Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 02:06

Željooooo je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Hasana je izviždalo Koševo. Nemojte to zaboraviti.
To isto Koševo ili neki drugi stadion ce na kraju i Džeku izviždat,i Misketa i ostale naše legende,jer smo naučili da je važno da pljujemo naše,nema veze koliko su nas zadužili,jedna greška i kao da nikad ništa nisu za repku uradili,takav smo mi narod, evo sad se pljuje Ibišević,poredi sa nekim srpskim igračima koji mu još nisu ni do koljena,znaš ti nas j.ebo ti nas..pogledajte samo komšije kako dižu svoje igrače u nebesa,kad čitaš Hrvatske novine misliš da Ronaldo i Messi igraju u njihovoj ligi a kod nas novinari samo s.eru po ligi koja je u par deka sa ligama u regionu..
da se nadovežem na ovu pricu oko Hasana,Hasan je među prvima zaigrao za ovu repku nakon nezavisnosti naše države,išao po svakakvim vuko.**** sa repkom,trpio lopove iz saveza i opet pojedinim navijačima nije valjao,da nam je sad Hasan iz najboljih dana mi bi bili u top 10 reprezentacija..
Stoji tu dosta toga, o našem mentalitetu itd. No Hasan je ipak specifičan slučaj, nijedan dosad igrač/trener nije se na takav način prozivao u "živom" prenosu i od čovjeka sa kredibilitetom (tada ga je Baho imao)
I kad mi kažu da se vrati Baho za komentatora... radije ću Šuku slušat, nego to debelo,manipulatorsko, **** od čovjeka
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 02:08

VanBasten je napisao/la:Stoji tu dosta toga, o našem mentalitetu itd. No Hasan je ipak specifičan slučaj, nijedan dosad igrač/trener nije se na takav način prozivao u "živom" prenosu i od čovjeka sa kredibilitom (tada ga je Baho imao)
I kad mi kažu da se vrati Baho za komentatora... radije ću Šuku slušat, nego to debelo,manipulatorsko, **** od čovjeka
Isto tako se zna i zašto ga je Baho uzeo na zub, mali je ovo grad. Gori smo mi jer smo se tada ložili na njegove komentare, kao onda za žuti karton, pa se ujeo za jezik u poluvremenu nakon što im se telefon užario od poziva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 02:17

Ma seljacki je nas mentalitet, ljudi su mislili da je Hasan svemoguc pa da moze kako hoce yebavati protivnike itd. Slicna situacija kao na Eurobasketu, kad su pojedinci prozivali Mirzu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 02:24

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Stoji tu dosta toga, o našem mentalitetu itd. No Hasan je ipak specifičan slučaj, nijedan dosad igrač/trener nije se na takav način prozivao u "živom" prenosu i od čovjeka sa kredibilitom (tada ga je Baho imao)
Isto tako se zna i zašto ga je Baho uzeo na zub, mali je ovo grad. Gori smo mi jer smo se tada ložili na njegove komentare, kao onda za žuti karton, pa se ujeo za jezik u poluvremenu nakon što im se telefon užario od poziva.
Jesmo vala. Neću to sebi nikad halaliti.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 feb 2014, 02:26

Sabinho je napisao/la:Ma seljacki je nas mentalitet, ljudi su mislili da je Hasan svemoguc pa da moze kako hoce yebavati protivnike itd. Slicna situacija kao na Eurobasketu, kad su pojedinci prozivali Mirzu.
upravo to,u Bayernu imaš sve profesionalce i znalce na terenu, a dođeš u repku samo par igrača ima kakav takav renome,ostalo se skupi da bi se mogla tekma odigrati,ljudi kod nas ne kontaju da ne igra 1 igrač vec kolektiv,Grčka je osvojila euro zbog timske igre,i kad taj kolektiv gubi svi su podjednako krivi,kad pobjeđuje svi su zaslužni za to a ne neko izdvajanje kao kod nas, uvijek je neko kriv kad se gubi i nalazi se na spisku kod navijača koji ce ga odmah popljuvati ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 02:37

Željooooo je napisao/la:a dođeš u repku samo par igrača ima kakav takav renome,ostalo se skupi da bi se mogla tekma odigrati,
Vidić, Vasiljević, Pelak, Halilović, Medvid, Kerkez, Mulina, Mišković, Dodik, Beganović, Katić... to su samo neka od imena sa kojima je Salihamidžić dijelio svlačionicu u našoj reprezentaciji... ima ih još tri puta ovoliko...
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 02:48

