Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Precijenjeni igraci
Quaresma,jedan od must igrača u ovoj kategoriji,baš je proigrao u Portu,igraju osminu finaka EL,u ligi isto guraju standardno dobro,a Qua igra zadovoljavajuće.Drago mi je,meni zaista vrlo simpatičan igrač.
Keep walking.
Re: Precijenjeni igraci
Jel ona baglama u Totenhamu uopste igrala ove sezone ?
I u Romi je imao bolje brojke od ige.
I u Romi je imao bolje brojke od ige.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Draxler, Koscielny, Wilshere.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Mario Balotelli. Klasični igrač poteza koji zna oduševiti, ali bez neke ozbiljnije konstante kvalitetnih nastupa. Igrač koji definitivno po do sada pokazanom nije kalibar za ključnu ulogu u top klubu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Koscienly sigurno nije, prije ce biti da je podcijenjen. Ova dvojica vjerovatno jesu. Za Balotellija sam davno pisao, neosporan talenat ali to nije dovoljno da ge ne svrstam u kategoriju precijenjenih igraca buduci da je konstantan kao Jasmin Mesanovic . Jel vas jos sta zanima ? :kavaAdit je napisao/la:Draxler, Koscielny, Wilshere.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Ibracadabra
- Kontakt:
Niti ima ključnu ulogu niti je u top klubu. Milan je na putu ka potpunom krahu, više nije dio svijetske elite.Blaszczykowski je napisao/la:Mario Balotelli. Klasični igrač poteza koji zna oduševiti, ali bez neke ozbiljnije konstante kvalitetnih nastupa. Igrač koji definitivno po do sada pokazanom nije kalibar za ključnu ulogu u top klubu.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
A neki su ga svrstavali u najbolje napadace sveta, tipa top5 i tako to, sprdnja.
Gotze
soxx je napisao/la:Gotze

povuci rijecemir_ je napisao/la:Lulić, Cleverley
- Ultras1921
- Kontakt:
fulio si temuCautinho je napisao/la:Quaresma,jedan od must igrača u ovoj kategoriji,baš je proigrao u Portu,igraju osminu finaka EL,u ligi isto guraju standardno dobro,a Qua igra zadovoljavajuće.Drago mi je,meni zaista vrlo simpatičan igrač.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
geoxx je napisao/la:soxx je napisao/la:Gotzeni blizu.

Mozda nije mislio postat ovdje, ali nije promasio temu. Quaresma je bio precijenjen igrac. Zato je i ostvario karijeru kakvu je ostvario...Ultras1921 je napisao/la:fulio si temuCautinho je napisao/la:Quaresma,jedan od must igrača u ovoj kategoriji,baš je proigrao u Portu,igraju osminu finaka EL,u ligi isto guraju standardno dobro,a Qua igra zadovoljavajuće.Drago mi je,meni zaista vrlo simpatičan igrač.
RIP CITY!
Neymar 

Ni blizu, to što ne pokazuje svoje pravo lice u Barci je problem samog trenera. Pogledaj šta radi u repki. To je isto da kažeš Bale uzimajući u obzir samo kako igra u Wales-u.
Koliko je placen neracunajuci koliko je oslo u ruke direkt ovo sto pokazuje nije zadovoljavajuce. Ne znam kako ti gledas na to.
- Blek_Stena
- Kontakt:
90% igraca manchester city-a
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Sve osim DzekeBlek_Stena je napisao/la:90% igraca manchester city-a

- Blek_Stena
- Kontakt:
svi osim Kompanija, Jaje i Kuna. Džeko vrijedi taman toliko kolko su ga Teplice Želji platilesoxx je napisao/la:Sve osim DzekeBlek_Stena je napisao/la:90% igraca manchester city-a![]()

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.