10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Vasa prognoza za utakmicu Bosna i Hercegovina - Grcka ?

Pobjeda Bosne i Hercegovine
101
46%
Nerijesen rezultat
77
35%
Pobjeda Grcke
43
19%

Ukupno glasova: 221

nick
Kontakt:

Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la nick » 10 avg 2011, 22:49

profa kako ces reci Selimov sity :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 10 avg 2011, 22:50

Cini mi se da nikad nisam vidio ovako dobru igru nasih. Kontrolisu mec od pocetka, steta sto nema gola
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 avg 2011, 22:50

Zec nije za reprezentacije smara covjek a neumije :roll:
, a Muslimovic ima htjenje ali vidise d nezna ili ti nije u formi .

Zahirovic komotno moze zamjeniti Rahimica znaci imamo sad Besica i Zahirovica kao def vezne.
Stilic korisniji od Zeca kao rezrva.

Da nam je jos Begovic da brani i fali Ibisevic

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 22:50

Virtu4l je napisao/la:
Profesor je napisao/la:Haha cuj, pa naravno da je Dzekin city.
Sigurno, kada dolaziš sa prostora Sarajevskog kantona...
Inace Unsko-Sanski, al et nema veze, nevazno je.

Muslim inace pravi borac, treba sto prije nac klub.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 10 avg 2011, 22:55

pravilno je reć Džekin City ;)
Džekov govore fočaci :D
to ti je sudov fast fud dok bi sarajlije original rekli sudin :)

šta misliš odeš u makarsku i kažeš BABO ENO MUJOV AUTO HAHAHA :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 avg 2011, 22:56

Ali je ispravno gramaticki.

on the topic:
Steta prava sto sjajnu igru nismo krunisali pobjedom. Mozemo biti spokojni pred nastavak kvalifikacija, ako ovako odigramo Bjelorusi padaju.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 avg 2011, 22:57

Virtu4l je napisao/la:Mravac se opustio k'o na moru... mete sve pred sobom...
kako mu je krenulo, veceras ce da ga metne... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 10 avg 2011, 22:57

Odlična igra.Prezadovoljan sam igrom,a rezultatom i ne baš,jer smo ovo trebali pobijediti barem sa jednim golom razlike.I statistika je na našoj strani.Posjed lopte 61%-39%,šutevi 11(3)-2(0),korneri 7:0,mislim da je dovoljno.
I atmosfera je bila odlična,pogotovo pred kraj utakmice.

Šehić kao i Hasagić odradio svoj dio posla,kojeg je imao skroz malo.Spahić kao što Šuko reče može iznijeti loptu kada hoće i kako hoće,pravi kapiten.Mravac me pozitivno iznenadio u drugom poluvremenu,dobar je bio mora se priznati,bolji od Pandže.
Zahiroviću sve pohvale i čestitke,dobili smo novog Rahimića.Bešić dostojno zamijenio Salihovića.Štilić fenomenalan,iskoristio je priliku.Muslimović nešto slično kao Zec,trudio se,ali ima onaj potez viška.Džeko odigrao možda i najbolje što može u ovom trenutku.Lulić i Mujdža dobri.

Jedno je jasno,ukoliko u Grčkoj ne dođe do neke smjene generacija,u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nam neće moći ništa 8-) .
Također Sušić je vidio da na Zahirovića i Štilića mora i može računati.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 avg 2011, 22:58

brat bratu prvfo kritika, za stilica za kojeg sam mislio da ce nesto pokazati , medjutim, nista, dosta losih pasova i katastrofalnih centarsuteva, istina dosta je borben i vracao se ali .....

inace sjajna utakmica gdje smo bili mnogo bolji,nedostajao je taj pogodak, ali fali nam dobar dio ekipe, i mislim da je ovo bila odlicna prilika za razne kombinacije
ono sto me odusevilo je Edin koji je trcao vise nego cijela ekipa, a niko mu lopte ne moze uzeti, steta sto nije bilo misketa da ga pogodi kojom al ima vremena do bjelorusa :)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 avg 2011, 22:59

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 10 avg 2011, 23:00

Ja sam naprosto fasciniran Adnanom Mravcem, ko da je veceras igrao neki drugi igrac samo sa njegovom maskom (tipa mission impossible flimova).

Stila vidi se da zasluzuje da igra PUNO vise nego do sad, i sigurno kroz godinu-dvije da zamjeni Misimovica u veznom redu.

Ali moram priznati da su odlicno odigrali veceras, da Edin ovako trci u Man City-u City bi bio prvak engleske 100%, ocigledno ga onaj njegov trener ne zna mitivisati ili kvalitetno iskoristiti, dok mu je evo Susic i nasao neku ulogu, jest da prima loptu daleko od gola ali otvori napad sto izgleda ljepo.