Virtu4l je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:a dođeš u repku samo par igrača ima kakav takav renome,ostalo se skupi da bi se mogla tekma odigrati,
Vidić, Vasiljević, Pelak, Halilović, Medvid, Kerkez, Mulina, Mišković, Dodik, Beganović, Katić... to su samo neka od imena sa kojima je Salihamidžić dijelio svlačionicu u našoj reprezentaciji... ima ih još tri puta ovoliko...
:lol: :lol: :lol: :lol: Ovaj Vidic bio nasao inostrani angazman, i ode msm u Slovacku, i posvadja se sa zenom i polupa stan i **** :lol: :lol: :lol:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 feb 2014, 02:53

Virtu4l je napisao/la:
Piplica isto spada u tu grupu igrača,ironija je da je on trener golmana u repki i to svjetskoj klasi kakav je Asmir,onda Bajić(odbrambeni),onda kad se samo sjetim onog Jelića iz mlade repke :( ima ih još puno, svakakvih je anonimusa prošlo kroz repku.. ne ponovilo se više nikad.. i još iz tog mračnog perioda našeg fudbala kad se sjetim onog sudije koji je u hotelu prije neke tekme koju je trebao suditi u evropi ukrao peškir i jednu pivu i zbog toga bio doživotno suspendovan :lol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 02:56

Baš ću jednom napraviti spisak ovih svirača koji su dobijali poziv u našoj reprezentaciji. Vršajević je Messi za njih.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 02:57

A Bakin cuveni dzoker Nedim Halilovic-neprikosnovena vedeta :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 02:58

Jos i dobro da tada foruma nije bilo. Ovdje bi se ljudi vjesali od muke ... :lol:

Da jos dodam, uvijek nekakve price kako se Srbe, pa i Hrvate ne poziva u repku. Sada vidim da ih je ogroman broj prosao kroz istu, al sve tarabe od igraca malo jace ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 16 feb 2014, 03:04, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 02:59

Virtu4l je napisao/la:Baš ću jednom napraviti spisak ovih svirača koji su dobijali poziv u našoj reprezentaciji. Vršajević je Messi za njih.

http://www.klix.ba/forum/svi-nasi-repre ... 16558.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 03:02

samson je napisao/la:Jos i dobro da tada foruma nije bilo. Ovdje bi se ljudi vjesali od muke ... :lol:
Nebi. 2008/09 je bilo veoma ugodno na forumu, bez obzira na rezultate reprezentacije.
Šta mi radiš, opet lud link u 3 ujutro :lol: Ovome treba spomenik podići :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 03:04

Vrh su Aleksandar Solic, Jakirevic, Pehlic, Maksumic....

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 03:06

Virtu4l je napisao/la:Nebi. 2008/09 je bilo veoma ugodno na forumu, bez obzira na rezultate reprezentacije.
Tada je Ciro dosao. Ja sam mislio na period i prije toga ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 03:09

Virtu4l je napisao/la:
Šta mi radiš, opet lud link u 3 ujutro :lol: Ovome treba spomenik podići :mrgreen:
:mrgreen: :lol:

I ja kažem, svaka mu čast. Moram priznat ja sam neke bio i zaboravio (Jašarević, Dadić).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 03:11

Sabinho je napisao/la:Vrh su Aleksandar Solic, Jakirevic, Pehlic, Maksumic....
Imaš na ovom linku što je postavio VanBasten strašne tekstove. Teljigović, na trećoj stranici :lol: taman da se malo podsjetim... jaoo i onda neko kaže da smo danas 'vaki & 'naki :evil:
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 03:13

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Vrh su Aleksandar Solic, Jakirevic, Pehlic, Maksumic....
Imaš na ovom linku što je postavio VanBasten strašne tekstove. Teljigović, na trećoj stranici :lol: taman da se malo podsjetim... jaoo i onda neko kaže da smo danas 'vaki & 'naki :evil:
Koma :lol: :lol: :lol: Ma kad pogledas kakva su vremena bila ova su imena neminovnost :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 03:26

slika

Admir Smajić i Južni Vjetar :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 03:33

Nisu nama strane te češke frizurice :mrgreen:

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem, izdzezveubrazil, kakarut, katalinski, L-Train i 41 gost.