EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
laku noc!
Juce pobeda nad Italijom,rezultat na kraju ce reci lako,ali bila je to teska utakmica.Dosta gresaka smo pravili,dosta otvorenih suteva masili ali na kraju je presudila sira klupa i mnogo veci kvalitet koji posedujemo na klupi.Kao sto sam rekao pred utakmicu ja se najvise plasim Gallinaria,Bargnania i Bellinelia ne toliko,i tako je bilo,istina Bargnani jeste postigao kamaru poena,ali Bargnania u kljucnim momentima kada se pravila razlika nije bilo,tu je glavnu rec vodio Gallinari,tako da je steta nanesena sa ovih Bargnanievih preko 20 poena mizerna,da je on prorardio kada su nas Gallinari i Hackett ubijali bila bi to potpuno druga price,i potpuno drugi razvoj dogadjaja.
Danas protiv Latvije koja zna biti izuzetno nezgodna ali ja ocekujem nasu bolju igru koja ce se sigurno popravljati kako se budu utakmice igrale i nadam se jednoj rutinskoj pobedi.
Odgledao sam i Hrvatska-Finska juce,Hrvati mi izgledaju totalno divlje ne znam sta im je bilo sinoc,mislim da ni zapisnicki stol nije uspeo zapisati sve faulove u napadu.
Finci ludaci pravi,rastrcani u pm,svako moze nesta ubosti i sinoc su sami sebe pobedili greskama.Eh da je Mottola par godina mladji.

Danas protiv Latvije koja zna biti izuzetno nezgodna ali ja ocekujem nasu bolju igru koja ce se sigurno popravljati kako se budu utakmice igrale i nadam se jednoj rutinskoj pobedi.
Odgledao sam i Hrvatska-Finska juce,Hrvati mi izgledaju totalno divlje ne znam sta im je bilo sinoc,mislim da ni zapisnicki stol nije uspeo zapisati sve faulove u napadu.
Finci ludaci pravi,rastrcani u pm,svako moze nesta ubosti i sinoc su sami sebe pobedili greskama.Eh da je Mottola par godina mladji.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Odakle si ti Srbine, ako nije tajna ?Devil je napisao/la:Juce pobeda nad Italijom,rezultat na kraju ce reci lako,ali bila je to teska utakmica.Dosta gresaka smo pravili,dosta otvorenih suteva masili ali na kraju je presudila sira klupa i mnogo veci kvalitet koji posedujemo na klupi.Kao sto sam rekao pred utakmicu ja se najvise plasim Gallinaria,Bargnania i Bellinelia ne toliko,i tako je bilo,istina Bargnani jeste postigao kamaru poena,ali Bargnania u kljucnim momentima kada se pravila razlika nije bilo,tu je glavnu rec vodio Gallinari,tako da je steta nanesena sa ovih Bargnanievih preko 20 poena mizerna,da je on prorardio kada su nas Gallinari i Hackett ubijali bila bi to potpuno druga price,i potpuno drugi razvoj dogadjaja.
Finci ludaci pravi,rastrcani u pm,svako moze nesta ubosti i sinoc su sami sebe pobedili greskama.Eh da je Mottola par godina mladji.![]()

I think I'm a pussy one.
Pitam zbog ovog Latvija, stol, nikad nisam čuo Srbina da kaže Latvija umjesto Letonija ili stol umjesto sto.Devil je napisao/la:Tajna je,nije za svakoga.

I think I'm a pussy one.
Zamolio bi ako bi neko mogao da mi napise sastav Turske na ovom Eurobasketu tj 12 igraca koji su pozvani
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 01 sep 2011, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- NoName
- Kontakt:
Vidi braće Srba što su se razbaškariliTexi je napisao/la:Pitam zbog ovog Latvija, stol, nikad nisam čuo Srbina da kaže Latvija umjesto Letonija ili stol umjesto sto.Devil je napisao/la:Tajna je,nije za svakoga.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Uozbiljite se, tema je EP Litvanija 2011!
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
4 Cenk Akyol
5 Sinan Güler
6 Emir Preldzic
7 Ömer Onan
8 Ersan Ilyasova
9 Izzet Türkyilmaz
10 Kerem Tunçeri
11 Oguz Savas
12 Ömer Asik
13 Ender Arslan
14 Enes Kanter
15 Hidayet Türkoglu
5 Sinan Güler
6 Emir Preldzic
7 Ömer Onan
8 Ersan Ilyasova
9 Izzet Türkyilmaz
10 Kerem Tunçeri
11 Oguz Savas
12 Ömer Asik
13 Ender Arslan
14 Enes Kanter
15 Hidayet Türkoglu
I think I'm a pussy one.
Hvala puno a ovaj Emir Preldzic je li on sa nasih prostoraTexi je napisao/la:4 Cenk Akyol
5 Sinan Güler
6 Emir Preldzic
7 Ömer Onan
8 Ersan Ilyasova
9 Izzet Türkyilmaz
10 Kerem Tunçeri
11 Oguz Savas
12 Ömer Asik
13 Ender Arslan
14 Enes Kanter
15 Hidayet Türkoglu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Iz Zepca, od oca Senadameho-medo je napisao/la:Hvala puno a ovaj Emir Preldzic je li on sa nasih prostoraTexi je napisao/la:4 Cenk Akyol
5 Sinan Güler
6 Emir Preldzic
7 Ömer Onan
8 Ersan Ilyasova
9 Izzet Türkyilmaz
10 Kerem Tunçeri
11 Oguz Savas
12 Ömer Asik
13 Ender Arslan
14 Enes Kanter
15 Hidayet Türkoglu

