2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Off-Season
Jesam li propustio neko pojacanje Portlanda? 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Blazers roster: PG (Lillard, McCollum); SG (Wes, Barton, Crabbe); SF (Batum, Wright, Claver); PF (L.A., T. Rob) C (Lopez, Leonard, Freeland) Vise nego solidno...Donnie Darko je napisao/la:Jesam li propustio neko pojacanje Portlanda?
SA, OKC, Houston, Clippers prva 4NEZALAGANJE je napisao/la:Blazers roster: PG (Lillard, McCollum); SG (Wes, Barton, Crabbe); SF (Batum, Wright, Claver); PF (L.A., T. Rob) C (Lopez, Leonard, Freeland) Vise nego solidno...Donnie Darko je napisao/la:Jesam li propustio neko pojacanje Portlanda?
Memphis GSW 5-6, Denver 7 , ko upadne na 8.
Mada je tako nekako na papiru
Ne moze Houston ispred Memphisa nikako.
Nego, sto to Smith ne zeli vama u sampionsku ekipu?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vjerovatno je oko para bilo.Greivis je napisao/la:Ne moze Houston ispred Memphisa nikako.
Nea veze, naci ce Morey rijesenje, vjerovatno i bolje...
To za Memphis vidjet cemo.
A ti Smitha
Imaju sada dva odlična igrača, mislim na Pistonse naravno.

Imaju sada dva odlična igrača, mislim na Pistonse naravno.
U Houstonu free donuts jula 15-og zbog Dwighta 

alemsa je napisao/la:U Houstonu free donuts jula 15-og zbog Dwighta
Cops će bi sretni 15-tok jula.
hehe, nekad tamo dok je MJ harao ligom (zato navijam za ostale Chicago kluboveSaltCityAttack je napisao/la:tillman je napisao/la:to jest istina, al mislim da im je ovo nakon dugo godina jedan pametan potez...
iako sam fan Spursa, Josh mi je najdraži igrač u ligi, pa moram ga malo promovirati
i ja ti ovo drugo nisam znao..konto sam da si Bulls fan

- Donnie Darko
- Kontakt:
U 3h pocinje prva tekma ljetne lige....nema nesta igraca za pratit u ovoj tekmi jbg, ovaj MCW jedino...
Jedva cekam onu drugu, kad mi budemo igrali pa ekipa:
Green
Evan
JHam
Howell
Izzet
ili ce Howell na centra a Miller na krilnog, il obrnuto posto je Miller ipak par cenata visociji(mada nije za centra bas)..
Green
Evan
JHam
Howell
Izzet

Zadnja izmjena: JHam, dana/u 07 jul 2013, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Wiggins je novi lebron svakako, covek + poseduje mnogo bolji sut od lebrona,odlucu kontrolu lopte ima,da ne govorim o sposobnosti skakanja pogledaj slem dank ove godine kada je pojeo Parkera i sve ce ti biti jasno,da se takmicio sa NBA zvezdama stavio bih ih u dzep ali lagano ono sto je izveo u finalu protiv Parkera jedno je od boljih kucanja nego sto vidjam po All star kontesu..Mnogo dobar igrac ako ga zaobidju povrede blistava karijaRaul_64 je napisao/la:Drugi , Dario Saric.
vidjet cemo kako ce se to prenijeti prvo na NCAA pa NBA.
Al sad govoriti novi LeBron i slicno mi je plaho nategnuto
prije Rudy Gay i slicni
zavisi i u koju fransizu ce zavrsiti , od ove draft klase svakako nije tesko biti bolji.
JHamJHam je napisao/la:U 3h pocinje prva tekma ljetne lige....nema nesta igraca za pratit u ovoj tekmi jbg, ovaj MCW jedino...
Green
Evan
JHam
Howell
Izzet![]()
ili ce Howell na centra a Miller na krilnog, il obrnuto posto je Miller ipak par cenata visociji(mada nije za centra bas)..
Jel ce igrati Quincy???
Trebao bi, on,Evan i JHam bi trebali predvoditi nasu ekipu, pogotovo sto Faried nece vjerovatno igrati, pa ce njega Miller mjenjati..MickoSAS je napisao/la:JHamJHam je napisao/la:U 3h pocinje prva tekma ljetne lige....nema nesta igraca za pratit u ovoj tekmi jbg, ovaj MCW jedino...
Green
Evan
JHam
Howell
Izzet![]()
Jel ce igrati Quincy???
On bi tek sad trebao biti 100% spreman, a i nabio je par kila sa Hess-om, pa ocekujem da dobije bar 15ak minuta ove godine kod Shaw-a...
The Hawks have enough space to sign Andrew Bynum and will consider doing so over the next few days.
Ima li ko dobar link, da ne stopa... 

JHam je napisao/la:Trebao bi, on,Evan i JHam bi trebali predvoditi nasu ekipu, pogotovo sto Faried nece vjerovatno igrati, pa ce njega Miller mjenjati..MickoSAS je napisao/la:JHamJHam je napisao/la:U 3h pocinje prva tekma ljetne lige....nema nesta igraca za pratit u ovoj tekmi jbg, ovaj MCW jedino...
Green
Evan
JHam
Howell
Izzet![]()
Jel ce igrati Quincy???
On bi tek sad trebao biti 100% spreman, a i nabio je par kila sa Hess-om, pa ocekujem da dobije bar 15ak minuta ove godine kod Shaw-a...
Obozavao sam ovog Millera pre povrede, dok je bio u srednjoj skoli gledao sam ga cesto, podsecao me je na KD bio je zaista strasan igrac,onda se desi ta povreda i ode sve u pm,valjda ce se vratiti
kakav link?JHam je napisao/la:Ima li ko dobar link, da ne stopa...

za ljetnu ligu, HOU vs PHIMickoSAS je napisao/la:kakav link?JHam je napisao/la:Ima li ko dobar link, da ne stopa...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.