FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2009, 17:14

Naš stadion ne blista iz veoma poznatih razloga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 20 sep 2009, 17:19

JA samo kažem , ne pričajte nikome za stadion , i sad će renoviarti Gradski , u stvari ako Borac ode u Evropu , tako da nema igranja ni u Zenici ni u Sarajevu ....!!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 20 sep 2009, 20:40

Sad sam zapazio jedan kuriozitet za ginisa....elem,od 7 nasih protivnika u ovih 7 kola cak PET je promijenilo trenera,tj vise ih ne treniraju treneri koji su ih vodili protiv nas,he,he,kakva glupost....

Leotar-Srdjan Bajic
Celik- Ivo Istuk
Siroki- Ivica Barbaric
Zvijezda-Ratko Ninkovic
Slavija- Zoran Erbez

Mnogo srece ce trebati trenerima nasih buducih protivnika :D

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 20 sep 2009, 21:03

taj ko visoko leti obicno nisko pada...renovirat se nemoze za jedan dan ono ruglo,hvala Bogu nas stadion je za vaseg wembley i mogu se evropske utakmice igrati na njemu ;) normala da necete u sarajevu sve i da hocete ;)
joj kad se prolomi banjalukom JEDNA SI JEDINA...ljudi prosli put stali gledaju poslije utakmice a pjesma se ne stisava,valjda im cudo :lol: :lol:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 sep 2009, 21:30

Joj što ste se digli, pa vidi u zadnjih 15 dana naškrabali ste 20 stranica :lol: :lol:
Dragon Town

Stari_Lesinar
Kontakt:

Post Postao/la Stari_Lesinar » 20 sep 2009, 22:32

Samo Zeljo, sjedi jedan! Ako je Grbavica Wembly onda je Gradski stadion Camp Nou! I da...ima nas 500 miliona! Green XXL, u vezi AIK-a...mi smo Vultures, mi jedemo Gnagare i takve miseve kao sto si ti, i naravno da nas ima vise! VB 1987, respect za postove, jedino si fulio ono u vezi Gicka ;-), ispravim neki drugi put... koje si godiste? Pozdrav svim Lesinarima!VULTURES SWEDEN spreman za ligu sampiona! Banja Luka u srcu, Vrbas u venama! Jedan klub, jedan grad, Borac Banja Luka!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2009, 22:43

A baš sam pomislio da si malo normalniji...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 20 sep 2009, 22:50

Stari_Lesinar je napisao/la:Samo Zeljo, sjedi jedan! Ako je Grbavica Wembly onda je Gradski stadion Camp Nou! I da...ima nas 500 miliona! Green XXL, u vezi AIK-a...mi smo Vultures, mi jedemo Gnagare i takve miseve kao sto si ti, i naravno da nas ima vise! VB 1987, respect za postove, jedino si fulio ono u vezi Gicka ;-), ispravim neki drugi put... koje si godiste? Pozdrav svim Lesinarima!VULTURES SWEDEN spreman za ligu sampiona! Banja Luka u srcu, Vrbas u venama! Jedan klub, jedan grad, Borac Banja Luka!
vultures sweden :?:

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 20 sep 2009, 23:07

nasborik je napisao/la:
Stari_Lesinar je napisao/la:Samo Zeljo, ima da igramo u Geteborgu ako treba! Znas li ti kol'ko nas ima??? Mislis da za Borac navijaju samo ljudi koji zive u Banjaluci??? Ne zaboravi da van Banjaluke zivi 100 000 Banjalucana, i svi do jednog navijaju za Borac!!! Ja eto nisam bio juce u Istocnom Sarajevu da gledam tekmu al' **** bio sam u Beogradu 11/5 1988...bio sam i kod vas na Grbavici 1989. kad smo vas pukli na penale i poslije razbili k'o zvecke u po' Saraj'va...ostalo je istorija!!! VULTURES SWEDEN je spreman za ligu sampiona!!!Jedan grad, jedan klub, Borac Banja Luka!
Ma ne zna on da za Borac navija preko pola milijona ljudi, pa samo Banjaluka po procjenama ima oko 300 000 stanovnika, pa tu ste jos vi-dijaspora, a dosta ljudi iz drugih gradova iz RS simpatise i prati nas klub...
hehehehe jos se vise nisam ismijao nego sada 100000 banjalucana i svi navijaju za borac :D :D :D :D :D
da to nisu onih sto ste protjerali iz banjaluke???????? ma ti banjalucani jedva cekaju da gledaju i navijaju za borac
:D :D :D :D :D heheheheeee 100000 banjalucana !!!!i ja sam banjalucanin ma jedva cekam da gledam borca jos u geteborgu :D :D :D :D moram ti reci svaka cast za ovu provalu stoljeca