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@Neno ne pitah te,sta velis za Edinovu kolumnu,jel' ga opet ubo ono domacinski,ja mislim da jeste. 

Koliko ja znam rođen je u Zenici valjda. Ili ne znam ?meho-medo je napisao/la:Hvala puno a ovaj Emir Preldzic je li on sa nasih prostoraTexi je napisao/la:4 Cenk Akyol
5 Sinan Güler
6 Emir Preldzic
7 Ömer Onan
8 Ersan Ilyasova
9 Izzet Türkyilmaz
10 Kerem Tunçeri
11 Oguz Savas
12 Ömer Asik
13 Ender Arslan
14 Enes Kanter
15 Hidayet Türkoglu

I think I'm a pussy one.
Pa vidis da me nema ovdje, neki novi klinci tamo na onim temama uzeli primatDevil je napisao/la:@Neno ne pitah te,sta velis za Edinovu kolumnu,jel' ga opet ubo ono domacinski,ja mislim da jeste.

On je najbolji poznavalac kosarke sto se tice ovih prostora (novinarski), ali njegov najveci problem je sto onoga koga ne voli, hailuje ga. Samo da to bude u ogranicenim kolicinama, bio bi nenadmasiv. Po njemu je svaki Amer iz garbage timea bolji od svakog igraca iz EL.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sto se vidi ovde...neno#4 je napisao/la:Pa vidis da me nema ovdje, neki novi klinci tamo na onim temama uzeli primatDevil je napisao/la:@Neno ne pitah te,sta velis za Edinovu kolumnu,jel' ga opet ubo ono domacinski,ja mislim da jeste.![]()
![]()
![]()
On je najbolji poznavalac kosarke sto se tice ovih prostora (novinarski), ali njegov najveci problem je sto onoga koga ne voli, hailuje ga. Samo da to bude u ogranicenim kolicinama, bio bi nenadmasiv. Po njemu je svaki Amer iz garbage timea bolji od svakog igraca iz EL.
U poslednje 2 godine ne pamtim da je nesta dobro napisao za Rubija.tako da više nema ni puno minuta za KamenoRiki Rubija da mu se ko ljudi odmaknete pet metara i čekate da pogodi rub table ili fotoreportera

Mnogi su rodjeni u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, pa nisu iz tih mjestaTexi je napisao/la:Koliko ja znam rođen je u Zenici valjda. Ili ne znam ?meho-medo je napisao/la:Hvala puno a ovaj Emir Preldzic je li on sa nasih prostoraTexi je napisao/la:4 Cenk Akyol
5 Sinan Güler
6 Emir Preldzic
7 Ömer Onan
8 Ersan Ilyasova
9 Izzet Türkyilmaz
10 Kerem Tunçeri
11 Oguz Savas
12 Ömer Asik
13 Ender Arslan
14 Enes Kanter
15 Hidayet Türkoglu

Nema bolnice u Zepcu, tako da...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Jel igra Teletovic danas?
-
- Kontakt:
Meni je RTS blokiran na kablovskoj pa ako je kod nekoga isti slučaj,evo mu link za stream http://www.***SPAM***/index.php?o ... eoid=25940" onclick="window.open(this.href);return false;
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
meni nije 16:2mnogo_smo_jaki je napisao/la:Meni je RTS blokiran na kablovskoj pa ako je kod nekoga isti slučaj,evo mu link za stream http://www.***SPAM***/index.php?o ... eoid=25940" onclick="window.open(this.href);return false;

"Indija,Pakistan..."
Potukla su se dva hrvatska košarkaša te ih je morao razdvajati Vranković
-tvrdi jedan Litvanski novinar

Philadelphia
Championship
............................
Championship
............................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.