Ja tebi izbaci statistiku ti opet o silovanju ko pokvarena ploca **** ga ti.Cocaine je napisao/la:Velez je imao skor prvih osam kola osam pobjeda i na polusezoni je drugom bjezao 12 bodova. Velez se posteno vratio u PL isto kao sto cemo se vratiti opet. Ako ovo nije silovanje kroz istoriju onda ne znam sta je. Taman sam se okanio provociranja ali kemo mi daje inspiraciju da cupam argumente i statistike i ponizavam vas,yebiga zahvalite se njemu. Jos kad nadodamo 50ak navijaca u borbi za tituu sa placenim prevozom pocesem se po jajima i nasmijem
Tako i ja isto kazem Sloboda je usla posteno.
I mani price o silovanju,jer ukupna statistika kaze da imate par pobjeda vise.
I Sloboda je Crvenu Zvijezdu ispracala nekoliko puta sa 3,4 ili cak 5 komada ali bilo bi suludo pricati o silovanju CZ na Tusnju.
Ti vidis ono sto zelis i cujes.
600 momaka bilo je na kosevu,oko 250 u BL,200 u Zenici,150 mozda i jace ba Grbavici ima koliko ima ide koliko ide,kakva je situacija u najsiromasnijem kantonu dobro je.
Bez obzira na sve oko Veleza koliko pises o nekom juznjackom mentalitetu i ljubavi za Velez raji po cjelom svijetu i tolikoj lozioni za vikend rodjendan RA lider na tabeli i opet vas doslo 200 -tinjak.
Za rodjendan takve grupe kakvom vas pretstavljas to je bruka.
I opet mozemo tako do sutra ali....
Stvarnost je drugacija drzava u kurcu Mostar u kurcu kao i Tuzla.Ono malo zaljubljenika u BH fudbal na bilo kojem stadionu zasluzuje Respekt pa borili se za opstanak ili titulu.
Sloboda se godinama borila za opstanak pa je bio pun stadion uvjek u vrhu po posjeti.
Sadasnji odziv je takav iz drugih razloga manje fudbalskih i ti to znas dobro.nebitno.
Dabogda se dva kluba srela i odigrala utakmicu pred 15 000 ljudi pa neka pobjedi ko pobjedi.
Akobogda.