NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- randy_moss
- Kontakt:
Re: NFL
jao sta uradi Blount protiv Arizone... must watch highlight.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Arizona se vratila iz nemoguće situacije, imala je veliku šansu za TD i pobjedu i izgubiše lopturandy_moss je napisao/la:jao sta uradi Blount protiv Arizone... must watch highlight.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- randy_moss
- Kontakt:
Zato ja i ne idem na druge teme, jer naletis na nekog šabana koji ne prihvata tudje misljenje, i mora biti po njegovom. Zato je mozda 95% mojih postova samo na ovoj temi.edin_tm87 je napisao/la:Nikako, pitaj zle admine da ti promjenerandy_moss je napisao/la:I mi se nadamo s tobom.
Zna li neko kako se nick mijenja?
Nije 95 nego 68.46%
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Arizona ima 55sec da izbori barem produžetke
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- randy_moss
- Kontakt:
ide mi Ted na profilTed Mosby je napisao/la:Nije 95 nego 68.46%
Mora se ustati u skolu. Vidimo se, forumasi.
Laku ti noć, idući tjedan opet smo ovdje u vrijeme utakmice
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
-
sandiegochargers
- Kontakt:
velika pobjeda u pressure situaciji evo kada ne napravimo glupe greske mozemo dobiti svakoga. sljedece sedmice houston
trebalo bi krenuti nabolje
Jao, ono nije humano bilo... Jutros čitam da je Favre dobio dva udarca kacigom. Mislim da onaj zadnji udarac stvarno nije bio čist i očekujem neku kaznu od NFL-a. A Favre je dobio 8 šavova na vilici i naravno, očekuje da će igrati slijedeće sedmice. Prosto nevjerovatno!randy_moss je napisao/la:(...) i laku noc zelim @edini, nadam se da Favrea nismo puno izudarali i da ce biti spreman za iducu sedmicu. Mora se ustati u skolu. Vidimo se, forumasi.
Inače, ova sezona mi nekako sve gore i gore izgleda za Vikinge. Sidney Rice "nam" nenormalno fali, Brett je sav izlupan, Percy se bori pravo i nekako uz Petersona i Bretta nosi napad, ali i on dobija dosta udaraca i uz svoju migrenu ne znam koliko može izdržati... Nisam sigurna da će Minesota uopšte ući u play off ove sezone. Da bi se to desilo moraju stvarno započeti jedan dobar niz pobjeda. Nisam baš pogledala raspored ali mislim da će biti jako, jako teško...
Definitions belong to the definers, not the defined
Saintsi dobili Steelerse 20-10 i izgleda da aktuelni prvaci fataju formu.
Večeras u okviru MNF, igraju Coltsi i Texansi.
Odlična stvar za Eaglese (koji su bye ove sedmice) je poraz Redskinsa kod Lionsa. Cowboysi su sinoćnjim porazom definitivno out iz doigravnja, mada je to bilo za očekivati nakon prošlosedmične povrede Roma protiv Giantsa.
Giantsi su nam najveći problem, jer igraju odlično u zadnje vrijeme i sada su na 5-2, ali na ruku nam ide činjenica da ih redovno dobivamo.
Naredni meč igramo protiv Coltsa i to u nedjelju.
Večeras u okviru MNF, igraju Coltsi i Texansi.
Odlična stvar za Eaglese (koji su bye ove sedmice) je poraz Redskinsa kod Lionsa. Cowboysi su sinoćnjim porazom definitivno out iz doigravnja, mada je to bilo za očekivati nakon prošlosedmične povrede Roma protiv Giantsa.
Giantsi su nam najveći problem, jer igraju odlično u zadnje vrijeme i sada su na 5-2, ali na ruku nam ide činjenica da ih redovno dobivamo.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 02 nov 2010, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
sandiegochargers
- Kontakt:
sezona minesote bi mogla da lici na sezonu miami sharksa iz any given sundaya kad bi izubijanog bretta koji neodoljivo podsjeca na jacka rooneya zamijenili tarvarisom jacksonom koji opet neodoljivo podsjeca na willie beamana.šalu na stranu,minesota je i dalje dobra ekipa ali smiju izgubiti mozda jos jednu utakmicu ako hoce da se bore za wild card
Hahaha, joj, u pravu si, @sandiego... Često puta sam gledajući taj film pomislila kako je Capova figura vjerovatno i inspirirana Brettom, samo ni tad nije mogao niko pretpostaviti koliko će se Brett još zadržati u ligi.
A Willie Beamen, hehe... Sreća pa Tarvaris barem ne povraća na terenu!
A jedan glumac koji bi pravo dobro mogao glumiti Bretta u nekom filmu o njegovoj karijeri je Peter Krause... jako dobar glumac i liči na Bretta.

I za kraj: večeras očekujem neku magiju od Peytona...
A Willie Beamen, hehe... Sreća pa Tarvaris barem ne povraća na terenu!
A jedan glumac koji bi pravo dobro mogao glumiti Bretta u nekom filmu o njegovoj karijeri je Peter Krause... jako dobar glumac i liči na Bretta.

