Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

fcz
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la fcz » 17 nov 2014, 20:49

Goalgetter je napisao/la:A zasto bi ovdje neki stranca? (Pod stranac, mislim neko van prostora EX-YU)

Mislite da bi on izdrzao u ovim uslovima, ako ne poznaje nas mentalitet?
Pravi autoritet nikoga ne treba da izdrzava - drugi treba da izdrze njega. A valjda je vec svima jasno da je ovim nasim hairlijama prije svega potreban jak autoritet.

bagrcavi
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2014, 20:49

Goalgetter je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Midhat Dzeko

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
:rol:

U trenerskom CV stoji: Digao 2 puta pehar Engleske Lige u zrak. :lol:
Engleski kup, Bundesliga, kvalifikovao se na SP, najbolja opcija.
MIDHAT DZEKO! Ima vise pehara nego bivsi selektor.

DRUG NEBI TI PUNCA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 nov 2014, 20:50

Head je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:Novi selektor? Trenutno najbolji trener na ovim prostorima, Matjaž Kek. Eh, koliko je ta opcija realna, ali realnija mi je od dovođenja Vahe.
Hmmm, po meni najbolji prijedlog na ovoj temi.
Da, odlican prijedlog, ali nakon Amara Osima. :kafa:
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 17 nov 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 20:50

lafomamone je napisao/la:Odobenus rosmarus moze slobodno vodati cukicu po vilsu:
http://****.com/novi-selektor-bih-u ... -najblizi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Momčino, komisija za odabir kandidata je formirana prije par sati i niko nije najblizi, jer jos uvijek niko nije kandidat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 20:50

Faruk Hadzibegic je izgleda najblizi. :think:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 nov 2014, 20:51

mirzatele je napisao/la:Ajde calcio budi protiv Vahe, da budem siguran da je najbolje rjesenje :pray:
Ja sam htio Vahida i poslije SP ali ode u onaj Kukuruzspor.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2014, 20:52

Elegant je napisao/la:Faruk Hadzibegic je izgleda najblizi. :think:
Otkud vam vise sve te informacije.

Prvo tek je danas Susic dobio bananu, i tek je danas formirana komisija, koja ce napraviti spisak prijedloga, koji ce biti prilozeni 1.12 na razmatranje, tako da mislim da je ovo sve lobiranje od pojedinaca i medija.

Ne bih na vasem mjestu vjerovato u sve sto se pise.

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 17 nov 2014, 20:55

BenjooJutub je napisao/la:Novi selektor? Trenutno najbolji trener na ovim prostorima, Matjaž Kek. Eh, koliko je ta opcija realna, ali realnija mi je od dovođenja Vahe.
:clap:
To je taj covjek,za nasu Repku!
jbg pogresan tekst povecao!Matjaz Kek je bilo misljeno
Zadnja izmjena: warenge, dana/u 17 nov 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2014, 20:55

Prvo tek je danas Susic dobio bananu, i tek je danas formirana komisija, koja ce napraviti spisak prijedloga, koji ce biti prilozeni 1.12 na razmatranje, tako da mislim da je ovo sve lobiranje od pojedinaca i medija.

Sad ce pojedini mediji da guraju svoje kandidate. Ocekujem uskoro clanak na indexu gdje se priziva Osim, kao i u Oslobodjenju i na sport centru. Vidjecemo koga ce pogurati ss.ba
1946

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 20:58

Rukfas se vrzma oko saveza, stalno je na tim sastancima

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2014, 20:58

Sad ce zametica staviti 28 clanaka o ibraku I kodri, spominje se najtrofejniji trener njanja Nodze Uscuplic

DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 nov 2014, 21:00

Head je napisao/la:Sad ce pojedini mediji da guraju svoje kandidate. Ocekujem uskoro clanak na indexu gdje se priziva Osim, kao i u Oslobodjenju i na sport centru. Vidjecemo koga ce pogurati ss.ba
Svi oni mogu prizivati koliko hoće. Onaj koji ispunjava sve uslove još uvijek se nije rodio, sa Papetom im se posrećilo, a sad moraju dati mnogo novca ako žele provjerenog stručnjaka, samo je pitanje da li imaju novac, ako nemaju, onda dolazi neki rookie ili neko ko spašava karijeru kao npr. Ćiro.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 17 nov 2014, 21:03

Head je napisao/la:
Hmmm, po meni najbolji prijedlog na ovoj temi.

