Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 mar 2012, 15:33

dilajla je napisao/la:Brate, izgleda ko da su putari što obilježavaju cestu prešli preko njega i onako usput, po njemu prosuli lanjsko ulje iz friteze.
Gledam, bilo je čisto, ali smanjivao na tinypic pa mrljava sad... U međuvremenu formatirao disk i otišla "čista" verzija :roll: ...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 mar 2012, 12:15

mozda malo off-topic, ali gledam ponovo na glavnoj stranici "osvojite dres repke", i svaki put se pitam, dali mi uopste imamo dres ? koji je to nas orginal dres ? gdje ti "betovi" nabavljaju dres ? bez zahebancije :?

postali smo kolko tolko ozbiljna repka, dobijamo taj trening centar za repku, travnjak na Bilinom se mjenja, Kosevo stolice, ovo ono, samo ovaj famozni dres nigdje nabaviti :?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 01 apr 2012, 11:56

slika

Evo ga jedan meni prelijep :D

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 01 apr 2012, 12:44

Nije loše, zanimljivo... btw. gdje/kako pravite ove dresove? ;)
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 apr 2012, 12:47

photoshop, ja mislim
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Ibischa
Kontakt:

Post Postao/la Ibischa » 01 apr 2012, 13:05

Dres Liverpool-a,sa grbom BIH

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 01 apr 2012, 13:16

black64 je napisao/la:slika

Žutu traku umjesto crne.
Hayley <3

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 20 apr 2012, 11:09

Bože dragi...

[youtube][/youtube]
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 jun 2012, 22:47

Ovi iz leĐie koji su to cigani za nepovjerovat... uhljupi su nam svaku mogucu garnituru poslali, ali naravno sve one isfurane da kazem i one neke po njihovom izboru, samo usiju grb i daj Bosancima po bubrege. Fuj, daj Boze da vise zamjenimo sa nekom renomiranim brendom... jednostavno ovi dresovi sto nam daju su fuj i po kvaliteti i po dizajnu...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 jun 2012, 23:00

black64 je napisao/la:slika

Predobar, al' baš što neko iznad mene reče, umjesto crne trake žuta. I ovaj dres je odličan !
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 02 jun 2012, 23:02

gdje se moze kupiti dres reprezentacije via kredit?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2012, 04:13

Vrlo cudna situacija sa ovim dresovima. Svaka utakmica novi dresovi. A znalo je se desit i da igramo sa starim logom legeae. Bog zna kakav mi ugovor imamo s njima. Sigurno da primamo puno manje nego sto bi trebali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 jun 2012, 11:22

Cartman je napisao/la:Vrlo cudna situacija sa ovim dresovima. Svaka utakmica novi dresovi. A znalo je se desit i da igramo sa starim logom legeae. Bog zna kakav mi ugovor imamo s njima. Sigurno da primamo puno manje nego sto bi trebali.
Ma šta te ima čudit', ovaj ugovor je sastavio Uške. Što znači, dobro mi ikako imamo dresove za utakmice. Očigledno Komitet ne može finansijski podnijet raskid ugovora sa Legea-om, to je Uške zacementir'o, tako da do 2014. nećemo sigurno mijenjati sponzora opreme. Strpimo je još godinu i po. :D

Bosanac225
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac225 » 03 jun 2012, 11:51

Najgore ce biti ako i tada dodje neki novi uske pa opet usere stvari i potpise takav ugovor, a nesto sumnjam da ce ovaj komitet ostat do tada iako ne bih imao nista protiv jer od ivice osima ne mozes sigurno nac bolje rjesenje.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 03 jun 2012, 12:12

ja bih samo volila vidjeti taj ugovor i sta pise u njemu, jer mi je necuveno da se potpise ugovor gdje mi koristimo dresove iz njihove genericke proizvodne linije, pa makar da nam dizajniraju dresove maksuz za repku, da to lici na nesto.

ovako nema konstante, ne daj boze da se odigra niz od tri utakmice u istim dresovima.
...

