Luka je napisao/la:Ovi sotali momci na forumu npr astra isotali momci vidi mda imaju kulture i necu radi njih da pravimo nesuglasice i da se prepiremo..meni je lijepo u gradacu bilo u sub i vidio sam raja koja je bila iz gradaca navijala je za nas..ne kvari ugled gradu zmaja od bosne..
eto nema vise rasprave na ovu temu...jaaasnoooo idemo o lopti
slazem se izvinjavam se svima ako sam nekoga povrijedio ali nisam mogao presutjeti neke komentare jbg...
Luka je napisao/la:pa bit ce i nas u bl dvostruko vise nego vas...ja samo relano govorim,nisam vas uvrjedio a vi odmah zabadate..**** stadion cemo napravit kad tad pa cete onda vdit kakva je atmosfera kod nas..et necu vise o ovome..
Ne vrijeđaš ti nikog samo malo nerealno govoris . Nebitan je stadion kad smo usli u P.L. i igrali u Orašlju dolazilo je oko 1000 ljudi na tekmu.
Uvijek nas je bilo puno u komsiluku ovo je atmosfera iz Modrice " onclick="window.open(this.href);return false;
Rekao si da cete napunit stadio kad budete igrali protiv Zelje, Borca, Širokog .... ma neka bar priblizno izgleda ovako " onclick="window.open(this.href);return false; nemam nista protiv da nam napunite kasu kupovinom ulaznica........ a što se tiče tekme protiv nas to smo vec pokazali ko je brojni a vi se potrudte da popravite skor....
Luka je napisao/la:pa bit ce i nas u bl dvostruko vise nego vas...ja samo relano govorim,nisam vas uvrjedio a vi odmah zabadate..**** stadion cemo napravit kad tad pa cete onda vdit kakva je atmosfera kod nas..et necu vise o ovome..
Ne vrijeđaš ti nikog samo malo nerealno govoris . Nebitan je stadion kad smo usli u P.L. i igrali u Orašlju dolazilo je oko 1000 ljudi na tekmu.
Uvijek nas je bilo puno u komsiluku ovo je atmosfera iz Modrice " onclick="window.open(this.href);return false;
Rekao si da cete napunit stadio kad budete igrali protiv Zelje, Borca, Širokog .... ma neka bar priblizno izgleda ovako " onclick="window.open(this.href);return false; nemam nista protiv da nam napunite kasu kupovinom ulaznica........ a što se tiče tekme protiv nas to smo vec pokazali ko je brojni a vi se potrudte da popravite skor....
ima nas onoliko koliko nas ima...sta cemo sad? Boze moj, daj da mi ostanemo u Premijer ove godine a ostalo ce sve sa rezultatima koliko toliko doci.... malo i luka nerealno govori,, nema sanse da napunimo jedino ako nam komsije iz gradacca dadnu podrsku kao sto su i u prosloj utakmici... Realno gledajuci svi puno pametujemo ukljucujuci i mene a na utakmicu dodje 40 ljudi da navija, u Srebreniku bi sigurno bilo oko 300 apacha svaku utakmicu al jbg nemamo uslove
ma neobazirite se ni na koga neka vas ima 20 uglavnom imate navijace mnogi ih klubovi nemaju nikako kao vas sledeci protivnik.igracima je uvijek podrska dobrodosla nije bitno koliko ima navijaca...u subotu ce opet biti puno naseg svijeta iz gradacca pogotovo zbog neseg najdaljeg gostovanja u sezoni .mislim da ce mali broj ici dole i vecina ce doci na vasu utakmicu
astra1922 je napisao/la:nego nije mi jasno sta se zalite na udenje.po meni ekstra bilo
ma ovaj trener nije dorasto ovoj ligi dzaba kritikuje igraci, tu su svi koje je on trazio... ja mislim da ce on oko 7,8 kola dat ostavku hahhaha mnogo motivise igrace sve se vidi iz izjave koju je dao cc
astra1922 je napisao/la:nego nije mi jasno sta se zalite na udenje.po meni ekstra bilo
ma ovaj trener nije dorasto ovoj ligi dzaba kritikuje igraci, tu su svi koje je on trazio... ja mislim da ce on oko 7,8 kola dat ostavku hahhaha mnogo motivise igrace sve se vidi iz izjave koju je dao cc
trener gradine se malo zaletio s izjavom,ocito je neiskusan u davanju izjava za medije. nikada ne treba javno kritikovat svoje igrace,to im se kaze u svlacionici. simpaticno je bilo.
