u napadu je ili jaci ali kao komplet igrac je terza bolji, posto je pravo jak i u odbrani, tj kompletniji je igrac..
sto se tice nase ekipe, ono sto sam vidio protiv italije a i alternative...
na golu imamo uvijek dobrog tahirovica i grahovca, ako dodje saric onda smo to sila.
na desnom krilu smo bas jaki, vrazalic i velic su pravi, pogotovo vrazalic, tu je i damir delic kao i opet jaki jaskic.
na desnom beku imamo par kandidata (panic i malinovic bi trebali prva dvojica, dzono me nije odusevio, makar sto se tice te jedne utakmice, a biljaka se je trudio ali mu je nasa liga vrh...mislim da bi martinovic mogao biti treci igrac na toj poziciji). PS: oanicu se po meni vidi (u nekim akcijama) jos strah od one teske povrede koju je zadobio prije par godina sa juniorskom reprezentacije.
na srednjem beku po meni trebaju da budu karacic i doborac (doborac mi se sad vise svidja kako igra nego prije i ojacao je tjelesno jos pravo), karacic je tjelesno slabiji od njega ali ima genijalnije pasove (misljenja sam da doborac i nije pravi srednji bek, vec da tu igra zbog manjka visine za desnog beka..). harmandica bi stavio cak nakon i cakica (kad se aBd oporavi).
na pivotu imamo toromanovica, on je po meni opet onaj stari tj onaj koji je bio prije povrede kriznih ligamenata. strah je proslost, hvala Bogu. vranjes je u napadu slab a i u odbrani nije mega igrac. mislim da je on sad nasa najslabija karika. mozda bi se mogao tu probati stanko sabljic ili eventualno opet buric??
na lijevom beku imamo terzu i prce-a (koji je bio slab protiv italije, ali njegov kvalitet je neupitan) i kao trecu obciju ja vidim celicu malo ispred kukrike.
na lijevom krilu je najjaci stojanovic (nije nastupio protiv italije zbog manje povrede) i malog mikica, koji me je odusavio protiv italije. mislio sam da imamo bolja rijesenja od njega na lijevom krilu (tj kao alternativa stojanovicu) ali sad to nebih rekao. mali je brz, zna zabiti al i dodati, borben je, svaka cast.
toliko od mene! selam svima