Zahirovic odlican uz Besica zamjenik naseg Rahimica, bit ce zanimljivo u svakom slucaju, izgleda da im je Susic nesto uradio drasticna razlika nego u zadnjim utakmicama :D
Mes Que Un Club

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 avg 2011, 23:00

Ovakvom igrom su Grci i osvojili Euro u Portugalu... Brani se i onda iz kontre zabij... :roll: ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 10 avg 2011, 23:01

Top: Dzeko - Pokupio sve lopte, trcao, razigravao. Kritikovao sam ga za igre zadnjih pola godine, ali sada ga moram pohvaliti.
Flop: Zec - nista posebno nije uradio, totalno neprimjetan.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 10 avg 2011, 23:02

johnnyHZ je napisao/la:brat bratu prvfo kritika, za stilica za kojeg sam mislio da ce nesto pokazati , medjutim, nista, dosta losih pasova i katastrofalnih centarsuteva, istina dosta je borben i vracao se ali .....

inace sjajna utakmica gdje smo bili mnogo bolji,nedostajao je taj pogodak, ali fali nam dobar dio ekipe, i mislim da je ovo bila odlicna prilika za razne kombinacije
ono sto me odusevilo je Edin koji je trcao vise nego cijela ekipa, a niko mu lopte ne moze uzeti, steta sto nije bilo misketa da ga pogodi kojom al ima vremena do bjelorusa :)
ma torlaka smo trebali brat bratu imo bi ocjenu 8.0 uz 2 asistencije i jedan gol glavom spahu bi zajebo poslali bi ga u sarajevo a torlaka u sevilju -.-

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2011, 23:02

OVako ce igrat i Bjelorusija. Odigrali smo solidno, ali nismo napravili skoro nijednu sansu. Nisu ni oni. Tako da je utakmica bila vrlo losa.

Zahirovic je bio dobar. Moze se na njega racunat. Zec je razocarao, donekle i Stilic. Mravac dosta dobar veceras, iako je on i zakuhao onda kad je spasio protiv Samarasa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 10 avg 2011, 23:03

Lose smo odigrali skoz, valjda ce biti bolje kad se vrate neki igraci

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 10 avg 2011, 23:03

Mi smo njih rasturili i nadigrali na svakoj poziciji.

Oni su dosli da se brane, prepali se, to je se vidjelo u cjeloj utakmici.
Rezultat 0-0 i nije nesto lose, jer mi smo imali sve osim gola, a oni NISTA!
G BUSSA BUSS

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 avg 2011, 23:04

Plivadon je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:brat bratu prvfo kritika, za stilica za kojeg sam mislio da ce nesto pokazati , medjutim, nista, dosta losih pasova i katastrofalnih centarsuteva, istina dosta je borben i vracao se ali .....

ma torlaka smo trebali brat bratu imo bi ocjenu 8.0 uz 2 asistencije i jedan gol glavom spahu bi zajebo poslali bi ga u sarajevo a torlaka u sevilju -.-
ne kaki, navedi mi jedan potez stilica molim te, ako navijate za seljeznicar to je vas problem, ja ne gledam igraca po KLUBU nego po igri, ajde eto JEDAN potez mi navedi, jedan dobar pas? centarsut iz igree?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 avg 2011, 23:04

amertiger je napisao/la:Ja sam naprosto fasciniran Adnanom Mravcem, ko da je veceras igrao neki drugi igrac samo sa njegovom maskom (tipa mission impossible flimova).

Stila vidi se da zasluzuje da igra PUNO vise nego do sad, i sigurno kroz godinu-dvije da zamjeni Misimovica u veznom redu.

Ali moram priznati da su odlicno odigrali veceras, da Edin ovako trci u Man City-u City bi bio prvak engleske 100%, ocigledno ga onaj njegov trener ne zna mitivisati ili kvalitetno iskoristiti, dok mu je evo Susic i nasao neku ulogu, jest da prima loptu daleko od gola ali otvori napad sto izgleda ljepo.

Zahirovic odlican uz Besica zamjenik naseg Rahimica, bit ce zanimljivo u svakom slucaju, izgleda da im je Susic nesto uradio drasticna razlika nego u zadnjim utakmicama :D

Mravac je veceras bio Mravcina :lol:

ali dosta su nam bjezali u odbrani, sudija nas spasio jednom-dva put

da nije bilo toga bila bi odlicna utakmica nasih

ovako smo imali srece da nam nisu zabili iako smo bili bolji, ne pobjedi uvijek bolji

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 10 avg 2011, 23:05

mi igrali fudbal, oni antifudbal. Mjesta za kritiku nema, svi su odigrali za 9 i 10 :)
15.10 - 15.06 ...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 0 gostiju.