Luka je napisao/la:Moranjak nisam misli oda napunimo stadio ncijeli,sta oces napunili smo onu tribinu a i tamo na onoj je bilo blzu 400 -500 ..sta oces budi iskren i promisli malo..vise je nas iz sreb doslo da gleda gradinu u gradacu ,nego sto vi dajete podrsku zvijezdi..ja sma iskren i mogu rec da zvijezda zasluzuje ogrmonku podrsku kao i cijela uprava..izgradil isu stadion i sve oko njega je savrseno za nase uslove..a ti tu se pametan pravis i zezas oko toga sto sam ja rekao da napunimo...BILO NAS JE VISE NEGO STO VAS IMA NA UTAKMICAMA ZVIJEZDE...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e sve sam pregledao al ovo me je nasmijalo pravo xD pa proslu citavu sezonu gledanost je bila (msm varira ali) 1500, 2000, 1800, 2,500..... itd itd bujrum napunite vi svoj u sreb :*
Luka je napisao/la:Moranjak nisam misli oda napunimo stadio ncijeli,sta oces napunili smo onu tribinu a i tamo na onoj je bilo blzu 400 -500 ..sta oces budi iskren i promisli malo..vise je nas iz sreb doslo da gleda gradinu u gradacu ,nego sto vi dajete podrsku zvijezdi..ja sma iskren i mogu rec da zvijezda zasluzuje ogrmonku podrsku kao i cijela uprava..izgradil isu stadion i sve oko njega je savrseno za nase uslove..a ti tu se pametan pravis i zezas oko toga sto sam ja rekao da napunimo...BILO NAS JE VISE NEGO STO VAS IMA NA UTAKMICAMA ZVIJEZDE...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e sve sam pregledao al ovo me je nasmijalo pravo xD pa proslu citavu sezonu gledanost je bila (msm varira ali) 1500, 2000, 1800, 2,500..... itd itd bujrum napunite vi svoj u sreb :*
mnogo smijesno nema sta aa vidim ima vas 2000 " onclick="window.open(this.href);return false;
Benjo_AFC86 je napisao/la:A šta mislite da pogledate svoje slike pa vidite koliko je vas bilo na tribini u prošloj sezoni? ccc
pustite nas i naše navijače.. a Luka ne pristaj bezveze.. ne mozes izaći na kraj, vidiš da od naših niko nije zaitneresovan ovde za forum tako da nas ima 2-3 . Na utakicama ćemo pokazivati brojnost tj na tribini
mnogo smijesno nema sta aa vidim ima vas 2000 " onclick="window.open(this.href);return false;
posto vidim da nisi upucen, tj.da lupas napamet jer ne znas ni od kada je ovo ) da ti objasnim ovaj snimak je napravljen prije 3 god. na gostovanju u Modrici, ovo sto je snimano su samo vatreni Zvijezde u Modrici, zapravo je bilo 2,500 gledalaca samo iz Gradacca, ukupna gledanost tekme je 3000 ovo je cisto da te informisem indijanac
da samo pogresna procjena mislio sam da si stavio ovaj video " onclick="window.open(this.href);return false;
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e sve sam pregledao al ovo me je nasmijalo pravo xD pa proslu citavu sezonu gledanost je bila (msm varira ali) 1500, 2000, 1800, 2,500..... itd itd bujrum napunite vi svoj u sreb :* [/quote]
mnogo smijesno nema sta aa vidim ima vas 2000 " onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
posto vidim da nisi upucen, tj.da lupas napamet jer ne znas ni od kada je ovo ) da ti objasnim ovaj snimak je napravljen prije 3 god. na gostovanju u Modrici, ovo sto je snimano su samo vatreni Zvijezde u Modrici, zapravo je bilo 2,500 gledalaca samo iz Gradacca, ukupna gledanost tekme je 3000 ovo je cisto da te informisem indijanac [/quote]
sta ces ti mene informisat balavac jedan mani se ove teme idi na svoju ne trebaju ti ove provokacije jer i mi ne provociramo na vasoj temi i nema nas tamo zato te ko covjeka molim da se INDIJANACA klonis jer nisi dobro dosao ! " onclick="window.open(this.href);return false; jel vas i ovdje 2000 cc
Pogledaj citav video ne samo RD a i pise ti ispod u opisu videa koliko nas je bilo.....