Evo da i ja dam plusić na čovjekov post :) . Ovaj čovjek stvarno zna znanje i još igra moderan fudbal definitvno izbor broj 1 kad se sve uzme u obzir !
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2014, 21:08

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:Sad ce pojedini mediji da guraju svoje kandidate. Ocekujem uskoro clanak na indexu gdje se priziva Osim, kao i u Oslobodjenju i na sport centru. Vidjecemo koga ce pogurati ss.ba
Svi oni mogu prizivati koliko hoće. Onaj koji ispunjava sve uslove još uvijek se nije rodio, sa Papetom im se posrećilo, a sad moraju dati mnogo novca ako žele provjerenog stručnjaka, samo je pitanje da li imaju novac, ako nemaju, onda dolazi neki rookie ili neko ko spašava karijeru kao npr. Ćiro.
Sta sam ti rek'o.
Eno Avaz potencira Prosineckog, klix Bazdarevica...
Svi imaju svog kandidata, valja to izreklamirati kao glas naroda u ovih petnaestak dana...
1946

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 17 nov 2014, 21:12

lafomamone je napisao/la:Nije tatababo vise mocan kao nekada, da je ovo prije par godina selektor bi se znao minut nakon otkaza Papetu. Ovu radnicku klasu vazda nesto zahebe u ostvarenju ciljeva, ili je jedan gol u pitanju, ili nesretan zrijeb, ili los tajming, ili bolest :kafa: nikad da im se sve poklopi
Hoce hadzije da zagospodare reprezentacijom, hocete mantraka :bih:
Nemaš pojma koliko si iskompleksiran. Nakon debakla od Portugala, Amar je bio glavni kandidat za selektora, savez ne bi protivrječio Osimu starijem, međutim, Ivica je odlučio da se Safetu pruži jo jedna šansa. Ovo je tačno hiljadu posto, pitaj svoje prijatelje pitare, oni će ti isto potvrditi. Ostaj mi zdravo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 nov 2014, 21:14

Head je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sta sam ti rek'o.
Eno Avaz potencira Prosineckog, klix Bazdarevica...
Svi imaju svog kandidata, valja to izreklamirati kao glas naroda u ovih petnaestak dana...
**** se ove u savezu za glas naroda,da se to slusa Susic bi poslije Egipta otiso
Nad tobom sunce najljepše sja

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 17 nov 2014, 21:15

Kako si Vaha? Imaš li daha? Još jedna tekma na tebe čeka... ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 17 nov 2014, 21:19

Najveća kočnica za dovođenje Halilhodžića je nekompatibilnost njegovog načina rada i načina rada ljudi u FSBiH.

Inače, po mom skromnom mišljenju, upravo on je najbolji među potencijalnim kandidatima za selektora.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 17 nov 2014, 21:20

mavi je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Nije tatababo vise mocan kao nekada, da je ovo prije par godina selektor bi se znao minut nakon otkaza Papetu. Ovu radnicku klasu vazda nesto zahebe u ostvarenju ciljeva, ili je jedan gol u pitanju, ili nesretan zrijeb, ili los tajming, ili bolest :kafa: nikad da im se sve poklopi
Hoce hadzije da zagospodare reprezentacijom, hocete mantraka :bih:
Nemaš pojma koliko si iskompleksiran. Nakon debakla od Portugala, Amar je bio glavni kandidat za selektora, savez ne bi protivrječio Osimu starijem, međutim, Ivica je odlučio da se Safetu pruži jo jedna šansa. Ovo je tačno hiljadu posto, pitaj svoje prijatelje pitare, oni će ti isto potvrditi. Ostaj mi zdravo.
Pa naravno ja uopravo o tome govorim, tatibabi se islo niz dlaku i svaka odluka je bila da mu se udovolji. Degenerici koji rade u tom savezu su expresno predlozili Amara, ko biva, ovaj ce jedva docekati :lol: covjek ih poslo u phizdu materinu, nece da se stidi po stare dane, da mu hebu mater po sarsiji zbog sina debila :kafa:
Sad je vec drugacije vrijeme i mali Amar bi mogao postati selektor, ali Ivica nije vise u snazi. Drugi vjetrovi pusu u savezu :lolno:
Nikako da se sve poklopi

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 nov 2014, 21:21

Odabrat ce onoga koji bude zahtjevao najmanje novca, tako da ce to biti manje poznato ime. A opet ako im je u cilju uspjeh tima i da nekako izborimo EP onda nam treba bolji strucnjak.

Strpite se do 1. decembra pa cemo vidjeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Drum i 33 gosta.