Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lik
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Lik » 16 maj 2013, 22:25

JTS je napisao/la:prosvijetli se sam, pričano i pisano je o tome već, samo se malo potrudi da to pronađeš
Mnogi su obečavali da su tu za reprezentaciju što od fudbalera, košarkaša pa do ostalih sportova, davali garancije, kleli se, uvjeravali pa onda ništa. Guzica zinula za novcem pa kud koji mili moji. Bilo ih je po raznoraznim reprezentacijama svijeta, ono što želim reći je da ne vjerujem nikome dok ga ne vidim na terenu u našem dresu, pa tako ni tvojoj rušilačkoj legendi.
U zdravlje i živio ;)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 maj 2013, 22:43

nije poenta da li ti vjeruješ nekome ili ne, ne možeš tako pisati ovdje, nije u redu .. nije problem što će se on odazvati za U-21, neka se odazove, problem će biti ako se odazove pozivu u A repku, ako ga dočeka, a neće sigurno, barem ne u skorijoj budućnosti .. šta će on pored Schmelzera, Boatenga, Lahma, itd

momak je izjavio da će doći u Čapljinu da izvadi pasoš, itd .. to će vjerovatno biti nakon završetka sezone .. uostalom, čak su iz Saveza neki dan potvrdili da je pokrenuta procedura oko toga

džaba bacate hejt .. i poslije tebe, opet će doći neko za par dana i pisati isto to jer nije upućen kao što nisi ni ti

pa znaš li koliko samo Hadžić čeka da dobije papire, a otkad se spominje kao potencijalni reprezentativac .. ima godina, ako ne i više :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 maj 2013, 23:32

JTS je napisao/la:nije poenta da li ti vjeruješ nekome ili ne, ne možeš tako pisati ovdje, nije u redu .. nije problem što će se on odazvati za U-21, neka se odazove, problem će biti ako se odazove pozivu u A repku, ako ga dočeka, a neće sigurno, barem ne u skorijoj budućnosti .. šta će on pored Schmelzera, Boatenga, Lahma, itd

momak je izjavio da će doći u Čapljinu da izvadi pasoš, itd .. to će vjerovatno biti nakon završetka sezone .. uostalom, čak su iz Saveza neki dan potvrdili da je pokrenuta procedura oko toga

džaba bacate hejt .. i poslije tebe, opet će doći neko za par dana i pisati isto to jer nije upućen kao što nisi ni ti

pa znaš li koliko samo Hadžić čeka da dobije papire, a otkad se spominje kao potencijalni reprezentativac .. ima godina, ako ne i više :roll:
Pa upravo je i problem što su mnogi izjavili, obečavali pa ništa i naravno da mogu pisat tako jer tako mislim. Znači lijepo bi bilo da zaigra za nas i ja to želim, ali dizati ga u zvijezde i pisati epove o njemu na osnovu toga što je navodno izjavio da žei igrati za nas je apsurd. I pri tom ne mislim samo na Seada Kolašinca nego na sve sportiste uopšte. Djela, a ne riječi kaže latinska poslovica...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 maj 2013, 23:38

niko ga ne diže u zvijezde, al' činjenica je da je sa 19 godina prvotimac Schalkea, a nama u odrani fali igrača, a Seo je sadašnjost i budućnost repke, mnogo će doprinijeti kvalitetu repke .. samim tim je i logično da se puno piše o njemu, jer se takav igrač NE SMIJE izgubiti .. a 50 % postova ovdje se svodi na zezanciju sa majstorom :mrgreen: inače Seo je prvi bosanac, voli sudžuku i suho meso, a i kad mu vidiš glavu, zna se ko je i odakle je :D

NON MOLLARE MAI

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 maj 2013, 23:41

JTS je napisao/la:niko ga ne diže u zvijezde, al' činjenica je da je sa 19 godina prvotimac Schalkea, a nama u odrani fali igrača, a Seo je sadašnjost i budućnost repke, mnogo će doprinijeti kvalitetu repke .. samim tim je i logično da se puno piše o njemu, jer se takav igrač NE SMIJE izgubiti .. a 50 % postova ovdje se svodi na zezanciju sa majstorom :mrgreen: inače Seo je prvi bosanac, voli sudžuku i suho meso, a i kad mu vidiš glavu, zna se ko je i odakle je :D
:D slažem se, još da zaigra za nas i puna šaka brade
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 maj 2013, 23:44

