Navijači već čekaju u redu za karte
Naravno zašto da ne, kupiš za 40km prodaš za 150km

Družiš se sa rajom evo fino vrijeme, vjerovatno da sam i ja iz Zenice otišao bi lagano da zaradim šta novca

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cuj opsivanja "naprezem se"Otelo je napisao/la:Sjecam se ko da je juce bilo mi protiv Turaka u Zenici a mene stomak zabolio,odem u halu,radio odvalim do kraja i sjedim.Naprezem se.Kad se samo cuje Saaaaaaaaaalihoooooooooooooooooooooovic 1:1
pa otprilike jesamDonCorleone je napisao/la:Cuj opsivanja "naprezem se"Otelo je napisao/la:Sjecam se ko da je juce bilo mi protiv Turaka u Zenici a mene stomak zabolio,odem u halu,radio odvalim do kraja i sjedim.Naprezem se.Kad se samo cuje Saaaaaaaaaalihoooooooooooooooooooooovic 1:1. Mora da si se sasro od srece
.
Da smo u "svemu" ovaki kapitalisti, dje li bi nam kraj bioadox je napisao/la:Ako bude neko trebao karte za Istok neka se javi.Cijena po karti 100 km.
Pa da znas za sta ovaj forum sluzi nebi se sprdao sa necijom ljubavlju prema BiH...Virtu4l je napisao/la:Ne trudim se da ga nesto mijenjam. Obicno ga gledam.
E, da, jednom sam pomogao rodjaku da okaci neke reklame na stadionu Kosevo, eto, to je moj doprinos bh fudbalu, halalosum
Po meni nismo puno izgubili jer bi ga strateg ubacio sa Misketom i Mudonjom zajedno i znas kako bi proslo...Kupi LCD i navijaj za Hrvatsku kao i prosli put za EP...Virtu4l je napisao/la:De ne mlati vise, nego vidi kako ces bez Pjanica, mislim da ti se poremetio sve na tabli, crtaj ponovo.
Imali Seja? Hoj gore amo!!!Virtu4l je napisao/la:Jbt, covjek sve zna.
gringobih je napisao/la:-------------------------Begovic--------------------------
---------------Spahic-------------Zukanovic------------
Vranjes-------------------------------------------Mujdja
------------Zahirovic?/Hadzic?/Salihovic?------------
Stevanovic------------------------------------------Lulic
----------------------------Miske----------------------------
---------------Dzeko------------------Vedo----------------
Mislim da je ovo Sasvim dobar sastav....
ćemu ba ovo pa imamo mi trenera što se zamarate bezze
Ali poznavajuci stratega igrat ce se opet bez krila uz neizostavnog Medunjanina...Koji nema igru prema naprijed(Prodornost) a prema nazad imamo odmah igraca manje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.