Bosanac225
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac225 » 03 jun 2012, 12:21

Meni nije jasno zar je moguce imati toliko los ugovor da ne mogu napraviti normalne dresove? Niko ne trazi vrhunske od njih, ali neke normalne bi bilo lijepo imati. Jesu legea al nisu fang sang peng veng. Mogli su srediti da barem normalne imamo. Covjece, sve repke mijenjaju dresove jednom u godini-dvije i o tome prakticno svi pisu pa i u novinama, a mi gori od najgorih.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 jun 2012, 12:54

panties je napisao/la:ja bih samo volila vidjeti taj ugovor i sta pise u njemu, jer mi je necuveno da se potpise ugovor gdje mi koristimo dresove iz njihove genericke proizvodne linije, pa makar da nam dizajniraju dresove maksuz za repku, da to lici na nesto.

ovako nema konstante, ne daj boze da se odigra niz od tri utakmice u istim dresovima.
Igrali smo protiv Brazila, Irske i Meksika u dresovima istog dizajna koliko sam mogao primijetiti...

Bosanac225
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac225 » 03 jun 2012, 13:04

Ja sam mislio da ce nam biti domaci (a i jesu najmanje sranje medju sranjima) oni plavi sa zutim linijama. Cak su se masovno poceli i prodavati na cestama i tako to. Al ocigledno i njih samo jednu tekmu nosili...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 jun 2012, 13:15

MA Boga pitaj s kim smo mi taj ugovor potpisali. Možda i s nekim butikom. Znaju li oni u Leđei da su nam sponzori uopšte.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 03 jun 2012, 13:18

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
panties je napisao/la:ja bih samo volila vidjeti taj ugovor i sta pise u njemu, jer mi je necuveno da se potpise ugovor gdje mi koristimo dresove iz njihove genericke proizvodne linije, pa makar da nam dizajniraju dresove maksuz za repku, da to lici na nesto.

Igrali smo protiv Brazila, Irske i Meksika u dresovima istog dizajna koliko sam mogao primijetiti...
nismo igrali u istim dresovima sve te tekme! skoro istim, protiv meksika smo opet nastupali u dresu i sorcu koji neidu zajedno i nisu iz iste kolekcije! to je sramota zesca, koda je na pjaci neko uzeo sorc i dres i evo igrajte! sto je najgore legea nam je davala puno bolje dresove prije! sjetimo se domace kolekcije dok je barba igrao, bijeli sorc,bijele carape i bijeli dres, ono je drama dres bio i napravljen iskljucivo za repku bih! u zadnje vrijeme samo nam guraju svakakve dresove i to svaki put razlicit za svaku tekmu! to ja mislim nije problem legeae nego nfsbih, treba ljudima rec kakav dres hoces! ako im pustit da ti oni salju sta god hoce normalno da ce ti poslat nesto iz masovne produkcije a ne ekskluzivni dizajn za repku, jeftinije im je tako! neko spomenu stari logo legea, ni ovo sto je na dresovima protiv irske i meksika bilo nije najnoviji logo legea, ima godinu-dvi logo im je fudbaler, takve dresove ima nekoliko klubova u serie A i u norveskoj sam vidio 2-3 kluba koji imaju legea dresove sa tim logom! znaci i samo po tom se moze zakljucit da nam salju zadnji odpat! opet stim pitanjem se iz saveza trebaju pozabavit jer oni trebaju odlucit kakav dizajn dresova repka treba imat! a sto se tice toga za prec na drugu marku, nije nikakav problem ni sto se ima ugovor sa legea, nadjes novog sponzora, odplatis koliko ti je legea dala da se nose njihovi dresovi i predjes na novog sponzora! nije nikakav problem, klubovi to stalno rade! legea nije ni toliko losa marka dresova i meni nebi smetalo da nam ostane sponzor ali pod uslovom da se naprave pravi dresovi a za to nam treba savez da ima zahtjeve od legea a ne da se sjedi i uzima sta god nam posalju!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut, lol89, Micron, signalidunapark, zastitaIdentiteta i 78 gostiju.