jos jedno kolo u Bundesligi i igraci idu na odmor,kako je izjavio Kolasinac doci ce u Capljinu i izvaditi bh pasos,i potpisati tu izjavu ako je vec nije dao i onda nas Savez pokrece incijativu kod Uefe za promjenu sportskog drzavljanstva,nadam se da ce se to sto prije desiti,jer Kolasinac sa nepunih 20 godina je standardan igrac jednog Salkea,nije to mala stvar i normalno je da se prica o njemu,sa jednom dozom straha da ga ne izgubimo,ali vjerujem da necemo i da nas nece prevariti kao Hajrovic,Seferovic...ali opet sacekajmo jos malo pa da se uvjerimo da li ce Kolasinac uskoro postati Zmaj!? dobro bi nam dosao ,on je nasa buducnost...

grooveArmada
Kontakt:

Post Postao/la grooveArmada » 17 maj 2013, 13:07

bosnas_ je napisao/la:jos jedno kolo u Bundesligi i igraci idu na odmor,kako je izjavio Kolasinac doci ce u Capljinu i izvaditi bh pasos
21.05 ide s u21-reprezentacijom na pripreme. jos ako ostane na spisku za izrael tek krajem juna ima slobodno.
http://www.kicker.de/news/fussball/nati ... hance.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 maj 2013, 14:18

grooveArmada je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:jos jedno kolo u Bundesligi i igraci idu na odmor,kako je izjavio Kolasinac doci ce u Capljinu i izvaditi bh pasos
21.05 ide s u21-reprezentacijom na pripreme. jos ako ostane na spisku za izrael tek krajem juna ima slobodno.
http://www.kicker.de/news/fussball/nati ... hance.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Taj dan ima zakazan pregled kod oft'mologa 8-)

on je nas, budite sigurni u to 8-)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

majstorcina000
Kontakt:

Post Postao/la majstorcina000 » 18 maj 2013, 08:40

danas seo masina pokazuje svoju brutalnu snagu protiv frajburga

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 maj 2013, 16:43

Jel ovo rusilac sad pogrijesio ? Ucinilo mi se da jest, al posto je bila greska glavom, ne lici mi to na njega
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 maj 2013, 17:18

Rusilac Seo odlicno igra, imao je i par prodora po svojoj strani, i umalo da bude asistent na kraju jedne akcije.. inače, momak je legenda
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 maj 2013, 22:02

i rušilac :!:

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 19 maj 2013, 14:46

pa napisah na pocetku ''Rusilac Seo'' :lol:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 maj 2013, 18:29

treba sve pokusati i uraditi da ovaj momak zaigra za nasu reprezentaciju.njegove godine bi bile najveci dobitak.dobili bi jednog igraca na koga bi mogli racunati 10-12 godina.treba misliti na buducnost.nadam se da ce nase dobre igre i mjesto na fifinoj rang listi uticati da sve vise igraca izaberu nas dres sto prije nije bio slucaj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 20 maj 2013, 04:08

Vrlo dobar igrac, ali igrac kojem treba rutine da pametnije odluke ima na terenu. Ponekad je previse agresivan za svoje dobro. Ali u svakom slucaju bi nam izuzetno dobro dosao i bio medu prvih 11 ovakav kakav je sada.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 20 maj 2013, 04:59

majstorcina000 je napisao/la:danas seo masina pokazuje svoju brutalnu snagu protiv frajburga
Nedime, jes' to ti?
shandrlike-tandrlike

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 maj 2013, 15:31

Nadajmo se Sejinom dolasku protiv Slovaka,a sto da ne i prijeteljskoj u 8 mjesecu..
Pored njega,skladno pripremama ,formi ili napretku ocekujem i Husejnovicaiz Dinama(talenat neosporan)..
Dakle uz njih dvojicu,prepadamosami sebe :)

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 20 maj 2013, 15:35

http://www.****/bh-interna ... egiem.html

Meni je sad sve vise i vise jasnije!, Svaka cast.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 24 maj 2013, 21:44

"Kolašinac je već mogao imati pet nastupa u reprezentaciji. Neka dođe, ja sam tu i ako treba ići ću s njim i pokušati srediti što prije situaciju", kazao je Sušić aludirajući na nesređenu papirologiju.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 maj 2013, 23:28

Sejo dao dres Sei u zamjenu za malo sudžuke, suhog mesa, ovčavine :lol: inače momak je legenda i rušilac :D

slika

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 9 gostiju.