Pravi autoritet nikoga ne treba da izdrzava - drugi treba da izdrze njega. A valjda je vec svima jasno da je ovim nasim hairlijama prije svega potreban jak autoritet.Goalgetter je napisao/la:A zasto bi ovdje neki stranca? (Pod stranac, mislim neko van prostora EX-YU)
Mislite da bi on izdrzao u ovim uslovima, ako ne poznaje nas mentalitet?
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Engleski kup, Bundesliga, kvalifikovao se na SP, najbolja opcija.Goalgetter je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Midhat Dzeko
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk![]()
U trenerskom CV stoji: Digao 2 puta pehar Engleske Lige u zrak.
MIDHAT DZEKO! Ima vise pehara nego bivsi selektor.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
- storm_raider
- Kontakt:
Da, odlican prijedlog, ali nakon Amara Osima.Head je napisao/la:Hmmm, po meni najbolji prijedlog na ovoj temi.BenjooJutub je napisao/la:Novi selektor? Trenutno najbolji trener na ovim prostorima, Matjaž Kek. Eh, koliko je ta opcija realna, ali realnija mi je od dovođenja Vahe.

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 17 nov 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Momčino, komisija za odabir kandidata je formirana prije par sati i niko nije najblizi, jer jos uvijek niko nije kandidat.lafomamone je napisao/la:Odobenus rosmarus moze slobodno vodati cukicu po vilsu:
http://****.com/novi-selektor-bih-u ... -najblizi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja sam htio Vahida i poslije SP ali ode u onaj Kukuruzspor.mirzatele je napisao/la:Ajde calcio budi protiv Vahe, da budem siguran da je najbolje rjesenje
- Goalgetter
- Kontakt:
Otkud vam vise sve te informacije.Elegant je napisao/la:Faruk Hadzibegic je izgleda najblizi.
Prvo tek je danas Susic dobio bananu, i tek je danas formirana komisija, koja ce napraviti spisak prijedloga, koji ce biti prilozeni 1.12 na razmatranje, tako da mislim da je ovo sve lobiranje od pojedinaca i medija.
Ne bih na vasem mjestu vjerovato u sve sto se pise.
BenjooJutub je napisao/la:Novi selektor? Trenutno najbolji trener na ovim prostorima, Matjaž Kek. Eh, koliko je ta opcija realna, ali realnija mi je od dovođenja Vahe.

To je taj covjek,za nasu Repku!
jbg pogresan tekst povecao!Matjaz Kek je bilo misljeno
Zadnja izmjena: warenge, dana/u 17 nov 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sad ce pojedini mediji da guraju svoje kandidate. Ocekujem uskoro clanak na indexu gdje se priziva Osim, kao i u Oslobodjenju i na sport centru. Vidjecemo koga ce pogurati ss.baGoalgetter je napisao/la:Otkud vam vise sve te informacije.Elegant je napisao/la:Faruk Hadzibegic je izgleda najblizi.
Prvo tek je danas Susic dobio bananu, i tek je danas formirana komisija, koja ce napraviti spisak prijedloga, koji ce biti prilozeni 1.12 na razmatranje, tako da mislim da je ovo sve lobiranje od pojedinaca i medija.
1946
Rukfas se vrzma oko saveza, stalno je na tim sastancimaGoalgetter je napisao/la:Otkud vam vise sve te informacije.Elegant je napisao/la:Faruk Hadzibegic je izgleda najblizi.
Sad ce zametica staviti 28 clanaka o ibraku I kodri, spominje se najtrofejniji trener njanja Nodze Uscuplic
DRUG NEBI TI PUNCA
Svi oni mogu prizivati koliko hoće. Onaj koji ispunjava sve uslove još uvijek se nije rodio, sa Papetom im se posrećilo, a sad moraju dati mnogo novca ako žele provjerenog stručnjaka, samo je pitanje da li imaju novac, ako nemaju, onda dolazi neki rookie ili neko ko spašava karijeru kao npr. Ćiro.Head je napisao/la:Sad ce pojedini mediji da guraju svoje kandidate. Ocekujem uskoro clanak na indexu gdje se priziva Osim, kao i u Oslobodjenju i na sport centru. Vidjecemo koga ce pogurati ss.ba
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Head je napisao/la:Hmmm, po meni najbolji prijedlog na ovoj temi.BenjooJutub je napisao/la:Novi selektor? Trenutno najbolji trener na ovim prostorima, Matjaž Kek. Eh, koliko je ta opcija realna, ali realnija mi je od dovođenja Vahe.
Evo da i ja dam plusić na čovjekov post

