Stoji tu dosta toga, o našem mentalitetu itd. No Hasan je ipak specifičan slučaj, nijedan dosad igrač/trener nije se na takav način prozivao u "živom" prenosu i od čovjeka sa kredibilitetom (tada ga je Baho imao)Željooooo je napisao/la:To isto Koševo ili neki drugi stadion ce na kraju i Džeku izviždat,i Misketa i ostale naše legende,jer smo naučili da je važno da pljujemo naše,nema veze koliko su nas zadužili,jedna greška i kao da nikad ništa nisu za repku uradili,takav smo mi narod, evo sad se pljuje Ibišević,poredi sa nekim srpskim igračima koji mu još nisu ni do koljena,znaš ti nas j.ebo ti nas..pogledajte samo komšije kako dižu svoje igrače u nebesa,kad čitaš Hrvatske novine misliš da Ronaldo i Messi igraju u njihovoj ligi a kod nas novinari samo s.eru po ligi koja je u par deka sa ligama u regionu..VanBasten je napisao/la:Hasana je izviždalo Koševo. Nemojte to zaboraviti.
da se nadovežem na ovu pricu oko Hasana,Hasan je među prvima zaigrao za ovu repku nakon nezavisnosti naše države,išao po svakakvim vuko.**** sa repkom,trpio lopove iz saveza i opet pojedinim navijačima nije valjao,da nam je sad Hasan iz najboljih dana mi bi bili u top 10 reprezentacija..
I kad mi kažu da se vrati Baho za komentatora... radije ću Šuku slušat, nego to debelo,manipulatorsko, **** od čovjeka