Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Znal' ko kako napreduju ove dvorane u Bosanskoj Gradišci i Prijedoru?

FIFA centar za nogometnu reprezentaciju BiH u Zenici će, očekivano, u budućnosti dovesti do proširenja Bilinog Polja!?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Šta je bilo sa onim najavama da će se raditi novi travnjak na bilinom i da će imati podno grijanje i novu drenažu ?Jel' to urađeno ili je u planu da se radi ?
DRUG NEBI TI PUNCA
I mene ovo interesuje, al mišljenja sam da to nije urađeno...bagrcavi je napisao/la:Šta je bilo sa onim najavama da će se raditi novi travnjak na bilinom i da će imati podno grijanje i novu drenažu ?Jel' to urađeno ili je u planu da se radi ?
Zasad ne.Nimla_RZ je napisao/la:Drugih tribina nema?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Pa sinoć si mogao vidjeti kako je urađena drenažahamlet je napisao/la:I mene ovo interesuje, al mišljenja sam da to nije urađeno...bagrcavi je napisao/la:Šta je bilo sa onim najavama da će se raditi novi travnjak na bilinom i da će imati podno grijanje i novu drenažu ?Jel' to urađeno ili je u planu da se radi ?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bože, kakvo pitanje

Inače, ovo s Bilim... ako je ovo gore nadogranja postojećeg stadiona, ja sam retardiran. Tko je na osnovu postojećeg stadiona uspio izbaciti ovakav plan, svaka mu čast.

Inače, ovo s Bilim... ako je ovo gore nadogranja postojećeg stadiona, ja sam retardiran. Tko je na osnovu postojećeg stadiona uspio izbaciti ovakav plan, svaka mu čast.
Hayley <3
Pa zar se ne mogu napravit ova 4 zapadabadblueboylivno je napisao/la:Bože, kakvo pitanje![]()

Iskreno se nadam da će se ovo uraditi što prije. Ova država nema para da se prave ovakvi stadioni u svakom gradu ali jedan za repku se valjda može napraviti. Zaslužili su momci da igraju na boljem stadionu od ovoga na kojem igraju trenutno. Na kraju krajeva i stadion je ogledalo reprezentacije.hamlet je napisao/la:FIFA centar za nogometnu reprezentaciju BiH u Zenici će, očekivano, u budućnosti dovesti do proširenja Bilinog Polja!?
[youtube][/youtube]
YNWA!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mogu, ali to nije nadogradnja, to je skoro potpuna rekonstrukcija stadiona, gdje bi ostala samo ova zapadna tribina, samo taj dio. Sve ostalo bi bilo novo - ostale tribine, krov, fasada, dio oko stadiona. Dakle, nije riječ ni o kakvoj nadogranji - praktički nov stadion.hamlet je napisao/la:Pa zar se ne mogu napravit ova 4 zapadabadblueboylivno je napisao/la:Bože, kakvo pitanje![]()
Inače, ovo s Bilim... ako je ovo gore nadogranja postojećeg stadiona, ja sam retardiran. Tko je na osnovu postojećeg stadiona uspio izbaciti ovakav plan, svaka mu čast.Meni baš isto izgleda...
A sam izgled je odličan, bilo bi idealno imati ovakav reprezentativni stadion. Mada sam ja zadovoljan i trenutnim stadionom. Samo preurediti teren.
Hayley <3
Isto ti ga dođe kumašine
Valjda bude nešto od ovog...

Valjda bude nešto od ovog...
Kad Ja nadjem naftu u Kalesiji ima da nas nogomet procvjeta .
Tad cemo pricati o stadionima.
Tad cemo pricati o stadionima.
odlicne slike,puno hvala! Centar je fenomenalan,nesto predobro za nase Zmajeve! ovo ce do proljeca biti gotovo,taman da se pripremamo u Zenici za EP,aBd!kinder_jaje je napisao/la:
Uploaded with ImageShack.us
jos slika ovog centra
http://www.****/index.php?op ... Itemid=113" onclick="window.open(this.href);return false;
ako sutra-prekosutra budem imao vremena oticicu na stadion da to vidim i ako su nesto radili tj RASKRCILI SVE kako kazu da uslikam i tako to
inace za one koji ne znaju sjever je tamo gdje su bili gosti ona skela gdje je
jbg nece ovdje cio link uglavnom krece izgradnja sjevera na Gradskom u Banjaluci u ponedjeljak valjda 
ako sutra-prekosutra budem imao vremena oticicu na stadion da to vidim i ako su nesto radili tj RASKRCILI SVE kako kazu da uslikam i tako to

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
de mi link na pvt ako nije problemdelko je napisao/la:http://www.****/index.php?option=com_content&view=article&id=4339%3Aod-ponedjeljka-izgradnja-sjeverne-tribine&catid=48%3A2010-06-28-09-31-46&Itemid=113
ako sutra-prekosutra budem imao vremena oticicu na stadion da to vidim i ako su nesto radili tj RASKRCILI SVE kako kazu da uslikam i tako toinace za one koji ne znaju sjever je tamo gdje su bili gosti ona skela gdje je
jbg nece ovdje cio link uglavnom krece izgradnja sjevera na Gradskom u Banjaluci u ponedjeljak valjda

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ova maketa novog Bilinog je stara 2 godine,pisi propalo

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Baraz se izgleda nece igrati u Zenici! jedini krivac je rukovodstvo Celika,koje je dozvolilo svojim igracima da sve vrijeme treniraju na Bilinom Polju,unistili su teren,sav je od blata i igraci ne zele igrati na njemu! zato cemo Baraz igrati na Kosevu! gdje je teren kud i kamo bolji nego u Zenici! do 15 novembra Celik ce igrati 5 domacih utakmica,racunajuci i kup i to ce sahraniti ionako katastrofalan teren na stadionu! eto ti nasih nesposobnjakovica,koji nisu svjesni kad reprezentacija jednom ode iz Zenice da se tu vise vracati nece! cim se izgradi nova Grbavica,ili bilo koji drugi stadion u BIH!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Igraci Celika treniraju na Kamberovica polju
Uzmi u obzir da je kisa padala,da je igrala A reprezentacija a poslije nje i mlada reprezentacija

Uzmi u obzir da je kisa padala,da je igrala A reprezentacija a poslije nje i mlada reprezentacija

Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.