Princip da'we koju ovaj samozvani daija proklamuje je sve samo ne ispravan.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Chat
Ne klanja!
Ne posti!
Cijeli dan piše postove po ssba forumu!
Ne posti!
- Chapman1886
- Kontakt:
Aferim šejh peziču,sve živa istina.a ovom opisu odlićno odgovaraju fgr prikaze i glasači njihove stranke i sdo koje že le da b u du nešto štonisu,nema više razlike između čestite bošnjakinje i neke prikaze ped. erske iz francuske i sličnih prikaznih zemalja Allah danas sačuva sve amin
Samo Sloboda | COYG
Tako je brate, valjda se sad njih dvojica odlogiraju i ne uđu nikad više.ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 avg 2021, 16:46Ne klanja!
Ne posti!
Kad smo kod Šemse:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lik vas troluje kao bekaneShategabri je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:00Bez uvrede, čovjek u godinama, još uvijek tobe nisi došao?Chapman1886 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 12:57Kad se bez agrumenata ostane najlakše sena gramatiki vaditi.. To štose omakne koje slovo se može rješiti ipak sam ja čovijek u godinama pami malo lete slova, nove naočale će popraviti a stanje u vašim razmišljanjima nema pomoć
Pa moj dedo sa 80+ je progledao![]()
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kakvo je vaše iskustvo sa polaganjem vozačkog? Mog brata instruktor uvjerava da plati još 20 dodatnih časova minimalno? U zadnjih 10 sati vožnje je pravio max 2,3 greške. Niti jednu od onih koje nose 100 bodova vec sitnice od tog zadnjih par vožnji bez ijedne greske sto mu je instruktor rekao. Da bi danas na zadnjem času prije polaganja mu u prvih 5 minuta našao desetak greški. U autu je sa njima bio naš tata da bi vidio kako vozio. Sad instruktor traži da mu se plati još 500KM prije polaganja za dodatne časove. Argument je jednostavan puno griješi, nije spreman plati dodatno. Pare 100% idu instruktoru i to se ne radi preko auto škole. Sad budi pametan. Instruktor od prvog dana prica o dodatnim časovima, u jednom momentu je spomenuo 120 dodatnih
. E sad ili je moj brat totalni antitalenat za vožnju ili instruktor manipuliše radi dodatne zarade. Čak se i neofirno ulizivao tati kao je dobar čovjek, koji želi djetetu najbolje. Ne znam sta da radimo, čak mu u obaveznih 35 časova nije pokazao ni parkiranje a trebao je,mislim da je obavezno.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Bitno je da je ispunio uslove po kojim moze polagati a sve dodatne časove neka odradi sa nekim od vas na nekom parkingu gdje moze vježbati parkiranje i polukruzno.EC3 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 20:40Kakvo je vaše iskustvo sa polaganjem vozačkog? Mog brata instruktor uvjerava da plati još 20 dodatnih časova minimalno? U zadnjih 10 sati vožnje je pravio max 2,3 greške. Niti jednu od onih koje nose 100 bodova vec sitnice od tog zadnjih par vožnji bez ijedne greske sto mu je instruktor rekao. Da bi danas na zadnjem času prije polaganja mu u prvih 5 minuta našao desetak greški. U autu je sa njima bio naš tata da bi vidio kako vozio. Sad instruktor traži da mu se plati još 500KM prije polaganja za dodatne časove. Argument je jednostavan puno griješi, nije spreman plati dodatno. Pare 100% idu instruktoru i to se ne radi preko auto škole. Sad budi pametan. Instruktor od prvog dana prica o dodatnim časovima, u jednom momentu je spomenuo 120 dodatnih. E sad ili je moj brat totalni antitalenat za vožnju ili instruktor manipuliše radi dodatne zarade. Čak se i neofirno ulizivao tati kao je dobar čovjek, koji želi djetetu najbolje. Ne znam sta da radimo, čak mu u obaveznih 35 časova nije pokazao ni parkiranje a trebao je,mislim da je obavezno.
Cuo sam za dosta takvih lihvarenja
Po mom iskustvu covjek vas pravi budalom, imao sam obavezne casove u okviru kojih sam ko zna koliko puta presao jednu te istu radnju koja je vazna za polaganje. Znam da ponekad daju dodatni cas ili dva pred polaganje ako vide da bas fali ali da nekom preporuce jos 20 casova to u zivotu nisam cuo.EC3 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 20:40Kakvo je vaše iskustvo sa polaganjem vozačkog? Mog brata instruktor uvjerava da plati još 20 dodatnih časova minimalno? U zadnjih 10 sati vožnje je pravio max 2,3 greške. Niti jednu od onih koje nose 100 bodova vec sitnice od tog zadnjih par vožnji bez ijedne greske sto mu je instruktor rekao. Da bi danas na zadnjem času prije polaganja mu u prvih 5 minuta našao desetak greški. U autu je sa njima bio naš tata da bi vidio kako vozio. Sad instruktor traži da mu se plati još 500KM prije polaganja za dodatne časove. Argument je jednostavan puno griješi, nije spreman plati dodatno. Pare 100% idu instruktoru i to se ne radi preko auto škole. Sad budi pametan. Instruktor od prvog dana prica o dodatnim časovima, u jednom momentu je spomenuo 120 dodatnih. E sad ili je moj brat totalni antitalenat za vožnju ili instruktor manipuliše radi dodatne zarade. Čak se i neofirno ulizivao tati kao je dobar čovjek, koji želi djetetu najbolje. Ne znam sta da radimo, čak mu u obaveznih 35 časova nije pokazao ni parkiranje a trebao je,mislim da je obavezno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
Cak mi je instruktor nakon sto sam pao dao od sebe sedmicu dana casove. Tog glavom u glavu i hajdi dalje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja mislim da je najpametnije da promijeni instruktora i uzme 2,3 dodatna časa kod drugog da ga nauči parkiranje. Sve preko tog je naivno.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Pa sta sve ova celava **** pise po twiteru tek sad malo baci pogled,zamisli ovaj nekome savjetnik 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako po tome gledamo onda je i Finska drzava za qrac a Srbija idealna za zivjeti u njoj 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 avg 2021, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, enobarca i 24 gosta.