bih naravnoKK_Bosna je napisao/la:dema jesil ti u USA ili u evropi?dema je napisao/la:ma i meni ali samo kad te zezne nemoj reload vec se vrati pa ponovo ispocetka dok ne udjes pa se logujes pa opet tako pa ti dodje ono launch pa tu probas pa sacekas i udjes sistem radi hehe
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
- elninho_resTO
- Kontakt:
-15 nakon prve cet. , nista neide za Dalas
ps. Jos da League pass proradi
ps. Jos da League pass proradi

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ja brate, nemogu uopste doci dotle, gdje ti udjes. ja udjem na nba.com bez problema, ali onda, kada kliknem u desnom uglu gore, na "LEAGUE PASS", odmah mi error-e izbacuje. nikad jos nisam uspjeo da dodjem nigdje dalje od toga.dema je napisao/la:ma i meni ali samo kad te zezne nemoj reload vec se vrati pa ponovo ispocetka dok ne udjes pa se logujes pa opet tako pa ti dodje ono launch pa tu probas pa sacekas i udjes sistem radi hehe
nisam ni blizu dosao do login screena za league pass.
Postovanje treba zaraditi.
sad evo i ja imam taj problem i vec samm ga bio rijesio na ovaj nacin sad cu pokusat drukcijekad_kako je napisao/la:ja brate, nemogu uopste doci dotle, gdje ti udjes. ja udjem na nba.com bez problema, ali onda, kada kliknem udesnom uglu na "LEAGUE PASS", odmah mi error-e izbacuje. cesto drugacije. nikad jos nisam uspjeo da dodjem nigdje dalje od toga.dema je napisao/la:ma i meni ali samo kad te zezne nemoj reload vec se vrati pa ponovo ispocetka dok ne udjes pa se logujes pa opet tako pa ti dodje ono launch pa tu probas pa sacekas i udjes sistem radi hehe
hehehe evo komentatori bas kritikuju league pass
ostala ista cijena za manje utakmica
ostala ista cijena za manje utakmica

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Giallorossi
- Kontakt:
Brate instaliraj si Sopcast i rijesen problem,slika bolja nego na tvu. 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
To me je go.vno jednom toliko nazivciralo, da sam se zakleo da nikad vise na moj komp. nece biti instalisano. I tako je jeste, u zadnje 2 godine.Giallorossi je napisao/la:Brate instaliraj si Sopcast i rijesen problem,slika bolja nego na tvu.
kako nemate kablovsku jbt. 
ja na sport klubu gledam, haha nema tog traženja linkova itd.
šteta što ne pobijediše celticsi u prvoj, ovdje naravno favorit dallas

ja na sport klubu gledam, haha nema tog traženja linkova itd.
šteta što ne pobijediše celticsi u prvoj, ovdje naravno favorit dallas

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Giallorossi je napisao/la:Brate instaliraj si Sopcast i rijesen problem,slika bolja nego na tvu.
Objasni sve oko toga pls
-
- Kontakt:
Ako imas kakav link da valja, i da je stabilna konekcija metni ovdjeGiallorossi je napisao/la:Brate instaliraj si Sopcast i rijesen problem,slika bolja nego na tvu.

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ako skontas taj drugi nacin, javi kako...dema je napisao/la:sad evo i ja imam taj problem i vec samm ga bio rijesio na ovaj nacin sad cu pokusat drukcijekad_kako je napisao/la:ja brate, nemogu uopste doci dotle, gdje ti udjes. ja udjem na nba.com bez problema, ali onda, kada kliknem udesnom uglu na "LEAGUE PASS", odmah mi error-e izbacuje. cesto drugacije. nikad jos nisam uspjeo da dodjem nigdje dalje od toga.dema je napisao/la:ma i meni ali samo kad te zezne nemoj reload vec se vrati pa ponovo ispocetka dok ne udjes pa se logujes pa opet tako pa ti dodje ono launch pa tu probas pa sacekas i udjes sistem radi hehe

@kokuz - imam ja kablovsku, ali moja kablovska ima samo Arena Sport, paket. A, mislim, da AS, i SK, nemogu nigdje biti u istom paketu. Valjda to ne dozvoljavaju te kompanije.
http://www.firstrowsports.tv/watch/9961 ... -heat.html
eto vam tu probajte, ne gledam tu nego sam pratio euroleauge i ostale utakmice na toj stranici i uvijek radi perfektno..
eto vam tu probajte, ne gledam tu nego sam pratio euroleauge i ostale utakmice na toj stranici i uvijek radi perfektno..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
- bavaraccccc
- Kontakt:
dallas neocekivano uzasno los,nista im ne ide,terry jedino raspolozen,vec 16 razlike

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Fenomenalno odigrase gosti do sada.
Sve im polazi, vise od 50 koseva za 18-19 minuta.
Sve im polazi, vise od 50 koseva za 18-19 minuta.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
kako naci sopcast link?
- Donnie Darko
- Kontakt:
i to bi bilo to od mene za sad sto se ove tekme tice. 

- bavaraccccc
- Kontakt:
ovo nije losa stranica
http://88.80.11.29/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.11.29/" onclick="window.open(this.href);return false;
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- Giallorossi
- Kontakt:
Uzmi zadnji link za sopcast,slika vrlo kvalitetna.sundancekid je napisao/la:Ako imas kakav link da valja, i da je stabilna konekcija metni ovdjeGiallorossi je napisao/la:Brate instaliraj si Sopcast i rijesen problem,slika bolja nego na tvu.Meni sve stopa sto nadjem, i lose se konektujem...
http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
- Kontakt:
Channel - 116205 ( sopcast)
ESPN HD, genijalan kanal na sopcast, radi bez problema, sve tekme danas na ovom kanalu..... uživajte
ESPN HD, genijalan kanal na sopcast, radi bez problema, sve tekme danas na ovom kanalu..... uživajte

Agieren statt reagieren
Ovo ce izgleda biti potop, i to zesci. Nemaju odgovor na fantasticni trio, jednostavno, nezaustavljivi su!
P.S. Ako ko hoce sopcastov link, da postavim (posto vidim da je neko trazio), mada, nema se ovdje vise sta gledati.
Mene ubise ove pauze, tako ti je to kad nemam SK-a.
EDIT: Posla post davno, ali u medjuvremenu neko vec objavio, ja tek sad vidjo. Tak da, nema potrebe za linkovima..
P.S. Ako ko hoce sopcastov link, da postavim (posto vidim da je neko trazio), mada, nema se ovdje vise sta gledati.
Mene ubise ove pauze, tako ti je to kad nemam SK-a.

EDIT: Posla post davno, ali u medjuvremenu neko vec objavio, ja tek sad vidjo. Tak da, nema potrebe za linkovima..

Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.