Prvo da se zahvalim ljudima iz Gradacca koji su nas docekali, a kasnije bili u nasoj blizini na utakmici. Iskren da budem nisam ocekivao da ce boto kako je bilo. Ne znam kako je bilo na suprotnoj tribini, ali nama niko A nije rekao, ni na poluvremenu kada smoi u manjim grupama i pojedinacno hodali oko stadiona.
A zasto sam ocekivao da ce biti nekih provokacija, to je zbog ljudi kao sto je ovja majmun nekoliko poruka iznad moje koji ismijava borce iz Srebrenika. Nadam se da neces doziviti da saznas kakav je osjecaj kada se neko ismijava smrti tvog oca,brata, druga A ti ako imas imalo morala ces se barem malo postidjeti nakon sto skontas sta pricas.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e sve sam pregledao al ovo me je nasmijalo pravo xD pa proslu citavu sezonu gledanost je bila (msm varira ali) 1500, 2000, 1800, 2,500..... itd itd bujrum napunite vi svoj u sreb :* [/quote]
mnogo smijesno nema sta aa vidim ima vas 2000 " onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Pogledaj citav video ne samo RD a i pise ti ispod u opisu videa koliko nas je bilo..... [/quote]
pogledaj ti bolje video !
PirloSTB je napisao/la:Prvo da se zahvalim ljudima iz Gradacca koji su nas docekali, a kasnije bili u nasoj blizini na utakmici. Iskren da budem nisam ocekivao da ce boto kako je bilo. Ne znam kako je bilo na suprotnoj tribini, ali nama niko A nije rekao, ni na poluvremenu kada smoi u manjim grupama i pojedinacno hodali oko stadiona.
A zasto sam ocekivao da ce biti nekih provokacija, to je zbog ljudi kao sto je ovja majmun nekoliko poruka iznad moje koji ismijava borce iz Srebrenika. Nadam se da neces doziviti da saznas kakav je osjecaj kada se neko ismijava smrti tvog oca,brata, druga A ti ako imas imalo morala ces se barem malo postidjeti nakon sto skontas sta pricas.
blue815 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e sve sam pregledao al ovo me je nasmijalo pravo xD pa proslu citavu sezonu gledanost je bila (msm varira ali) 1500, 2000, 1800, 2,500..... itd itd bujrum napunite vi svoj u sreb :*
Pogledaj citav video ne samo RD a i pise ti ispod u opisu videa koliko nas je bilo..... [/quote]
pogledaj ti bolje video ![/quote]
sabane sabanski evo ti isjecak iz novina "INDIJANAC"
"U okviru sedamnaestog kola nogometne Premijer lige BiH na stadionu Banja Ilidža pred oko tri hiljade gledalaca Zvijezda i Željezničar su odigrali miroljubivih 0:0."
:* :*
PirloSTB je napisao/la:Prvo da se zahvalim ljudima iz Gradacca koji su nas docekali, a kasnije bili u nasoj blizini na utakmici. Iskren da budem nisam ocekivao da ce boto kako je bilo. Ne znam kako je bilo na suprotnoj tribini, ali nama niko A nije rekao, ni na poluvremenu kada smoi u manjim grupama i pojedinacno hodali oko stadiona.
jel mislis na ovog Tkanton?
Nisam obracao paznju na nick. Uglavnom neko se ismijavao..
U subotu nastavljamo ekonomsku saradnju sa Gradaccem, mi njima preko dana na tekmu, a oni nama navece u grad. Ruku na srce brojniji su gosti nego mi...
pogledaj ti bolje video ![/quote]
sabane sabanski evo ti isjecak iz novina "INDIJANAC"
"U okviru sedamnaestog kola nogometne Premijer lige BiH na stadionu Banja Ilidža pred oko tri hiljade gledalaca Zvijezda i Željezničar su odigrali miroljubivih 0:0."
:* :*[/quote]
sta to mene boli ba jel ti vidis da si na temi ofk gradina srebrenik ?? okani se gradine imas svoj klub kapetane