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 sep 2009, 23:28

Mislim da je govor o tituli još prerano govoriti.Nije završio ni prvi dio prvenstva,a gdje je još duga i čitava druga polusezona.Jer ipak valja vam na megdan Želji u Sarajevo,Sarajevu u Sarajevo,Širokom u u široki,zrinjskom u mostar.i još milion gostovanja.a ko može garantovat bilo kome bodove???osim ako se tekma ne namjesti.jedino se tada može reči eh tu,tu i tu imamo sigurne bodove.a ako se igra fer i pošteno onda niko ne može garantovati bodove.čak ni na domačem.zato manite se još slavlja o tituli.onda još 1 problem će te imati.Kod nas inaće igrači čim se malo pokažu odma mjenjaju sredinu.a iako neodu sjebu se.kao kod nas Bekrić.prošle sezone odličan bio.i trebao preči u grčki AEK al mu klub nije dao i sad je taraba
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Stari_Lesinar
Kontakt:

Post Postao/la Stari_Lesinar » 20 sep 2009, 23:53

Princx, nisi ti vidio ni Borca ni Banja Luke...Green XXL, ma ne samo Vultures Istanbul, nego i Vultures Melburn, Vultures Toronto, Vultures Kuala Lumpur...umrite misevi od zavisti! Nemate pojma kol'ko nas ima! Pozdrav svim Lesinarima! VULTURES SWEDEN spreman za ligu sampiona! Banjaluka u srcu, Vrbas u venama! Jedan klub, jedan grad, Borac Banja Luka!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2009, 00:08

[quote="od-do"]borac je 100% obezbjedio evropu a 70% i titulu[/quo
jao koliko samo optimizma.pa da je Barca čovjeke nakon samo 7 kola nebi se moglo reči da je titula na pomolu.a kamoli Borac.nemoj misliti da nešto podcjenjujem Borac,al je stvarno smiješno govoriti o tituli ovako rano.to nebi ni MR BEAN lupio
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Brcak
Kontakt:

Post Postao/la Brcak » 21 sep 2009, 01:53

Ovo ce do kraja Siroki da osvoji lagano...

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 21 sep 2009, 02:27

koliko se dobija novaca z apobjedu u premijer ligi?

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 21 sep 2009, 07:05

Stari_Lesinar je napisao/la:Princx, nisi ti vidio ni Borca ni Banja Luke...Green XXL, ma ne samo Vultures Istanbul, nego i Vultures Melburn, Vultures Toronto, Vultures Kuala Lumpur...umrite misevi od zavisti! Nemate pojma kol'ko nas ima! Pozdrav svim Lesinarima! VULTURES SWEDEN spreman za ligu sampiona! Banjaluka u srcu, Vrbas u venama! Jedan klub, jedan grad, Borac Banja Luka!
hajde kada si ti toliki stari lesinar odgovori na ovo pitanje????
s kime su navijaci borca menjali zastave tj.sa kojom grupom navijacima??????racunaj vrijeme prijed rata!!!!!!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 21 sep 2009, 13:57

TMovac je napisao/la:Mislim da je govor o tituli još prerano govoriti.Nije završio ni prvi dio prvenstva,a gdje je još duga i čitava druga polusezona.Jer ipak valja vam na megdan Želji u Sarajevo,Sarajevu u Sarajevo,Širokom u u široki,zrinjskom u mostar.i još milion gostovanja.a ko može garantovat bilo kome bodove???osim ako se tekma ne namjesti.jedino se tada može reči eh tu,tu i tu imamo sigurne bodove.a ako se igra fer i pošteno onda niko ne može garantovati bodove.čak ni na domačem.zato manite se još slavlja o tituli.onda još 1 problem će te imati.Kod nas inaće igrači čim se malo pokažu odma mjenjaju sredinu.a iako neodu sjebu se.kao kod nas Bekrić.prošle sezone odličan bio.i trebao preči u grčki AEK al mu klub nije dao i sad je taraba
s ovim postom bih se slozio.

Nema dileme da borac igra sjajno, da je vec napravio razliku na gosutujucim utakmicama, ali titula je zaista jos daleko.

