neces dobiti, jer nemas kapacitetDonCorleone je napisao/la:Po cemu je Januzaj=Junuzovic? Hocu objasnjenje.
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- legenda reala
- Kontakt:
Bio na BHT-u neki dokumentarac i tamo bili u posjeti Bošnjacima u Albaniji i ljudi se okupljaju gledaju tekme naše repke navijaju to se nose naši dresovi zastave 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nazalost, mislim da ćemo svi biti inferiorni ako mali dobije ponudu Gordog Albiona. Ybg, bespomoćni smo, jedino ako ima neke skrivene simpatije prema BiH. 

Imam jarana Junuzovica, odoh provjerit' da nisu neki rodjaci.
Dali ima jos karti u prodaji za petak
- DonCorleone
- Kontakt:
Hajde neka bude Junuzovic, neka bude i Izetbegovic samo neka zaigra za BiH, niko sretniji od menePauk je napisao/la:neces dobiti, jer nemas kapacitetDonCorleone je napisao/la:Po cemu je Januzaj=Junuzovic? Hocu objasnjenje.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Na osnovu cega bi Adnan mogao zaigrati za Engleze? Samo mi boravak u Engleskoj pada na pamet ..
Vjerujem da mali ima nekakve veze sa nama. Kao sto sam vec pisao, Albanci skoro pa nikako ne koriste ime Adnan ..
A, susjedi odmah i ponovo u akciji. Kao, jedan od roditelja ima hrvatsko porjeklo. Mada, na osnovu imena i prezimena ne bih bas rekao ..
Vjerujem da mali ima nekakve veze sa nama. Kao sto sam vec pisao, Albanci skoro pa nikako ne koriste ime Adnan ..
A, susjedi odmah i ponovo u akciji. Kao, jedan od roditelja ima hrvatsko porjeklo. Mada, na osnovu imena i prezimena ne bih bas rekao ..
- brzitesanj
- Kontakt:
Volio bih al' mislim da su šanse minimalne da Junuzaj/Junuzović postane zmaj, on je rođen u Belgiji i tamo igra za mlade reprezentacije, Englezi se interesuju za njega ali mora 5 godina boraviti u državi da bi dobio njihove dokumente. Sad se svi interesuju kad je zvekno 2. gola u prošlom kolu pišu Srbi da bi mogo igrati za njih, Hrvati naravno u toj priči, pa evo sad i mi sa logikom Junuzaj = Junuzović a još je i Adnan. 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Pa i hoce ga na osnovu boravka.
Dosao je 2011. u Manchester sto znaci da je vec 2.5godine u engleskoj pa im je plan vjerovatno da sa 21 zaigra za njih.
Za nas ce covjek zaigrati ako bude bosnjo ili eventualno ako je musliman, jest da to nema nikakve veze ali je takva realnost najprije da ce igrati za nas od ex yu drzava.
Dosao je 2011. u Manchester sto znaci da je vec 2.5godine u engleskoj pa im je plan vjerovatno da sa 21 zaigra za njih.
Za nas ce covjek zaigrati ako bude bosnjo ili eventualno ako je musliman, jest da to nema nikakve veze ali je takva realnost najprije da ce igrati za nas od ex yu drzava.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Za koga to on igra ?brzitesanj je napisao/la:Volio bih al' mislim da su šanse minimalne da Junuzaj/Junuzović postane zmaj, on je rođen u Belgiji i tamo igra za mlade reprezentacije, Englezi se interesuju za njega ali mora 5 godina boraviti u državi da bi dobio njihove dokumente. Sad se svi interesuju kad je zvekno 2. gola u prošlom kolu pišu Srbi da bi mogo igrati za njih, Hrvati naravno u toj priči, pa evo sad i mi sa logikom Junuzaj = Junuzović a još je i Adnan.
Inace, za ove koji ne znaju i koji ironicno uporedjuju januzaj sa junuzovic, sve i da mali bosne ni na tv-u vidio nije, kao ni starci mu, on po pravilima ima pravo nastupati za bilo koju drzavu bivse jugoslavije, pa tako i bosne i hercegovine..sve zbog toga sto mu neko od staraca milijardu % ima porijeklo s ovih prostora..i to je to..znaci, samo njegova volja i zelja ga dijeli od nastupa za bih..i kapak..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
"Majka hrvatica" joj ovi hrvata hahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
Moze se na vijecu ministara dodijelit drzavljanstvo posebno talentovanim sportistima bez obzira na BH prijeklo. Nije problem u pravu na drzavljanstvo BiH nego u tome zeli li malac uopste igrat za nas.
Ovo mi smrdi na "bombu" samo takvu
Ovo mi smrdi na "bombu" samo takvu

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Dzaba se zajebavate na taj racun. Kao sto je vec neko fino napisao, kako mu imaju njegovi porijeklo iz ex yu, lik ima pravo da igra i za hrvatsku i crnu goru i srbiju i sl. Znaci da nije bitno jel mu dedo imao slasticarnu u han pijesku ili je zivio u hrvatskoj, samo treba kontaktirati adnana i pitati ga je li zainteresovan i to je sve. Ima trenutno vise povezanosti sa nama nego englezima.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pustite bola Janužaja kako li već se zove
Ova tema nosi ime BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH a ne taj janužaj.
Na temi mislim treba da se piše o dvije najvažnije utakmice naše reprezentacije.
Kad smo kod reprezentacije Lula kasni na trening tek u srijedu će biti sa ekipom dobio dopuštenje od Safeta.Čovjek sutra treba da dobije dijete supruga mu se porađa. Lula majstore nek je sretno i sa berićatom.

Na temi mislim treba da se piše o dvije najvažnije utakmice naše reprezentacije.
Kad smo kod reprezentacije Lula kasni na trening tek u srijedu će biti sa ekipom dobio dopuštenje od Safeta.Čovjek sutra treba da dobije dijete supruga mu se porađa. Lula majstore nek je sretno i sa berićatom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Po logici nekih, Lula nece biti u formi za ovu utakmicu, jer je propustio jedan treningBayern@heart je napisao/la:Pustite bola Janužaja kako li već se zoveOva tema nosi ime BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH a ne taj janužaj.

Daj ba sta slusate Pauka.. vidite da je odmah izbrisao postove kad su ga poklopili ko pizdu. Frajeru treba ban na ovom forumu vec odavno.
shandrlike-tandrlike
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja ne vidim da je ijedan post obrisao 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Zato sto se raspucao na svakom thread-u. Na Papetovoj temi je sve izbrisao.Papastathopoulos je napisao/la:Ja ne vidim da je ijedan post obrisao
shandrlike-tandrlike
Ovaj bolesni lik je ocigledno zaljubljen u mene, samo o meni govori, ali na njegovu zalost ja nisam homosexualac, po moras nekog drugog sebi izabrati.
A sto je tice mojih postova, svi su tu.
A sto je tice mojih postova, svi su tu.

-------------------Begović------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.