Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
ovo s titom mu nije trebalo. al haj oprosticemo mu, jer je covjek inace legenda 

Meni je odletio se liste, sto je previse previse je....
Zlatan (al jbt skoro svaki istoimeni fubaler) je apsolutna legenda a poslije svega jos i veca !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Goalgetter
- Kontakt:
Zlatan je legenda, pricajte vi sta hocete, kekekeke razligu! 

Samo mi reci koliko imaš godina, gdje živiš, gdje si rođen?Cartman je napisao/la:Drag mi je Muslimovic, ali ovo mu nije trebalo. Tito je zlocinac, diktator i ubica.
Ali svaka cast za pomoc ovim familijama. To je mnogo vaznije.
86 godina, rodjen u Stalingradu, zivim u Pyongyangu. Jos nesto druze komunjaro?kvalitet je napisao/la:Samo mi reci koliko imaš godina, gdje živiš, gdje si rođen?Cartman je napisao/la:Drag mi je Muslimovic, ali ovo mu nije trebalo. Tito je zlocinac, diktator i ubica.
Ali svaka cast za pomoc ovim familijama. To je mnogo vaznije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
I Tito ti je dao lično orden časti 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Koji kralj
,još više mi je porastao u očima sa ovim o Titu 

Mlad je on, o Jugi je učio iz stranih udžbenika, upravo od onih koji su je i uništili, zato mu ne zamjeramkvalitet je napisao/la:Samo mi reci koliko imaš godina, gdje živiš, gdje si rođen?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Auu, opet je poceo napadat. Ja mislio da smo se pomirili.Virtu4l je napisao/la:Mlad je on, o Jugi je učio iz stranih udžbenika, upravo od onih koji su je i uništili, zato mu ne zamjeramkvalitet je napisao/la:Samo mi reci koliko imaš godina, gdje živiš, gdje si rođen?

Pa vidiš da ti ne zamjeram 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
ti izgleda o Jugi učio iz srpskih udžbenika 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nikad pameti doći nećemo.legenda reala je napisao/la:ti izgleda o Jugi učio iz srpskih udžbenika
DRUG NEBI TI PUNCA
Aferim legendo, uvijek si znao.legenda reala je napisao/la:ti izgleda o Jugi učio iz srpskih udžbenika

Svi koji imaju manje od 25 godina na ovom forumu, Tita neka u usta ne uzimaju!
4-IN-A-ROW
Jesi li to zaboravio da sam ja pionir.legenda reala je napisao/la:ti izgleda o Jugi učio iz srpskih udžbenika
Danas, kada postajem pionir, dajem časnu pionirsku riječ...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ti si posljednja generacija pioniraVirtu4l je napisao/la:Jesi li to zaboravio da sam ja pionir.legenda reala je napisao/la:ti izgleda o Jugi učio iz srpskih udžbenika
Danas, kada postajem pionir, dajem časnu pionirsku riječ...

da nećeš pljuvati druga kapitena

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I prati srpsku teoriju da su nas zajebali Ameri, jer smo tobože bili sila koja je namjeravala svoje jugoslovenstvo proširiti do Floridelegenda reala je napisao/la:ti izgleda o Jugi učio iz srpskih udžbenika

A nije nas nikako zaje*o jedan veliki plan, memorandum SANU i mala milja drugih stv. Odosmo u široko

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.