Otelo je napisao/la:Ja sam na 13-ici osvojio sa Standardom EL.
Dosao na zimu i u finalu dobio Chelsea na penale
Merak mi je staviti slusalice u usi, pustiti neku pjesmu koja dize adrenalin i igrati :ugeek:
ja sam na 14 Bournemouth uveo u PL izborio europa ligu i to je bilo to onda sam morao malo uciti
a u 13 sam imao vise karijera jedna je bila
Chesterfield (nista) - Dundee FC(osvojio kup predpredzadnji na tabeli bio, igrao EL zadnji na tabeli bio -otkaz), - Ross County (osvojio kup, bio zadnji na tabeli dobio otkaz)- Accrington Stanley (plasman u visi rang) - CS Sedan (finale kupa, plasman u visi rang) - Tottenham ( osvojio sve sto se nudilo) ( u medjuvremnu bio sa ekvadorom treci na WC, i sa paragvajom dosao do cetvrtfinala)
a be a pro je islo ovako
Gent (visak)- Young Boys (drugi u svici, polufinale EL, visak) - Saint Ettiene (visak) - Sevilla (osvojena EL, tu sam se izborio za mjesto), Everton ( 5 sezona, 2 premier lige, 2 lige prvaka, 2 kupa) - Milan (lp) - Bayern (lp)
(sa bosnom ispao u grupnoj fazi WC, poraz od njemacke i jos nekog, a pobijedili samo ameriku, nigdje drugo se nismo kvalifikovali jer je bio bug da non stop debitiram za repku i tako nikako nisam mogao da 100 % pomognem u igri, jer sam uvijek imao malu minutazu jbg)
to sam probrao ove sto pamtim inace ih je bilo jos, ja to kad se zadam igram ko manijak,
i da inace bi zelio ako bi ikako mogao uspostaviti kontakt sa klubom u koji zelim preci nesto ko sto ima na master ligi u pesu zadnjih godina, evo sad sa Widzewom kad krenem postavljacu i printskrinove pa mogu podijeliti radost svog legendarnog dzojstika