Istina borac ako nastavi ovako tesko ce bilo ko da ga pobjedi u Pl kod kuce il u gostima, al ipak svasta moze da se desi, pocev od transfera igraca, do onih najgorih mogucih scenarija namjestaljki i tome slicno.

Cinjenica je da mi idu na zivce ovi balavci tipa neki @samo yeljo, koji trabunjaju bezveze, u namjeri da provociraju i omalavazavaju , a u stvari sa fubalom i nemju previse veze, jer da je tako na avataru bi umjesto alije imao nekog fudbalera.

postove takvog i njemu sliicnih ne mozes ni da komentarises a da ima nekog smisla.
To su balavci koji ne znaju, da ako navija za zelju, da zelji treba dobar borac i da treba da ga raduje sto je borac dobar, jer da bi zeljo npr. bio dobar, treba mu sto bolja liga i sto bolja konkurencija, isto tako borcu treba jak zeljo, sarajevo, velez, celik, jer ako ti klubovi nece biti jaki, na cemu da gradis kvalitet, na seoskom fubalu ??? il ces da se igras fudbala sam sa sobom u vlastitom dvoristu.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2009, 14:09

jovanbl je napisao/la:s ovim postom bih se slozio.

Nema dileme da borac igra sjajno, da je vec napravio razliku na gosutujucim utakmicama, ali titula je zaista jos daleko.

Istina borac ako nastavi ovako tesko ce bilo ko da ga pobjedi u Pl kod kuce il u gostima, al ipak svasta moze da se desi, pocev od transfera igraca, do onih najgorih mogucih scenarija namjestaljki i tome slicno.

Cinjenica je da mi idu na zivce ovi balavci tipa neki @samo yeljo, koji trabunjaju bezveze, u namjeri da provociraju i omalavazavaju , a u stvari sa fubalom i nemju previse veze, jer da je tako na avataru bi umjesto alije imao nekog fudbalera.

postove takvog i njemu sliicnih ne mozes ni da komentarises a da ima nekog smisla.
To su balavci koji ne znaju, da ako navija za zelju, da zelji treba dobar borac i da treba da ga raduje sto je borac dobar, jer da bi zeljo npr. bio dobar, treba mu sto bolja liga i sto bolja konkurencija, isto tako borcu treba jak zeljo, sarajevo, velez, celik, jer ako ti klubovi nece biti jaki, na cemu da gradis kvalitet, na seoskom fubalu ??? il ces da se igras fudbala sam sa sobom u vlastitom dvoristu.
slažem se sa tobom.Čisti primjer su Partizan i Zvezda u Srbiji i Dinamo i Hajduk u Hrvatskoj.U domačoj ligi deru sve redom.Nema ima ravna.Al čim izađu na Euro scenu ništa ne naprave.Izbace ih levatski klubovi iz lijevih liga.Isto se i kod nas dešava.do sada su nažalost jedino Željo i Sarajevo nešto napravili kod nas.al i to opet nije nešto.stigli su do 3-čeg pretkola LP.dok svi ostali klubovi ispadaju odma u prvom pretkolu.Nadam se da će sve naše klubove krenuti u europi.ne moramo biti neka sila i ne možemo sve i da hočemo.jer smo mala zemlja i nemamo puno stanovnika i samim tim klubovinemaju puno navijača.kao recimo jedna Barsa,Liverpool,Bayern il šta ja znam više.ali bar da igramo neku zapaženu ulogu.da ko god nas izvuće da mu ne bude drago.i da napokon više zaigramo u **** LP(mislim na grupnu fazu)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 21 sep 2009, 14:18

jovanbl je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Mislim da je govor o tituli još prerano govoriti.Nije završio ni prvi dio prvenstva,a gdje je još duga i čitava druga polusezona.Jer ipak valja vam na megdan Želji u Sarajevo,Sarajevu u Sarajevo,Širokom u u široki,zrinjskom u mostar.i još milion gostovanja.a ko može garantovat bilo kome bodove???osim ako se tekma ne namjesti.jedino se tada može reči eh tu,tu i tu imamo sigurne bodove.a ako se igra fer i pošteno onda niko ne može garantovati bodove.čak ni na domačem.zato manite se još slavlja o tituli.onda još 1 problem će te imati.Kod nas inaće igrači čim se malo pokažu odma mjenjaju sredinu.a iako neodu sjebu se.kao kod nas Bekrić.prošle sezone odličan bio.i trebao preči u grčki AEK al mu klub nije dao i sad je taraba

