Grijesis ,bila je Slavija i u tezim krizama pa se vadila . A vadila se zahvaljujuci radu i entuzijazmu a bogami i kvalitetu igraca i trenera .Ocigledno da je u zadnje vrijeme neko izgubio kompas : Poslije vanzemaljskog rezultata u nprosloj godini ,megalomanski nerealni ciljevi ;Nekorektno smjenjivanje uspjesnog trenera( Erbez) ;los izbor novog trenera (Odovic);tuce igraca na trenizima ;zakasnjela smjena Odovica ; teska materijalna situacija ;neuspjela skupstina i neuspjeli izbor novih clanova uprave ;odlazak ,koji jos traje ,velikog broja standardnih igraca (Spalevic ,Bakovic,Arsenijevic,Gruzijac ,Vucina ,Lucic,Tadovic ......)sve starteri a kazu da je veliko pitanje za Regoju ,Stankovica ,Papaza,Jovanovica.....Neka ti je sa srecom Gutovicu sa ovakvom ekipom i ocigledno nesposobnim rukovodstvom . Ovakve greske mogu praviti samo laici i nesposobnjakovici ...Ali spasice se Slavija samo bez ovih laika i mesetara !!!!!!!Dialiba je napisao/la:Slavija naredne sezone jedan od glavnih kandidata za ispadanje... koliko mogu da primijetim pucaju po svim šavovima od igračkog kadra do vrha i uprave klubaIspravite me ako griješim...
FK Slavija
Re: FK Slavija

jbm,ako je ovo elektronski semafor.

Isto kao oni za MLB.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Kakav je igrac Arsenijevic ?
Perverzan,zasigurno jedan od najboljih desnih bekova u ligi.Dovoljan pokazatelj za to je da je trebao potpisati za Partizan zimus ali oni dovedose drugog beka.posle toga trebao preci u Spartak Nalchik ali se povredio na njihovom treningu zbog cega je propusteo ovu sezonu u Slaviji.Sada kakav ce biti posle ove povrede pitanje je,no radi se o strasnom desnom beku.odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Arsenijevic ?
-
- Kontakt:
Hvala na info,bio je jutros na Kosevu na treningu i izgleda da ce potpisati pa me interesovalo.Devil je napisao/la:Perverzan,zasigurno jedan od najboljih desnih bekova u ligi.Dovoljan pokazatelj za to je da je trebao potpisati za Partizan zimus ali oni dovedose drugog beka.posle toga trebao preci u Spartak Nalchik ali se povredio na njihovom treningu zbog cega je propusteo ovu sezonu u Slaviji.Sada kakav ce biti posle ove povrede pitanje je,no radi se o strasnom desnom beku.odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Arsenijevic ?
Koliko sam cu o i Jovanovic vam je na pragu prelaska,tako bar pricaju.odsutraopetultra je napisao/la:Hvala na info,bio je jutros na Kosevu na treningu i izgleda da ce potpisati pa me interesovalo.Devil je napisao/la:Perverzan,zasigurno jedan od najboljih desnih bekova u ligi.Dovoljan pokazatelj za to je da je trebao potpisati za Partizan zimus ali oni dovedose drugog beka.posle toga trebao preci u Spartak Nalchik ali se povredio na njihovom treningu zbog cega je propusteo ovu sezonu u Slaviji.Sada kakav ce biti posle ove povrede pitanje je,no radi se o strasnom desnom beku.odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Arsenijevic ?
Nasao sam jutros spisak u novinama koji su igraci dosli na pripreme:
Bojan REgoje,Predrag Papaz,Vlastimir Jovanovic,Goran Popovic,Goran Simic,braca RAdovanovic,Miljan Radonja,Ognjen Sehovac,Marko Perisic,Ognjen Todorovic,Nemanja Seslija,Bojan Jamina,Nemanja Pusara,Dejan Djogo,Ivan Stankovic,Damir BEsirevic,Aleksandar Micic,Stefan Tesanovic,Marko Koprivica,Dino Begic,Meris Pasalic,Mladen Lemez,Milinkovic,Njegus,te na probi su Marko Mirosavljevic,Predrag Pejcinovic,Darko Petrovic.
A neopravdano odsutni Djordje i Marko Lackanovic.
E sada neka mi neko detaljnije kaze ako zna ko su ovi igraci.
Mislim da sam ovoga Micica gledao jednom na Bozicnom tuniru ali nisam siguran.
A Lemez i Milinkovic verovano idu na koledz u SAD.
Goran Popovic,zar on nije potpisao za Borac?Ako nije on bi mogao biti odlicno pojacanje.
Marko Mirosavljevic i Predrag Pejcinovic su dosli iz Omladinca(Banovci)
koliko sam sad procitao,a Darko Petrovic iz Loznice.
Takodje jbm ako ja vidim golmana na ovome spisku osim ako nije neko od boldovanih.
edit:Nasao sam golmane:Dujkovic,Maric,Tomovic,Kulina.
Bojan REgoje,Predrag Papaz,Vlastimir Jovanovic,Goran Popovic,Goran Simic,braca RAdovanovic,Miljan Radonja,Ognjen Sehovac,Marko Perisic,Ognjen Todorovic,Nemanja Seslija,Bojan Jamina,Nemanja Pusara,Dejan Djogo,Ivan Stankovic,Damir BEsirevic,Aleksandar Micic,Stefan Tesanovic,Marko Koprivica,Dino Begic,Meris Pasalic,Mladen Lemez,Milinkovic,Njegus,te na probi su Marko Mirosavljevic,Predrag Pejcinovic,Darko Petrovic.
Goran Popovic,zar on nije potpisao za Borac?Ako nije on bi mogao biti odlicno pojacanje.
Marko Mirosavljevic i Predrag Pejcinovic su dosli iz Omladinca(Banovci)

Takodje jbm ako ja vidim golmana na ovome spisku osim ako nije neko od boldovanih.
Ovo je clanak iz novina povodom odlazaka.Slaviju je za sada napustilo devet igrača iz prošle godine. Napadački dvojac, Spalević - Baković preselio se u Radnički iz Kragujevca, golman Mladen Lučić je prešao u Olimpik iz Sarajeva, mladi Nedim Oglečevac je potpisao za Šibenik, dok je Nikola Odović u Željezničaru. Ovom spisku treba dodati još Lavanija Kutaliju, Branislava Arsenijevića, Vučinu Šćepanovića i Đorđa Tadića, a odlazak su najavili još Vukašin Benović i Zvjezdan Stanić, a na prozivci su, bez obrazloženja, izostali i Đorđe i Marko Lackanović. Status Milana Milinkovića i Mladena Lemeza (školovanje u Americi), te Veselka Njeguša, još nije riješen.
gdje ce slavija igrati svoje domace utakmice,na grbavici ili u lukavici,zanima me posto vam drugo kolo gostujemo?
obraduj me i reci grbavica
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Hahaha papane mozda cete i vi igrati na Grbavici protiv Celika ??? Zar ne znas da ste na Kosevu podstanari a da je grad stadion pripremio za 31 kada ce biti koncert velikog MANIJAKA Zdravka Colica, tako da cete i vi vjerovatno izletiti cifru da igrate na Grbavica hahahHairlija je napisao/la:gdje ce slavija igrati svoje domace utakmice,na grbavici ili u lukavici,zanima me posto vam drugo kolo gostujemo?

Cisto sumnjam da ce se na Grbavici,jer nevidim razlog za to osim da nesta ne rade na stadionu.Mada ne verujem u to.
Kad se igraju prva dva kola kog datuma da vidim hocu li biti ovde da gledam?
Kad se igraju prva dva kola kog datuma da vidim hocu li biti ovde da gledam?
Ma problem stadiona u Lukavici je nedostatak 3000 (minimum) stolica .
Pa zar na onoj "glavnoj" tribini nema 3000 strolica????
Mislim da ima,ako su one iza golova po 1500 kako kazu onda ova mora imati oko 4000.-A- je napisao/la:Ma problem stadiona u Lukavici je nedostatak 3000 (minimum) stolica .
-
- Kontakt:
Mislim da prije svega to navijaci Zelje u koje spadam i ja nece dozvoliti da Slavija igra na Grbavici,a sto se tice vase ekipe mislim da ste uz drinu i velez najveci kandidati za ispadanje
Devil je napisao/la:Nasao sam jutros spisak u novinama koji su igraci dosli na pripreme:
Marko Mirosavljevic i Predrag Pejcinovic su dosli iz Omladinca(Banovci)koliko sam sad procitao,a Darko Petrovic iz Loznice.
Marko Mirosavljevic ima 20 godina,izdanak je omladinske skole Zemuna,igra veznog,proglasen za najboljeg igraca Opstine Stara Pazova. Evo nekih njegovih poteza
Je li istina da je Bojan Puzigaca dosao u Slvaiju,neki crnac,neki Nemac i neki Enrike?Tako sam cuo danas ali niko nista vise ne zna.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Crnac se zove Enrike.Dolazi iz Dominikanske Republike.Bio je na probi u Slaviji i prosao.Uprava ga zeli zadrzati,ali imaju nekih problema oko papirologije pa se ne zna da li ce potpisati.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Opa,sve se nema a Dominikanci se dovode.Jos kada bi bio brz kao Felix Sanchez gde bi mu bio kraj.FK Sarajevo je napisao/la:Crnac se zove Enrike.Dolazi iz Dominikanske Republike.Bio je na probi u Slaviji i prosao.Uprava ga zeli zadrzati,ali imaju nekih problema oko papirologije pa se ne zna da li ce potpisati.
Nego od momaka koji prate Partizan cuo sam da dolazi Kosoric na pozajmicu.
Ja moram s.... ali Milose dragi odluci na kojem jeziku pises da Te lakse razumijemo,Teodosic Milos je napisao/la:Imaju dvojica crnaca....jedan je dosao u Istocno Sarajevo,dok je drugi zadrzan na granici...zbog nekih papira...ali to ce se najvjerovaznije rijesiti....sto se tice gore navedenog kazu da je veoma dobar igrac....a sto se tice tog drugog samo brz i prosjecan igracFK Sarajevo je napisao/la:Crnac se zove Enrike.Dolazi iz Dominikanske Republike.Bio je na probi u Slaviji i prosao.Uprava ga zeli zadrzati,ali imaju nekih problema oko papirologije pa se ne zna da li ce potpisati.
malo ekavice(ovde)malo vise ijekavice(procitaj svoje zadnje postove)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ne ljuti se odmah
Prvaci SRBIH :1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.