Ne obraćam se tebi, kolega.Flegma je napisao/la:Ne nazivam vas ja lopovima, nisi me razumio, vi ste vjerovatno upravu, ali da ste dobili (A NISTE) ne bi se zalili onda, imate najbolju ekipu, smijesno je o tome pricati, ali opet ste izgubili te 2 utakmice, bez obzira je li smio taj neki Jurina nastupat, nije Messi jebote obican je igrac, i jesu li u Kupresa bilo 3 igraca mladja ili nisu, nije to bitno, niste dobili tu utakmicu na terenu, pa jos bolje sto nisu bila 3 mladja u Kupresu, sve djuturumi, i niste ih pobijedili, volio bi samo da vam nisu dali te bodove da bude zanimljivije prvenstvo, i citam vam komentare, kao vi imate ekipu i za Premier ligu, daj ne zanosite se, bit cete domacinska ekipa u Prvoj ligi a s vana necete donositi bodove, jer ste se mucili i u ovoj ligi na nekim mjestima i gubili, a ne u vecem rangu, mada i tamo ima ekipa koje nisu nista bolje od Brotnja, Tomislava, Turbine, Igmana ili Sloge ...

Ali da, u pravu si, apsolutno, kiks u Kupresu se nije smio desiti. Ali eto, kad se desio, klub je išao na backup rješenje - a određeni ljudi su meni, kao navijaču Troglava, i prije utakmice govorili da u Kupresu neki igrači igraju na tuđu iskaznicu, ili da su u Mostaru peta/šesta godina fakulteta i igraju kao U21 igrač. Mislim, nema ljudi koji su sa 14 godina otišli na faks. Bar ne kod nas.
A post se odnosio na ovoga provokatora torcidu, koji mi ide na ignore listu, poput svog prijatelja grdana. I evo, moje zadnje obraćanje tom provokatoru - argument da vas Dinamo nije dobio je zadivljujući - po toj luđačkoj logici, imamo:
Troglav - Brotnjo 2-0
Igman - Brotnjo 7-1
Dinamo - Brotnjo 1-1
Troglav - Igman 6-0
Troglav >>> Dinamo