I za kraj: večeras očekujem neku magiju od Peytona...
Definitions belong to the definers, not the defined
-
sandiegochargers
- Kontakt:
fitzpatrick ne spada u elitne kvoterbekove ali cinjenica je da osim lee evansa nema ama bas nikoga kome bi bacio loptu. ali veci problem je odbrana koja ne moze zaustaviti koledž ekipu. ipak u 4 od 6 utakmica su izgubili sa 8 ili manje razlike pa mogli bi dobiti 2-3 tekme ove godine
Randy Moss je otpušten iz Minnesote!!! Pretpostavka je da je otpušten zbog javnog kritiziranja strategije ekipe nakon jučerašnje tekme. Čućemo uskoro više detalja.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Ima Salary Cap, i to Hard Salary Cap za razliku od Soft Salary Capa koji važi u NBA.edin_tm87 je napisao/la:TOO ! Mogul ga Coltsi kupitTaktičar je napisao/la:Randy Moss je otpušten iz Minnesote!!! Pretpostavka je da je otpušten zbog javnog kritiziranja strategije ekipe nakon jučerašnje tekme. Čućemo uskoro više detalja.Imal ovde Salary Cup i prelazni rok kao u NBA ?
EDIT: Za Randija bi dobro bilo da ode u NE pa da ne mora nick mjenjat
Stavljen je na Waiver List, što znači da sada sa njim mogu pregovarati klubovi u obrnutom redoslijedu od trenutnog omjera pobjeda i poraza, znači Buffalo koji je trenutno najlošiji ima prednost u odnosu na sve ostale klubove, dok NE može pregovarati sa njim tek ako se niko od ostalih klubova ne zainteresira i ne dogovori sa njim.
Radi kolege Randya s foruma nadam se da će doći u NE Patriotse
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Raspadaju se Vikesi, a u Favreovom slučaju, u pitanju je bukvalno raspadanje.Taktičar je napisao/la:Randy Moss je otpušten iz Minnesote!!! Pretpostavka je da je otpušten zbog javnog kritiziranja strategije ekipe nakon jučerašnje tekme. Čućemo uskoro više detalja.
Mislim da je doigravanje već sada izgubljeno, jer svi defanzivci jedva čekaju da prebiju Favrea, u šta smo se uvjerili sinoć čim je počeo forsirati pas igru, a pitanje je vremena kda će neko dotući kralja ove igre. Ne znam šta se i Moss pravi mahnit, jer evidento je bilo, da je cilj bio sačuvati Favrea od tacklinga forsiranjem trčanja.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Nažalost ne mogu pobjeći od osjećaja da mnogi treneri nalažu svojim igračima da na Favrea idu oštrije nego inače opozivajući se vjerovatno na njegovu dob i povrijede koje vuče.Hare_BvB je napisao/la:Raspadaju se Vikesi, a u Favreovom slučaju, u pitanju je bukvalno raspadanje.Taktičar je napisao/la:Randy Moss je otpušten iz Minnesote!!! Pretpostavka je da je otpušten zbog javnog kritiziranja strategije ekipe nakon jučerašnje tekme. Čućemo uskoro više detalja.![]()
Mislim da je doigravanje već sada izgubljeno, jer svi defanzivci jedva čekaju da prebiju Favrea, u šta smo se uvjerili sinoć čim je počeo forsirati pas igru, a pitanje je vremena kda će neko dotući kralja ove igre. Ne znam šta se i Moss pravi mahnit, jer evidento je bilo, da je cilj bio sačuvati Favrea od tacklinga forsiranjem trčanja.
- randy_moss
- Kontakt:
Moss otpusten.
Hoce li nazad u New England? Sto se mene tice, moze, ali kao sto je Renault uradio sa Raikkonenom, popricali o njegovim namjerama i zasto se vraca u F1.
Ako se hoce vratiti, unatoc znanju da nije jedini igrac na terenu, jer lopta ide i Welkeru, Woodheadu, Hernandezu itd itd...sto se mene tice, prihvacam ga nazad.
Ako ce doci i nakon 4 utakmice kukati kako lopta ne ide u njegovom pravcu, i unistiti hemiju ekipe, sto ces nam?
Kaze da je bio ganut ovacijama na Gillete Areni, i da je umalo pustio par suza.
Hoce li nazad u New England? Sto se mene tice, moze, ali kao sto je Renault uradio sa Raikkonenom, popricali o njegovim namjerama i zasto se vraca u F1.
Ako se hoce vratiti, unatoc znanju da nije jedini igrac na terenu, jer lopta ide i Welkeru, Woodheadu, Hernandezu itd itd...sto se mene tice, prihvacam ga nazad.
Ako ce doci i nakon 4 utakmice kukati kako lopta ne ide u njegovom pravcu, i unistiti hemiju ekipe, sto ces nam?
Kaze da je bio ganut ovacijama na Gillete Areni, i da je umalo pustio par suza.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mogli bi Bearsi uzeti Mossa
...mislim da bi trebali ovo iskoristiti i jos slijedece sezone dovesti jedno 3-4 igraca u offense line i to bi bilo to 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.