Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Eo lily 

Dodajte i mene:
***** *****ic
***** *****ic

de dodajte mene,normalan sam Tite mi 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
i ja sam o tome pricao ja imam samo dirka i nisam siguran al mislim da sam imao i unicu a mozda sam ga pomijesao sa nekim.Lily je napisao/la:Jest aha, i na facebooku sam Lily.![]()
![]()
Ugl. tu sto ti imas nisam ja.
Inace voljela bih imati neke od ovih mojih dragih redsa.. mislim da trenutno imam samo King Kenny-ja.
You are someone else I am still right here

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Pazite ljudi koga dodajete. Jednom cete naletit na nekog manijaka tipa harishp. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Da znate kako je lily lijepa,svi bi je zeljeli imati barem na profilu za prijatelje
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Da znate kako je lily lijepa,svi bi je zeljeli imati barem na profilu za prijatelje

Dodajte me nemam sliku,al lijep sam majke mi

Najjača stvar mi je što na jednom profilu imam 200 prijatelja tu prihvatim svakog,a na drugom nakojem sam aktivan samo dvadesetak to za raju iz razreda,al na tom se sam zahebajem dok nisu znali da sam ja prijavljivali me jedva se izvuko od bana na faceu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
fera je napisao/la:i ja sam o tome pricao ja imam samo dirka i nisam siguran al mislim da sam imao i unicu a mozda sam ga pomijesao sa nekim.Lily je napisao/la:Jest aha, i na facebooku sam Lily.![]()
![]()
Ugl. tu sto ti imas nisam ja.
Inace voljela bih imati neke od ovih mojih dragih redsa.. mislim da trenutno imam samo King Kenny-ja.
fera kako ti je ime

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja od poznatih imam MinistrA, Carla, Rizaha, Lejlu, Lily, Fadila, Amela, YNWA ......

Aaa kako je lijepa Lily
Al moja plava seka je ipak najljepsa na forumu
@Unica jesil naucio igrati Top Eleven

Al moja plava seka je ipak najljepsa na forumu

@Unica jesil naucio igrati Top Eleven

Zadnja izmjena: amEl_rooB, dana/u 23 nov 2010, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
amEl_rooB je napisao/la:Aaa kako je lijepa Lily![]()
Al moja plava seka je ipak najljepsa na forumu![]()
@Unica jesil naucio igrati Top Eleven-a
Ma ni ne igram već koliko... Jednom nisam imao tima sve se povrijedilo i ja odustao.... Sad igram onu EA SPORTS FIFA Superstars.....
Nisam ni mog'o sanjati da ce mi ovoliko nedostajati
Da mi je jos jednom bar samo da se logujem da se oprostimo ko ljudi

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
i cek,kad ti hakuju profil,,vise ne mozes se logovati,ni izbrisati profil ,nista...onda mogu reci da je to zeznuto pravo...hammers je napisao/la:Nisam ni mog'o sanjati da ce mi ovoliko nedostajatiDa mi je jos jednom bar samo da se logujem da se oprostimo ko ljudi
![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Nista, nemocan si. Jedino ako nemas neke stele kod mark zauberberg da ti sredi staT-MAC je napisao/la:i cek,kad ti hakuju profil,,vise ne mozes se logovati,ni izbrisati profil ,nista...onda mogu reci da je to zeznuto pravo...hammers je napisao/la:Nisam ni mog'o sanjati da ce mi ovoliko nedostajatiDa mi je jos jednom bar samo da se logujem da se oprostimo ko ljudi
![]()

- moustapha
- Kontakt:
Pogledajte na ovoj slici kako je lik dao password raji na facebooku. Kako je glup.

Ne mogu da vjerujem da ovako glupi ljudi hodaju zemljom.

Ne mogu da vjerujem da ovako glupi ljudi hodaju zemljom.

#divovi
hammers je napisao/la:Nisam ni mog'o sanjati da ce mi ovoliko nedostajatiDa mi je jos jednom bar samo da se logujem da se oprostimo ko ljudi
![]()

I ode moj jedini friend sa foruma

Support Velez, It's logical! ★
Napravit cemo novi ne briniMont0 je napisao/la:hammers je napisao/la:Nisam ni mog'o sanjati da ce mi ovoliko nedostajatiDa mi je jos jednom bar samo da se logujem da se oprostimo ko ljudi
![]()
![]()
![]()
![]()
I ode moj jedini friend sa foruma

Eto ubio sam te na manageru, truba si

Hajde jos igraj medo, vidis li da mi igra omladina, to ti se u narodu zove "djedova lula"
Shvatices kasnije zasto. 

Support Velez, It's logical! ★
Eto pustio sam te jednu red je jbg 

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot] i 126 gostiju.