Zanimljivo je to što pišeš, jer upravo je do neki dan ovdje ova tema ličila kao nki predizborni plakat. Sve je bilo šareno sa srpskim trobojnicama i baš kao što ti kažeš, nigdje nema niti jedne slike fudbalera ,niti amblema kluba. Prvo trebaš proći kroz svoju temu i primijetit da se ljudi masovno prijavljuju sa nekim novim "nickovima" i stavljaju neke zastave susjednih zemalja, samo da bi pokazao svoj visoku svijest teškog nacionalizma i same mržnje prema drugom narodu. Ja vjerujem da su to isto tako balavci tipa @samo srbin koji isto tako nemaju baš prevelikog znanja o fudbalu i samo žele ukaljati ugled kluba za kojeg "misle" da navijaju.
Dragon Town

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 21 sep 2009, 14:25

TMovac je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:s ovim postom bih se slozio.

slažem se sa tobom.Čisti primjer su Partizan i Zvezda u Srbiji i Dinamo i Hajduk u Hrvatskoj.U domačoj ligi deru sve redom.Nema ima ravna.Al čim izađu na Euro scenu ništa ne naprave.Izbace ih levatski klubovi iz lijevih liga.Isto se i kod nas dešava.do sada su nažalost jedino Željo i Sarajevo nešto napravili kod nas.al i to opet nije nešto.stigli su do 3-čeg pretkola LP.dok svi ostali klubovi ispadaju odma u prvom pretkolu.Nadam se da će sve naše klubove krenuti u europi.ne moramo biti neka sila i ne možemo sve i da hočemo.jer smo mala zemlja i nemamo puno stanovnika i samim tim klubovinemaju puno navijača.kao recimo jedna Barsa,Liverpool,Bayern il šta ja znam više.ali bar da igramo neku zapaženu ulogu.da ko god nas izvuće da mu ne bude drago.i da napokon više zaigramo u **** LP(mislim na grupnu fazu)
vidi nismo mi nejmacka, engleska il spanija da mozemo po parama s njima da se takmicimo.
Znaci ne mozemo da kupujemo , al ipak mozemo da pravimo igrace, ima dovoljno potencijala za to.
Ali to ne mozemo bez kvalitetne lige koja ported toga sto je kvalitetna ima 80% domacih igraca, i onda neki klub u nekoj sezoni moze da bljesne i napravi ensto, a onda dolaze i pare, sto opet jaca ligu klubove i dr.
Medjutim, sustina svega je popularizacija fudbala, ljudi na stadionima koji placaju ulaznice, marketing, kupovina rekvizita suvenira, a to nista ne ide, bez ovih nekoliko klubova (uz duzno postovanje ostalim klubovima iz manjih gradova)
uzmi npr zvijezdu ili modricu, mogu one biti dobre do bola ( kupujuci igrace) al nemogu praviti brendoe i trendove, jednostavno nemaju ljudski kapacitet za to

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 21 sep 2009, 14:39

zmaj_Bosne je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:

Zanimljivo je to što pišeš, jer upravo je do neki dan ovdje ova tema ličila kao nki predizborni plakat. Sve je bilo šareno sa srpskim trobojnicama i baš kao što ti kažeš, nigdje nema niti jedne slike fudbalera ,niti amblema kluba. Prvo trebaš proći kroz svoju temu i primijetit da se ljudi masovno prijavljuju sa nekim novim "nickovima" i stavljaju neke zastave susjednih zemalja, samo da bi pokazao svoj visoku svijest teškog nacionalizma i same mržnje prema drugom narodu. Ja vjerujem da su to isto tako balavci tipa @samo srbin koji isto tako nemaju baš prevelikog znanja o fudbalu i samo žele ukaljati ugled kluba za kojeg "misle" da navijaju.
Vidi, problem je pricu o fudbalu pricati na politicki nacin, jer sport bi trebao da spaja ljude a ne da ih razdvaja.
Naravno takvih koji lijece svoje politicke frustracije ovdje na sportskom forumu, ima i srba i hrvata i bosnjaka, nema tu ekskluziviteta nikome, sve je pogresno
Ko vec zeli da se raspravlja o politici , tih poklitickih foruma makar ima napretek, pa tamo i oderi po politici, boli me uvo.

P.S
trobojnica je i u grbu borca, znaci nije to nuzno nacionalizam ako je trobojnica negdje u postu kao navijacki simbol , za razliku od direktnog stavljanja poltiicara na avatar

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.