 14:18

solinas je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Velez je imao skor prvih osam kola osam pobjeda i na polusezoni je drugom bjezao 12 bodova. Velez se posteno vratio u PL isto kao sto cemo se vratiti opet. Ako ovo nije silovanje kroz istoriju onda ne znam sta je. Taman sam se okanio provociranja ali kemo mi daje inspiraciju da cupam argumente i statistike i ponizavam vas,yebiga zahvalite se njemu. Jos kad nadodamo 50ak navijaca u borbi za tituu sa placenim prevozom pocesem se po jajima i nasmijem
Ja tebi izbaci statistiku ti opet o silovanju ko pokvarena ploca **** ga ti.
Tako i ja isto kazem Sloboda je usla posteno.
I mani price o silovanju,jer ukupna statistika kaze da imate par pobjeda vise.
I Sloboda je Crvenu Zvijezdu ispracala nekoliko puta sa 3,4 ili cak 5 komada ali bilo bi suludo pricati o silovanju CZ na Tusnju.
Ti vidis ono sto zelis i cujes.
600 momaka bilo je na kosevu,oko 250 u BL,200 u Zenici,150 mozda i jace ba Grbavici ima koliko ima ide koliko ide,kakva je situacija u najsiromasnijem kantonu dobro je.
Bez obzira na sve oko Veleza koliko pises o nekom juznjackom mentalitetu i ljubavi za Velez raji po cjelom svijetu i tolikoj lozioni za vikend rodjendan RA lider na tabeli i opet vas doslo 200 -tinjak.
Za rodjendan takve grupe kakvom vas pretstavljas to je bruka.
I opet mozemo tako do sutra ali....
Stvarnost je drugacija drzava u kurcu Mostar u kurcu kao i Tuzla.Ono malo zaljubljenika u BH fudbal na bilo kojem stadionu zasluzuje Respekt pa borili se za opstanak ili titulu.
Sloboda se godinama borila za opstanak pa je bio pun stadion uvjek u vrhu po posjeti.
Sadasnji odziv je takav iz drugih razloga manje fudbalskih i ti to znas dobro.nebitno.
Dabogda se dva kluba srela i odigrala utakmicu pred 15 000 ljudi pa neka pobjedi ko pobjedi.
Akobogda.
Opet mlataras jezikom bezveze,osjetljiv si na na nas zestoko ali **** nije ti lahko kad znas da je nas klub veci i poznatiji od tvog u cijelom svijetu
#musvdg

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 apr 2016, 19:38

pastrmka sta mislis o podmicivanju igraca Veleza od FKS koliko ima istine u tome?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 07 apr 2016, 20:28

Probisvjet je napisao/la:pastrmka sta mislis o podmicivanju igraca Veleza od FKS koliko ima istine u tome?
Nisu podmicivani nego su premirani bez znanja kluba. Nije to isto. Slomit im i ruke i noge isto kao sto bi trebali vasi Asmiru za pare koje nije dobio jer igraci nisu pojma imali a sigurno su ložu dobili da moraju poginut za Slobodu protiv Obarske

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2016, 20:40

Cocaine je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:pastrmka sta mislis o podmicivanju igraca Veleza od FKS koliko ima istine u tome?
Nisu podmicivani nego su premirani bez znanja kluba. Nije to isto. Slomit im i ruke i noge isto kao sto bi trebali vasi Asmiru za pare koje nije dobio jer igraci nisu pojma imali a sigurno su ložu dobili da moraju poginut za Slobodu protiv Obarske
Ko ti kaze da igraci Slobode nisu dobili premiju :?:
Cuj slomiti Azmiru ruke i noge. :facepalm:
Samo za pobjedu protiv Radnika premija je bila 15 000.
Toliko igraci Veleza nisu vidjeli za polusezonu.
Za dvije pobjede protiv Sarajeva 30 milja.
Cuj ruke mu Slomiti....
Trebaju mu dupe ljubiti. ;)
Igraci su dobili svaku platu i svaki bonus. ..
Moze nam se.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 07 apr 2016, 20:45

Daj bola veze nemas asmir konto dvajes milja u pavijadže. Cuj 30 milja premije protiv rajvoSa. Stvarno nisi upucen. Jos vam igraci nisu dobili plate za februar

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2016, 20:49

Cocaine je napisao/la:Daj bola veze nemas asmir konto dvajes milja u pavijadže. Cuj 30 milja premije protiv rajvoSa. Stvarno nisi upucen. Jos vam igraci nisu dobili plate za februar
:urnebes: :urnebes:
Ti nisi normalan. :tokralju:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 07 apr 2016, 20:58

solinas je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Daj bola veze nemas asmir konto dvajes milja u pavijadže. Cuj 30 milja premije protiv rajvoSa. Stvarno nisi upucen. Jos vam igraci nisu dobili plate za februar
:urnebes: :urnebes:
Ti nisi normalan. :tokralju:
Nemoj da kenjaš krleža do juče ste imali humanitarni broj za klub da kupite lopte a sad mi pises o nekoj bahatosti i veležovim primanjima :urnebes: :urnebes: bježi tamo

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 apr 2016, 21:01

Nisi ti dobar nikako.
Cuj nema plata od februara.
Zaobidji me bogati.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 07 apr 2016, 21:18

a zasto red army suti nakon prozivanja onog supka iz olimpika gracica...treba mu otici sada na otoku i j..... mu m....

