Iskreno ocekivao sam pad u drugom poluvremenu ali su rutinski odigrali, nema sta. Ova ekipa sa Lisandrom(ozlijedjen bio), Pjanicem i Toulalanom(ozlijedjen bio) na terenu odlicno djeluje. Miralem mnogo brze se oslobadja lopte od Yoana i odmah igramo brze, a hvala Bogu u ekipi imamo veliki broj trkaca i brzih igraca i moramo to iskoristit. Gourcuffa treba gurat na zadnjeg veznog, da igra nesto slicno kao Barry u City-ju, a Pjanic da igra Silvinu poziciju. Samo se bojim ako golobradi Kolodziejczak koji je veceras imao gresaka i izgorio u zelji pa napravi grubih startova.
Licha Lopez je napisao/la:Plasim se Benzeme

Ma brate vjeruj mene oni ne zanimaju, kad vidim ovakvog raspucanog Lopeza ulijeva mi nadu samo eto strah me za tog lijevog beka. Cris nece izgleda igrat, al et i Diakhate se ustelio i ne grijesi vise kao prije. Veceras je jako dobro odigrao i spasio nekolko prilika fudbalera Sochaux-a.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM