Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Joj ljudi povrede me satraše 9 igrača od tog 7 prvotimaca van ekipe, imo pripreme, imo fitness very high i opet ništa 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne znam kakva ti je situacija sa individualnim treninzima, i meni se tako desavalo. I onda poceli igraci izrazavati negodovanje i smanjim im individualne treninge.Heller je napisao/la:Joj ljudi povrede me satraše 9 igrača od tog 7 prvotimaca van ekipe, imo pripreme, imo fitness very high i opet ništa

Je li se vama desava da vam pa gotovo svaku utakmicu bude ponisten jedan gol?

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Ofsajda 10+ po meču, sad zavisi dosta od role špica, meni je poacher/treq i oni su pocesto u u ofsajduSoooE7 je napisao/la:Ne znam kakva ti je situacija sa individualnim treninzima, i meni se tako desavalo. I onda poceli igraci izrazavati negodovanje i smanjim im individualne treninge.Heller je napisao/la:Joj ljudi povrede me satraše 9 igrača od tog 7 prvotimaca van ekipe, imo pripreme, imo fitness very high i opet ništa![]()
![]()
Je li se vama desava da vam pa gotovo svaku utakmicu bude ponisten jedan gol?![]()
Nullius in verba
Uglavnom su TM i advanced f.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
- prasovic89
- Kontakt:
Nisam ponavljao naninog mi rahmeta
Prodam Gudjohnsena u zimskom prelaznom roku i tačno se osjeti drastičan pad u koncentraciji. Na polusezoni samo 2 gola primio
http://pokit.org/get/img/08a4f41fe4e6d1 ... 13e961.jpg
EDIT : Željo je ispao u 1. sezoni, valjda će se uspjeti vratiti

http://pokit.org/get/img/08a4f41fe4e6d1 ... 13e961.jpg
EDIT : Željo je ispao u 1. sezoni, valjda će se uspjeti vratiti

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
odbijen razgovor sa Shakhtarom, od Karlsruhera zelim napraviti stabilnog Bundesligasa.
Dan prije sejva nestane memorije zatvori se ****
sejv svakih godinu
ovo s povredama stvarno nije normalno.

Nullius in verba
Zaista je nerealna BIH liga, tj takva napravljena od strane kretarora. Od samih igraca, pa do timova. Cuj zeljo da ispadne, ili da neki igrac iz BHPL ode u lige petice samo tako, ili cak da dobiju astronomske ponude arapa.
Nerealno, nema fajde igrati!
- prasovic89
- Kontakt:
Šta fali što je Željo ispao
Igrica je jbt, nije Modriča Maxima ili Brotnjo 

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
U 2015 godini ispao? Hajd da je 2020 i neka.
Pa dovede loseg menadžera, proda 2-3 igraca (ostali su prosjek i ispod) i eto ti ispadanjaLvG je napisao/la:U 2015 godini ispao? Hajd da je 2020 i neka.
Joj debilizama Bureković i Bevab traže po 5-6 hiljada eura sedmično

Nullius in verba
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kod mene je na FM 14 u dvije karijere oba puta ispadao u prvoj sezoni.LvG je napisao/la:U 2015 godini ispao? Hajd da je 2020 i neka.
1946
Pa opet kazem, to je do kreatora (ne oficijalnih) BIH lige. Hajd' nek 'ajduk, ili Rijeka ispadnu tek tako. Malo sutra.
Kod mene je na 12ci Hajduk u prve dvije sezone prodavo najbolje, dovodio debile i u 3 ili 4 redovno ispadoLvG je napisao/la:Pa opet kazem, to je do kreatora (ne oficijalnih) BIH lige. Hajd' nek 'ajduk, ili Rijeka ispadnu tek tako. Malo sutra.

Nullius in verba
ovo je itekako debilno, s reputacijom lige koja je kakva jeste, dobiti neke cifre od 8-10 milionaLvG je napisao/la:Zaista je nerealna BIH liga, tj takva napravljena od strane kretarora. Od samih igraca, pa do timova. Cuj zeljo da ispadne, ili da neki igrac iz BHPL ode u lige petice samo tako, ili cak da dobiju astronomske ponude arapa.

hajd da vidimo ko će dogurati do 2030-te 

Šta mislite ljudi, mogu kupit Mihojevica iz Sarajeva a 650k, mada imam vec 4 kvalitetna stopera, on bi bio 2,3 il cak 4, al time bi Sarajevu pokpio najboljeg igraca i oslabio ih, sta mislite. Btw neki recept da uvaljam Spikica kome 

Nullius in verba
- prasovic89
- Kontakt:
Daj mi SS Mihojevića ako ti nije mrsko, meni je on 4. opcija, sezonu i po bio na posudbiHeller je napisao/la:Šta mislite ljudi, mogu kupit Mihojevica iz Sarajeva a 650k, mada imam vec 4 kvalitetna stopera, on bi bio 2,3 il cak 4, al time bi Sarajevu pokpio najboljeg igraca i oslabio ih, sta mislite. Btw neki recept da uvaljam Spikica kome

EDIT : Šta mislite za Gavrića

http://pokit.org/get/img/67f14412d99e0d ... 19d2d0.jpg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.