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 07 apr 2016, 21:30

Istina je 100%, necu ljudima da pisem po temi svasta a i pitari ce se navaliti ako napisem javno, mogu ti sve preko pp ispricati detalje

High

Post Postao/la High » 07 apr 2016, 21:39

Znate li datum odigravanja utakmice protiv nas? Obradujte me i recite mi da je nedjelja, da bude roštilj u Čelebićima. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 apr 2016, 23:10

Gostujući u Dnevniku TV1, mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić prokomentirao je, između ostalog, mogućnost povratka Veleža pod Bijeli brijeg.

“Vidjeli ste da se gradonačelniku ne spočitava zašto Velež ne igra pod Bijelim brijegom, jer sam ja smogao snage i prije pet, šest godina ponudio upravi Veleža da igraju pod Bijelim brijegom. Oni su mi rekli da bi više voljeli napraviti tribinu pod Vrapčićima nego da idu Pod Bijeli brijeg. Rekao sam da to može, ali da ne izlaze u javnost sa tezom da im gradonačelnik ne da da igraju Pod Bijelim brijegom. Rekli su da me nikada neće prozvati, samo da im se napravi tribina. Grad im je napravio tribinu”, ispričao je za TV1 gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Istina?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 apr 2016, 23:16

amar009 je napisao/la:a zasto red army suti nakon prozivanja onog supka iz olimpika gracica...treba mu otici sada na otoku i j..... mu m....
:lol: :lol: :lol: :lolno: :crazy:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 apr 2016, 00:37

wobly92 je napisao/la:Gostujući u Dnevniku TV1, mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić prokomentirao je, između ostalog, mogućnost povratka Veleža pod Bijeli brijeg.

“Vidjeli ste da se gradonačelniku ne spočitava zašto Velež ne igra pod Bijelim brijegom, jer sam ja smogao snage i prije pet, šest godina ponudio upravi Veleža da igraju pod Bijelim brijegom. Oni su mi rekli da bi više voljeli napraviti tribinu pod Vrapčićima nego da idu Pod Bijeli brijeg. Rekao sam da to može, ali da ne izlaze u javnost sa tezom da im gradonačelnik ne da da igraju Pod Bijelim brijegom. Rekli su da me nikada neće prozvati, samo da im se napravi tribina. Grad im je napravio tribinu”, ispričao je za TV1 gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Istina?
Naravno da je istina, a to zna vjerojatno svaki građanin Mostara, bez obzira za koga navijao ili koje nacionalnosti bio.Ali se to tako vješto skriva od BH medija proteklih godina da mnogi misle, i vjerojatno će takvog mišljenja uvijek biti, da u gradu postoji jedna velika žrtva i jedan kolektiv koji će, bez obzira na sve uspjehe posljednjih godina, uvijek biti predstavljen kao nešto manje vrijedno i destruktivno...

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 08 apr 2016, 01:44

Mi cemo ako treba srusit tribinu,skupit i vratit pare gradu jer to nije stav mostaraca veležovaca nego par ljudi koji su uzeli dobre pare. Bez generaliziranja stvari jer to nije stav onih kojim Velež kroz vene tece. Taj stadion su izgradili nasi ocevi i mi smo previse vezani za njega da bi ga se lako odrekli. Opet kazem ne zanimaju nas tajni dogovori bez znanja javnosti i isplivavanje nekih prica nakon par godina. Ja to tek sada cujem. Idemo rusit tribinu i vratit pare gradu. Skupit cemo nije problem. Ta nije Velež par lopova iz prijašnjih uprava koji bi prodali majku i koji su ga doveli u ovo stanje. Velež smo svi mi

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 08 apr 2016, 09:00

johnnyyK je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:Gostujući u Dnevniku TV1, mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić prokomentirao je, između ostalog, mogućnost povratka Veleža pod Bijeli brijeg.

Istina?
Naravno da je istina, a to zna vjerojatno svaki građanin Mostara, bez obzira za koga navijao ili koje nacionalnosti bio.Ali se to tako vješto skriva od BH medija proteklih godina da mnogi misle, i vjerojatno će takvog mišljenja uvijek biti, da u gradu postoji jedna velika žrtva i jedan kolektiv koji će, bez obzira na sve uspjehe posljednjih godina, uvijek biti predstavljen kao nešto manje vrijedno i destruktivno...
Jel ti hdz pomogo da napises ovo ili vam pomazu samo kad kamenja farbate ?
#musvdg

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 apr 2016, 09:57

Cocaine je napisao/la:
:stop: Onda sam ja dosta saobracajnih policajaca premirao, pa i doktora. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 08 apr 2016, 10:33

Stadion u zamjenu za tribinu. Sve je receno.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 08 apr 2016, 10:44

Probisvjet je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
:stop: Onda sam ja dosta saobracajnih policajaca premirao, pa i doktora. :urnebes:
Pa majka mu stara ne moram brato tebi kenjcu objasnjavati šta je premija a šta mito. Ne mozes mitom nazvati nagradu za koju se nezna ishod i za koju se moras potruditi ali mozes premirati u slucaju ostvarenja. Problem je sto su igraci te premije za pobjede uzimali bez znanja kluba sto je malo kurvanjski i od ovog ko je premirao.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.