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Sta sam ti rek'o.Virtu4l je napisao/la:Svi oni mogu prizivati koliko hoće. Onaj koji ispunjava sve uslove još uvijek se nije rodio, sa Papetom im se posrećilo, a sad moraju dati mnogo novca ako žele provjerenog stručnjaka, samo je pitanje da li imaju novac, ako nemaju, onda dolazi neki rookie ili neko ko spašava karijeru kao npr. Ćiro.Head je napisao/la:Sad ce pojedini mediji da guraju svoje kandidate. Ocekujem uskoro clanak na indexu gdje se priziva Osim, kao i u Oslobodjenju i na sport centru. Vidjecemo koga ce pogurati ss.ba
Eno Avaz potencira Prosineckog, klix Bazdarevica...
Svi imaju svog kandidata, valja to izreklamirati kao glas naroda u ovih petnaestak dana...
1946
Nemaš pojma koliko si iskompleksiran. Nakon debakla od Portugala, Amar je bio glavni kandidat za selektora, savez ne bi protivrječio Osimu starijem, međutim, Ivica je odlučio da se Safetu pruži jo jedna šansa. Ovo je tačno hiljadu posto, pitaj svoje prijatelje pitare, oni će ti isto potvrditi. Ostaj mi zdravo.lafomamone je napisao/la:Nije tatababo vise mocan kao nekada, da je ovo prije par godina selektor bi se znao minut nakon otkaza Papetu. Ovu radnicku klasu vazda nesto zahebe u ostvarenju ciljeva, ili je jedan gol u pitanju, ili nesretan zrijeb, ili los tajming, ili bolestnikad da im se sve poklopi
Hoce hadzije da zagospodare reprezentacijom, hocete mantraka
**** se ove u savezu za glas naroda,da se to slusa Susic bi poslije Egipta otisoHead je napisao/la:Sta sam ti rek'o.Virtu4l je napisao/la:Svi oni mogu prizivati koliko hoće. Onaj koji ispunjava sve uslove još uvijek se nije rodio, sa Papetom im se posrećilo, a sad moraju dati mnogo novca ako žele provjerenog stručnjaka, samo je pitanje da li imaju novac, ako nemaju, onda dolazi neki rookie ili neko ko spašava karijeru kao npr. Ćiro.Head je napisao/la:Sad ce pojedini mediji da guraju svoje kandidate. Ocekujem uskoro clanak na indexu gdje se priziva Osim, kao i u Oslobodjenju i na sport centru. Vidjecemo koga ce pogurati ss.ba
Eno Avaz potencira Prosineckog, klix Bazdarevica...
Svi imaju svog kandidata, valja to izreklamirati kao glas naroda u ovih petnaestak dana...
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako si Vaha? Imaš li daha? Još jedna tekma na tebe čeka... 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Najveća kočnica za dovođenje Halilhodžića je nekompatibilnost njegovog načina rada i načina rada ljudi u FSBiH.
Inače, po mom skromnom mišljenju, upravo on je najbolji među potencijalnim kandidatima za selektora.
Inače, po mom skromnom mišljenju, upravo on je najbolji među potencijalnim kandidatima za selektora.
-
- Kontakt:
Pa naravno ja uopravo o tome govorim, tatibabi se islo niz dlaku i svaka odluka je bila da mu se udovolji. Degenerici koji rade u tom savezu su expresno predlozili Amara, ko biva, ovaj ce jedva docekatimavi je napisao/la:Nemaš pojma koliko si iskompleksiran. Nakon debakla od Portugala, Amar je bio glavni kandidat za selektora, savez ne bi protivrječio Osimu starijem, međutim, Ivica je odlučio da se Safetu pruži jo jedna šansa. Ovo je tačno hiljadu posto, pitaj svoje prijatelje pitare, oni će ti isto potvrditi. Ostaj mi zdravo.lafomamone je napisao/la:Nije tatababo vise mocan kao nekada, da je ovo prije par godina selektor bi se znao minut nakon otkaza Papetu. Ovu radnicku klasu vazda nesto zahebe u ostvarenju ciljeva, ili je jedan gol u pitanju, ili nesretan zrijeb, ili los tajming, ili bolestnikad da im se sve poklopi
Hoce hadzije da zagospodare reprezentacijom, hocete mantraka

Sad je vec drugacije vrijeme i mali Amar bi mogao postati selektor, ali Ivica nije vise u snazi. Drugi vjetrovi pusu u savezu

Nikako da se sve poklopi
Odabrat ce onoga koji bude zahtjevao najmanje novca, tako da ce to biti manje poznato ime. A opet ako im je u cilju uspjeh tima i da nekako izborimo EP onda nam treba bolji strucnjak.
Strpite se do 1. decembra pa cemo vidjeti.
Strpite se do 1. decembra pa cemo vidjeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×